Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Βούλτεψη: Ας μην αγοράζατε ακίνητα. Χαμένα χρήματα


«Χαμένα χρήματα» χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τις επενδύσεις των Ελλήνων σε αγορές ακινήτων και πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει κανένα ακίνητο στο όνομά της.

Η κυρία Βούλτεψη έχει δίκιο. Η αγορά ακινήτων από το 2000-2001 και μετά ήταν φούσκα. Η φούσκα συνέχισε και με τους Ολυμπιακούς αγώνες, και μέχρι και τα Δεκεμβριανά του 2008 (δηλαδή μέχρι το κραχ των αγορών του φθινοπώρου του 2008)

Η φούσκα των ακινήτων και η φούσκα του ΧΑΑ του 1997-2000 ήταν ΟΛΑ κατασκευάσματα των δήθεν Ελληνικών κυβερνήσεων με την αμέριστη στήριξη , ανοχή, ενθάρρυνση και παρότρυνση της Τραπέζης της δήθεν Ελλάδος. Οι πολιτικοί, η Τράπεζα της Ελλάδος, τσιράκια σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους μετέπειτα εκκαθαριστές μας. Οι Ράϊχενμπαχ και Φούχτελ είναι στην Ελλάδα εξ αιτίας των πολιτικών από το 1985 και μετά. Και πάντα και μόνο με την υποστήριξη και εμφανή προτροπή του Παπαδήμου και των διαδόχων του.  Αμφιβάλλετε;  Μα διαβάστε το στην Καθημερινή της μοιραίας 18ης Μαρτίου του 2000:  Βενιζέλος, Σάλλας, Παπαδήμος. Ο πρώτος είναι πολιτικάντης: Τάζει για να εκλεγεί. Ο δεύτερος είναι τέως Γενικός Γραμματέας του Πασόκ, "Τραπεζίτης" του διαδόχου σχήματος της Τράπεζας Χίου. Υπάλληλος αφεντικού, την δουλειά του κάνει. Ο Παπαδήμος;  Θα άφηνε ποτέ ο Ξενοφών Ζολώτας να υπάρξει φούσκα ΧΑΑ ή φούσκα ακινήτων;  Ή φούσκα ΑΠΕ;  Όχι βέβαια.

Η Βούλτεψη είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αλλά έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Δίωξη κατά Παπαδήμου. Αυτός ευθύνεται για όλες τις φούσκες μετά τον διορισμό του.  Ponzi scheme α λα Γκρεκ. Οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες είναι αυτό που είναι. Η ΤτΕ;  Πώς το ενθάρρυνε; Χωρίς ΤτΕ δεν θα υπήρχαν φούσκες, και δεν θα χάνατε τα σώβρακά σας σήμερα (και με τις ΑΠΕ, οσονούπω).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάει τις off shore..........

Ανώνυμος είπε...

Διευκρινησε οτι εχει ακίνητα, αλλά δεν ειναι στο όνομά της.
Οπότε, με τι μούτρα μιλάει και παριστάνει την ξυπνια;
Οι ανθελληνίδες κυράτσες της πολιτικής να βρίζζουν τα μούτρα τους, όχι τους Ελληνες.