Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το δίδυμο Γλυνός-Μαλταμπές στην Άνδρο... Αιολικών ηθών συνέχεια...


"Το δίδυμο Γλυνός- Μαλταμπές δημιούργησε ήδη την υποδομή για την εισβολή της ΜΚΟ ΔΑΦΝΗ στην Άνδρο. Στα κρυφά και νύκτα μπουλτόζα του Δήμου άνοιξε δρόμο στην κορυφογραμμή της Κουβάρας. Όσοι έχουν ιδιωτικές περιουσίες, όχι μόνο δεν ρωτήθηκαν, αλλά θα τις δουν να γίνονται δημόσια περιουσία, για να διευκολυνθούν τα συμφέροντα. Γιατί αυτή η βιασύνη λιγο πριν τις εκλογές; Γιατί;"

Η εικόνα από εδώ.
Το κείμενο από σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση.

4 σχόλια:

spiral architect είπε...

Και κάποια άλλα ντόπια γατάκια δεν έχασαν την ευκαιρία:
Είμαστε σαφώς υπέρ της μέγιστης αξιοποίησης των ΑΠΕ με δύο προϋποθέσεις:
α) το σεβασμό στην κλίμακα του νησιωτικού χώρου, που σημαίνει κατάθεση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση του κάθε νησιού Ειδικού Χωροταξικού για τις ΑΠΕ και β) την αξιοποίηση τους για κοινωνικό όφελος και όχι μόνο για λόγους ιδιωτικού επιχειρηματικού κέρδους.

αμμοδύτης είπε...

Η βιασύνη είναι επειδή η μελέτη ΜΠΕ των Κοπελούζου/ΕΝΕΛ λέει ότι "θα βελτιώσει υπάρχοντες αγροτικούς δρόμους". Δεν μπορεί να περάσει με μια μπουλντόζα από παρθένα χωράφια με το έτσι θέλω. Η τακτική του να ανοίξει ο Δήμος ένα δρόμο με κάποια προσχήματα, ή κάποιος χωρικός, με την ανοχή ή στραβά μάτια της Αστυνομίας- που δεν έχει και ...ελικόπτερα - είναι δοκιμασμένη σε εμάς. ΑΥΤΟ έκαναν στην Ανδρο. Ο όποιος αιολικός θα πει "μα δεν άνοιξα δρόμο, βρήκα έτοιμο αγροτικό δρόμο".

Ανώνυμος είπε...

Σημερα εχουμε και εδω μια νέα ύπουλη κατασταση


http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/679159/atupo-sumvoulio-gia-to-perivallon-aurio-stin-athina/

spiral architect είπε...

Τι Γλυνός και Μαλταμπές ρε! Ψήφο στο Φούχτελ και όχι στον κάθε γλίτσα κουραμπιέ!
Ψηφίστε τον ορίτζιναλ!