Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κι άλλοι διάλογοι με τον Π-Π (μαινόμενο)

xaxxaxa !! vlepeis foto i na thn episynapsw​?


(για όποιον δεν πιάνει το αστείο, είτε επειδή ο καιρός είναι ο καιρός, είτε επειδή έλεγαν διάφοροι πρόπερσι ότι πάμε σε φάση ψύξης, είτε επειδή ο El Niño έχει κέφια, είτε επειδή τα ηφαίστεια το παράκαν πέρυσι, είτε επειδή έχει ρεκόρ χιονιού και πάγων στην Βόρεια Αμερική, κλπ κλπ, εεε... )

Μα τους μισώ τους φούστες. Μου βγήκε ο Δήμας Πράσινο φρούτο. με τον Ζερεφό (επίσης της Ν.Δ.)


Έλα ρε... εδώ η Γερμανία θα κλείσει τα πυρηνικά!! χαχαχαχαχα κ εγώ θα γίνω ΠΑΣΟΚΟΣ. Σήμερα ήμουν και με 2 Γερμανοτραφείς !!! του κερατά !!! και ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΕ σε βάθος όμως... ντιπ για ντιπ. -- Ρε λέω... θα κλείστε υα πυρηνικά !! Έχετε 1 εκατ γραμμές τραίνων χαχαχαχ  Πως θα δουλεύουν??? Μόνο αυτό πείτε και οι δύο. 
-- "έχει σχέδιο η Γερμανία, θα κυριαρχήσει τον κόσμο με νέες τεχνολογίες τις οποίες θα πουλήσει σε όλο τον κόσμο !!!"
χαχαχαχαχαχαχααα γράφτο όπως το είπαν!! σου δίνω την άδεια!!! χαχαχαχα 

Το γερμανικό πράσινο πλάνο έχουν κατσικώσει και τα αμερικανάκια (τους Δημοκρατικούς) ΙΔΙΑ φόρμουλα.

διαβασες τι εγραψα για ΗΠΑ/Γερμανια ??? και "πολεμο"
για τον Καναδο επισκεπτη διαβασες??

θα τα κανω μπαχαλο .... ΓΝΩΡΙΖΩ και δεν αντεχω αλλο

 ΠΟΥ το έγραψες?

στου Γιουνκερ.....
ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε:
31/05/2011 στις 6:47 pm Οι Αμερικανοι κυνηγανε τους Γερμανους !! ΤΕΛΟΣ.-
Εκλεισαν DHL/D Post ( 2008 )
Την Επεσαν σε Μιζενς
κλπ
Αποψη μου, εβαλαν το ΓΑΠ να διαλυσει τα παντα στην ΕΕ με το στοχασμο του!
δε γουσταρουν το ισοζυγιο με Γερμανιας/Κινας, αν και εγω πιστευω οτι συντομα θα πεσει δραματικα και οι Γερμανοι θα κανουν τιλτ!! Οι Κινεζοι βλεπουν 5-10 χρονια μπροστα… δεν ασχολουνται με το σημερα/αυριο…
ΠΠ


ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε: 31/05/2011 στις 7:48 pm Να συμπληρωσω οτι δεν ειναι τυχαιο οπου ο Καναδος!!! πρωθυπουργος πηγε Καλαβρυτα !! καθολου τυχαιο !! Τα Καλαβρυτα ειναι σημειο ΑΙΜΑΤΟΣ για τη Γερμανια…. ο Καναδος ειναι σαν Αμερικανος !! πηγε με προγραμμα ! φυσικα με ΓΑΠ-ΝΧ αμερικανο… δλδ Αμερικη εναντιον Γερμανιας…
Τι καουρα ειχε ο Καναδος για τα Καλαβρυτα?
ΓΙΑΤΙ ηρθε εκεινη τη μερα ειδικα???
Εχει παει αλλος Ξενος Πρωθυπουργος με Ελληνα επισκεψη στα Καλαβρυτα και ειδικα την ημερα μνημης??? χαχαχαχαχααα ΚΑΝΕΙΣ !
Οπως λεω η εικονα μενει και η σημειολογια ειναι εξαιρετικη !… που πουληθηκε η εικονα?? Ελλαδα ?? οχι μονο τα ελικοπτερα ! ΕΞΩ !!! εφτασε ΕΞΩ, εκει που πρεπει….
Μετα του φταινε άλλα του ΓΑΠ-ΝΧ….” και γιατι η Μερκελ και τα ΜΜΕ τα βαζουν με την Ελλαδα???” Με σενα τα βαζουν ΓΑΠ-ΝΧ και μας παιρνει κ εμας η μπαλλα.. αλλα που θα πας… ποσο μακρια νομιζεις οτι θα φτασεις??
αλλα εμενα ειδικα δε θα με δουλεψει ποτε !!!!
σε παρακολουθω πολυ στενα !!!ολα τα “βλεπω” !…..
να μας εδιναν και κανενα φθηνο Δανειο οι Καναδοι… να πω οκ.. εστω. Μια μπαλαμουτοδηλωση σαν του ΓΑΠ εκανε, εβγαλε τις φωτο που πρεπει κ εφυγε


Τώρα μου βάζεις άλλα στο μυαλό... Δηλαδή να στηρίζω ΓΑΠ αν δεν πάω Γερμανούς??? χαχαχαάχααα . ΝΧ τι είναι ΝΧ;;

NX ειναι πρωινο... Νομοσχεδιο Χοντρικη ( ολα σε ενα αρθρο ) χαχαχαχα
κατεβασες της Ροθτσινλ την μπροσουρα ?? τι γελιο !!!! επρεπε να ειχαμε ενα καναλι.. για 24 ωρες !!
Ταλιπμαν/ καταληψη, εναν δικος μας ΟΤΕ να μην πεσει το σημα.... και να το κανουμε καλοκαιρινο



31/05/2011 στις 6:13 pm
ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ !!!!…..
Νομοσχεδιο Μεσοπροθεσμου Μνημονιου ΙΙ σε ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ !!!
Απο τις Αναθεσεις….. μας παει στην ψηφιση Νομοσχεδιου στην Χοντρικη ! ΝΧ
νου χου. το ΓΑΠ-ΝΧ ( απο σημερα του αλλαζω ονομα! )
Ολα σε ενα, για να υποκλεψουν το ΝΑΙ !! ειδικα εντος ΠΑΣΟΚ !!! χαχαχαχ καλα κοιμουνται οι ΠΑΣΟΚΟΙ Βουλευτες ?? Αυτοι θα επρεπε να εχουν επαναστατησει με την Ιδεα Νομοσχεδιο Χοντρικης.. πια χοντρικη? μαζι με τα ξερα να καουν και τα χλωρα και να καει και ο εμπρηστης ! ειναι δυνατον !!
Τους ξεσκεπαζω διοτι η Πρασινη Λογικη εχει πολλα ποδαρια. Ολα πρασινα…
Οποιος ΠΑΣΟΚΟΣ της ΚΟ αποδεχθει το ΝοΧο ειναι για σφαλιαρες !! και μην πουν δεν καταλαβα…. εκτος εαν η Πρασινη Σεχτα εχει προσχεδιασει το Εγκλημα.
Ολα παιζουν !! στη ΝΔ το νου τους σε 2 πραγματα.
1. Να παρουν την Επισημη Αξιολογηση του ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΙΙ απο Τρόϊκα!!
( ευχομαι να το εχουν απορριψει εγγρφαψως και με Επιχειρηματα !!!!! ) αχχαχαχααα
2. ΟΧΙ στο ΝοΧο.. και να Εγκαλεσουν τους Συναδελφους του ΠΑΣΟΚ σήμερα!!!!
( στα ΜΜΕ να δωσουν μαχη και να ξεμπροστιασουν τους Συναδελφους της Χοντρικης !!! τερμα οι κοσμιοτητες και τα sic σχολια ! )
Η Χοντρικη τελειωσε… η Πολιτικη Πιστωση Τελειωσε. Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του και οπως συνηθιζω να λεω ” μπαμ και κατω” χωρις πολλες κουβεντες και πολιτικες λοβιτουρες !! Δεν χωρανε καθωσπρεπισμοι οταν θελουν να υποκλεψουν με ΝουΧου τις ψηφους εντος και εκτος Βουλης !!!
Πουλανε Συναινεση σε Χοντρικη… τη φορτωτικη ποιος?? το ΓΑΠ-ΝΧ
ΠΠ αντιΝουΧου


είχα ανεβάσει τέτοιους διαλόγους κιάλλη φορά... Εκείνοι ήταν ενεργειακοί. Απόψε ήταν ...γενικού ενδιαφέροντος ...psy ops. Καλό μήνα

7 σχόλια:

Εξάκτινος είπε...

Ο Καναδός πρωθυπουργός πήγε στα Καλάβρυτα διότι ο σύμβουλος επικοινωνίας του είναι Έλληνας καταγόμενος από τα Καλάβρυτα, του οποίου τον παππού σκότωσαν οι Ναζί.
Το είπε το καναδικό CBC στις ειδήσεις του της Κυριακής 29.04.11. Αν ψάξετε στο λινκ που δίνω ίσως να τις βρείτε ή αν δεν τις βρείτε πλήρως ίσως να βρείτε το σχετικό βιντεάκι.

(Οι ειδήσεις τους είναι μια συρραφή από ρεπορτάζ τα οποία μπορείς να τα δεις και χωριστά από τη σελίδα τους. Δυστυχώς δεν κατεβαίνουν στον υπολογιστή εκτός αν έχεις ειδικό λογισμικό που γράφει ότι διέρχεται από την κάρτα ήχου.)

Τώρα το σχόλιο στην είδηση αυτή είναι ότι μάλλον την Ελλάδα μπορούν να τη βοηθήσουν περισσότερο κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού παρά οι Έλληνες ΠΑΣΟΚοι που το μόνο που κοιτάνε είναι πως να κλέψουν τους άλλους.

Christine είπε...

τεστ

Christine είπε...

Αν υπάρχει mail επικοινωνίας στο blog σου Αρχαίε ζητώ συγνώμη που δεν το ανακάλυψα.Αυτό το μύνημα δεν είναι για δημοσίευση.
Γράφω ένα άρθρο σε τοπική εφημερίδα σε σχέση με τη ΔΕΗ και θα ήθελα τη γνώμη σου και πληροφορίες σε 2-3 θέματα. Αν υπάρχει κάποιο mail πού μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου θα μού ήταν μεγάλη διευκόλυνση.
Ευχαριστώ.

archaeopteryx είπε...

archaeopteryxgr@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες ΠΠ, αν όμως δεν είσαι ... insider, ή τουλάχιστον γνώστης των μηχανισμών παραγωγής χρήματος και χρεωγράφων διαβάζεις την ανάρτηση και μπερδεύεσαι!

Χτένισέ το λιγουλάκι! (με το συμπάθειο)

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια απ' ότι κατάλαβα από την ανακοίνωση της φράου Μέρκελ περί των πυρηνικών της Γερμανίας ότι, ναι μεν θα κλείσουν μέχρι το 2022, αλλά:
- Έτσι κι αλλιώς θα έκλειναν ως τότε λόγω παλαιότητας.
- Δεν είπαν αν θα αντικαταστήσουν με νέα.
- Παρ' εκτός κι ως τότε έχουν βγάλει σε εμπορική λειτουργία αντιδραστήρες σύντηξης.
(λίγο χλωμό το κόβω ...)

[quote] ..."έχει σχέδιο η Γερμανία, θα κυριαρχήσει τον κόσμο με νέες τεχνολογίες τις οποίες θα πουλήσει σε όλο τον κόσμο !!!"...[quote]

http://youtu.be/6yT231QyXDU
(αφιέρωση στους Γερμανούς)

spiral architect

archaeopteryx είπε...

και εγώ ακούω ότι βασικά "ως το 2022..."

Παλαβοί καιροί