Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πάγος στην Ευρωανωμαλία του "40%"


http://www.thecommentator.com/article/5301/eu_s_40_carbon_emissions_plan_to_be_vetoed_threatening_global_domino_effect

Εμείς, με μπροστάρη τον "Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής" είμαστε τσανακογλύφτες. Οι υπόλοιποι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι τα περί ανθρωπογενούς και καταστροφικής  κλιματικής αλλαγής είναι  μούφα. Απάτη.  Κοροϊδία. The greatest and most successful pseudoscientific fraud I have seen in my long life as a physicist.  Οι Πολωνοί είπαν δημόσια και φωναχτά αυτό που οι υπόλοιποι ψιθυρίζουν φοβισμένα:  Ο στόχος της μείωσης των εκπομπών κατά "40%" είναι απαράδεκτος και καταστροφικός.

Οι πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες του λόμπυ του αερίου, των ΑΠΕ, και, ναι, των πυρηνικών μάς έχουν πρήξει στην μπαρούφα. Το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια.

Το κλίμα αλλάζει και τα τελευταία 400.000 χρόνια:


Το κλίμα αλλάζει και τα τελευταία 11.000 χρόνια (η σημερινή μεσοπαγετώδης γνωστή και σαν "Ολόκαινος"):


Το κλίμα αλλάζει και τα τελευταία 35 χρόνια:


Θυμηθείτε:  Τα περί παγκόσμιου και ανθρωπογενούς θερμοκηπίου βγήκε από τα συρτάρια το 1987 από κάποιον Bert Bolin που έγινε το πρώτο αφεντικό του IPCC. Δείτε το 1987 στο παραπάνω διάγραμμα, και, θυμηθείτε:  Το 1987 οι Σοβιετικοί ανακοίνωσαν ότι θα έφευγαν από το Αφγανιστάν. Ο τότε Ψυχρός είχε τελειώσει. Τότε ανακαλύφθηκε το θερμοκήπιο... Τέλειωνε και ο ψυχρός μινι-κύκλος της δεκαετίας του '70...

Κάθε σχέση της 11ετούς ή 20ετούς, ή όποιας περιοδικότητας με την περιοδικότητα των ηλιακών κηλίδων, είναι φυσικά ...συμπτωματική. Άσε που δεν έχουν ιδέα οι κλιματολάγνοι πώς να προσομοιώσουν τους ηλιακούς κύκλους!...:


Και. κατά σύμπτωση, η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει εδώ και κάτι χρόνια...:


Και πριν το ξεχάσω... Οι ΑΠΕ, αποδεδειγμένα, μετρημένα, απολογιστικά, σε εθνικά,διεθνή όπως κι αν τα μετρήσετε, επίπεδα, δεν μειώνουν το CO2... Αν δηλαδή πιστεύετε ότι το CO2 προκαλεί την θέρμανση... ή την ψύξη... ή την θερμοψύξη... ή την ψυχροθέρμανση... ή την θερμοψυχροθερμοψύξη... ή την ...

2 σχόλια:

netakias.com είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ! Σεβασ !

Ανώνυμος είπε...

http://www.stern.de/news2/aktuell/merkel-stellt-einigung-bei-eu-klimagipfel-in-frage-2145748.html