Σας έλεγα προχτές ότι η Γη δεν έχει τρύπα να της βάλεις θερμόμετρο, και ότι υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία θερμομέτρησης και ανάλυσης της Γης με διάφορες ενδείξεις θερμοκρασίας. Ένα καλό παράδειγμα έχει
εδώ, με δακτυλίους δέντρων στο Θιβέτ, μαθηματική ανάλυση και συμπέρασμα: H Γη είχε την ίδια θερμοκρασία με τώρα, επί Ρωμαίων, στις αρχές του Μεσαίωνα, και επί Βίκιγκς. Η συσχέτιση ταιριάζει με ηλιακούς κύκλους ή κηλίδες, και προβλέπεται ψύξη μέχρι το 2068, και μετά πάλι ζέστη αλλά λιγότερη από τώρα. Θα έπρεπε να το δουν αυτό στο Αστεροσκοπείο, που λένε για θέρμανση από τώρα έως το 2099.
Δηλαδή η αρκούδες και οι πιγκουίνοι δεν κινδυνεύουν από το αέριο της γκαζόζας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα σκάσει από το κακό του ο άρειος μεταπράτης αστροφυσικός που χρηματοδοτείται από την αφρόκρεμα της γερμανο-ευρωπαϊκής βιομηχανίας φουρφουριών! χαχαχαχα
ΣΤΗΝ J&P ΑΒΑΞ ΔΥΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ…ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!! - Στην εταιρεία J&P Αβαξ κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός των εταιρειών Αρκαδικός Ηλιος ΕΝΑ ΑΕ και Αρκαδικός Ηλιος Δύο ΑΕ (θυγατρικών της ΔΕΗ Ανανεώσιμες)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠληρώνουμε εμείς, πληρωνονται αυτοί. Κερατιάτικα. Κάτι σαν πρακτορείο Προπο
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μελέτη των Κινέζων είναι αντίβαρο στην μελέτη των Mann, Bradley, Hughes στην οποία βασίστηκαν τα περί υπερθέρμανσης, από το IPCC μέχρι και τον Αλ Γκορ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπάρχει όμως μια ουσιαστική διαφορά. Οι Κινέζοι ανέλυσαν πολλά περισσότερα δέντρα από ότι ο Μανν. Τα στοιχεία τους καλύπτουν υπερδιπλάσιο χρόνο, η στατιστική τους ανάλυση είναι πιο έγκυρη.
Και τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΜΜΕ να δώσουν σε αυτή την μελέτη όση κάλυψη έδωσαν στις αρλούμπες του Γκορ και στα γραφήματα του Μανν.
Οσοι δεν το κάνουν και εμμένουν στις παλιές μελέτες προφανώς έχουν λόγους ή/και συμφέροντα να τρομοκρατούν το κοινό τους.
Ακούει EcoNews;
Kaymakchalan
Σε συνδυασμό με το Climategate II η μελέτη ήταν για μένα η πιο ευχάριστη είδηση του 2011.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν την διάβασα χθες αισθάνθηκα ότι κάτι τελικά αλλάζει.
Σωστός, ή με έχει πειράξει και μένα η υπερθέρμανση;
Kaymakchalan