Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πω πω! Δεν έχει λεφτά για προγράμματα για το ..κλίμα!


http://www.spiegel.de/international/germany/germany-cancels-trio-of-climate-programs-amid-funding-shortfall-a-889483.html

Μπορεί εδώ τα παπαγαλάκια να μιλάνε ακόμα για οδικούς χάρτες μέχρι το 2050(!) αλλά έχει χάσει σοβαρότητα, με εξαίρεση ότι ακόμα φαντασιώνονται ΑΠΕ οι ΑΠΕτζήδες και διάφοροι ταγμένοι... Η βιομηχανία δεν αντέχει. Οι καταναλωτές δεν αντέχουν.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι από μόνα τους εμπορική αποτυχία (αλλά η ΕΚΟ πετάει λεφτά σε φορτωτές σε πρατήρια). Η "παγίδευση" του CO2 τρέλα... πλην φωτοσύνθεσης και δασών δηλαδή... Και φανταζόταν έσοδα από δικαιώματα άνθρακα...


Χαρείτε τα. Στα 25-30 ήταν πριν την Κοπεγχάγη. Και δεν έσκασαν μόνο λόγω ύφεσης. Έσκασαν γιατί ήταν φούσκα, και θα τελειώσουν εκτός απροόπτου, αφού μετά την Φουκουσίμα, εάν οι Γερμανοί θέλουν ρεύμα, ΜΟΝΟ από κάρβουνο (εκτός εάν μάθουν να μιλάνε ρώσικα και το ρίξουν στο αέριο, ή αναθεωρήσουν για πυρηνικά -- μάλλον όχι στο επόμενο ...τρίμηνο).

Σας ορκίζομαι, το κλίμα, ή ο πλανήτης Γη δεν θα πάρουν χαμπάρι ούτως ή άλλως. Όσοι από εμάς είμαστε στα όριά μας, ήδη έχουμε πάρει χαμπάρι. Ευχαριστώ τον ciaoant1 για τον σύνδεσμο. Όσο για την φωτό, υδρατμοί στο σούρουπο, μην ζορίζεστε.

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Τωρα που μπήκαν στο μάτι του (πρώην) καγκεμπίτη, θα κάψουν κάρβουνο που θα πάει καπνός.
Κάτσε βέβαια να καβατζώσουν το Φ.Α. της Κύπρου, όποτε κι αν το βγάλουνε ...

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8495.html#more

Ασχημα μαντατα για την Αττικη και γενικως την επικράτεια.