Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Όταν σε έχουν καταγράψει και σε έχουν βάλει στην σειρά, είναι πιά αργά

Θα χρησιμοποιήσω μία μακάβρια επέτειο (πριν μόνο 70 χρόνια), που οι περισσότεροι δεν θέλετε να την ξέρετε, για να τονίσω ότι οι πολλοί άνθρωποι, χαμένοι στον μικρόκοσμο της καθημερινότητας σχεδόν εύκολα οδηγούνται σε καταστάσεις που αρνούνται να παραδεχτούν, ή δεν αντέχουν να δουν εκ των προτέρων, ιδίως εάν μερικοί από τους "ηγέτες" τους συνεργάζονται, έστω και εν μέρει, έστω και με το ζόρι, με τον εχθρό -- και ζητώ συγγνώμη από αυτούς που επέζησαν του 1943, είτε που επικαλούμαι την επέτειο, είτε εάν υπεραπλοποιώ την τότε κατάσταση.



Πρώτα είχαν κάποια "ιδεολογία" περί αυτού (οι κακοί, αγγλοεβραίοι, εβραιομασόνοι, τοκογλύφοι, απομυζητές της καθαρής φυλής κλπ) με την οποία "στοχοποίησαν. Μετά τους φόρεσαν κίτρινα αστέρια. Μετά έδωσαν και ακαδημαϊκή, επιστημονική πτυχή στην "έρευνά" τους (για ψάξτε τις λέξεις Einsatzstab Reichsleiter Rosenberg... Ήταν για ...συγγράμματα). Μετά βρήκαν ντόπιους συνεργούς. Μετά τους κατέγραψαν τις περιουσίες. Ίσως τους είπαν "για να μην τις χάσουν". Μετά, όμορφα και ωραία τούς έβαλαν σε σειρά στην πλατεία. Αυτό ήταν.

Πόσοι από εσάς είδατε στα 20-25 χρόνια επιδοτήσεις και παιδείας Πασόκ, την καταστροφή του ντόπιου παραγωγικού ιστού; Πόσοι από εσάς πιστεύατε το 2008 ότι θα σας πάρουν τα σπίτια; Πόσοι πιστεύατε το 2009 ότι θα σας φάνε το συνταξιοδοτικό σας ταμείο; Ότι θα σας πάρουν και καταθέσεις; Άστε την Κύπρο... Το περιουσιολόγιο, τι νομίζετε ότι είναι; Σας έχουν πείσει ότι είστε και τεμπέληδες, ή κοπρίτες, έτσι δεν είναι;  Φταίτε κιόλας, μην πολυθυμώνετε... Πόσοι από εσάς βλέπετε στις κινήσεις που γίνονται το εκθετικά επιταχυνόμενο crowding out στις αγορές που θα οδηγήσει κάθε ρευστότητα σε Bunds, δηλαδή στην Γερμανική οικονομία; Και όντας εξαθλιωμένοι, μήπως δεν θα πάτε οικειοθελώς να ψάχνετε για δουλειά ή αλογίσιο κρέας εκεί; Θα γλυτώσουν και τα μεταφορικά και τις κακές Δημόσιες Σχέσεις...

Υπερβάλω, ε;

Όταν σας έχουν καταγράψει εσάς και την περιουσία σας, τώρα πια, δεν θα χρειάζεται να σας μαζέψουν σε πλατείες για να τις πάρουν... Κι αν δεν έχετε περιουσίες, θα βάλουν εσάς να κυνηγάτε αυτούς που νομίζετε ότι έχουν (αλλά αυτοί θα τις πάρουν, όχι εσείς).

Και πάλι ζητώ συγγνώμη από τα θύματα της βιομηχανικά αποτελεσματικής βαρβαρότητας.

11 σχόλια:

spiral architect είπε...

Ακριβώς έτσι!


Κύπρος: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εξαπάτηση

spiral architect είπε...

Και όχι τίποτ' άλλο αλλά τους κάνουν και πλάκα:
Πούτιν σε Αναστασιάδη: "Βάλε και μια γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο"!

Τα (κουρεμένα) λεφτά το ρώσικο κεφάλαιο που θα τα πάει τώρα; Στη Λετονία; Μα εκεί είναι η Κομερτζμπανκ!

Ανώνυμος είπε...

καλή σαρακοστή!
αν μπορέσεις εκτός από την "πράσινη" απάτη να δώσεις κ κάποιες σκέψεις σαν την σημερινή, εύγε! κ πάλι εύγε!
*μα δεν το βλέπει ο κόσμος!??? υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν τους πολιτικούς!???
unfair

Ανώνυμος είπε...

http://paysanias.blogspot.gr/2013/03/70.html#ixzz2NuR2Z5Zp

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξεχνάς ποιοί πρώτοι προώθησαν την ιδέα ;
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26533&subid=2&pubid=112860224

archaeopteryx είπε...

δεν ξεχνώ τίποτα... δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/01/blog-post_789.html

Ανώνυμος είπε...

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/01/blog-post_789.html

archaeopteryx είπε...

Η ιδέα ότι οι Εβραίοι έστησαν τους δύο ΠΠ είναι τόσο βλακώδης που μόνο ανιστόρητος βλάκας, ή απευθυνόμενος σε ανιστόρητους βλάκες... Σοβαρέψου.

archaeopteryx είπε...

εκτός εάν ο Κάιζερ, και οι Αγγλοι και η Κρουπ, και τα ΣΣ ή τα ΣΑ ήταν όλοι Εβραίοι.

Ανώνυμος είπε...

μας βαζουν λιγους λιγους και μας σκοτωνουν οικονομικα κοινωνικα ηθικα μας κανουν ανεργα ρακη και οι υπολοιποι ελληνες απεξω που δεν ηρθε ακομη η σειρα τους στεκονται και χαζευουν αδιαφορα ή προσπερνουν κιολας με βιαστικο βημα με την πεπειθηση οτι ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .Πιο πολυ με τρελαινει η δηθεν νομιμοτητα !!!!!!!!!!! προδοτες