Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015


Η εικόνα μεγαλώνει με κλικ (ή με κόπυ πέηστ σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων). Ψηφίζω ...αρνητικά:

Όχι κόμμα που αναδεικνύει και αναδεικνύεται από Περιστροκοποπελούζους και έχει Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής (αυτό βγάζει εκτός Πασόκ,  ΝουΔου και ΓΑΠ).

Όχι σε χιπστεροευρωλιγούρικο κόμμα (Ποτάμια, Τελείες και τέτοια σκατά

Κόμμα μεταλλαγμένων Πασόκων? Ο Σύριζα έχει 2-3 συμπαθέστατα άτομα. Και πολλούς αριστερίζοντες για την βιτρίνα. Είναι λιγότερο ευρωλιγούρικο, αλλά φοβάμαι ότι η πελατεία του περιμένει παροχές, άρα;... Να δεχτώ την ελπίδα της μη 100% κωλοτούμπας. Θα το σκεφτόμουν.. Τι είπατε; Οικωλόγοι Πράσινοι. Μπρρρ... Τι πιθανότητες να βάλουν τον Πετράκο στο Ενέργειας? Τον Λαπαβίτσα στο ΥπΕθΟ?  Πείτε μού το και τους ψηφίζω αμέσως.  Το πιθανό καλό του Σύριζα είναι ότι οι ΑΠΕτζήδες ίσως θα χρειαστούν 1-2 μέρες για να τους φέρουν βόλτα...

Κόμμα Π-Π. Ψηφίζω ασυζητητί Π-Π και spiral architect και Professor Moriarty. Αλλά (α) είμαστε μειοψήφια αδέρφια και (β) δεν νομίζω ότι οι τρείς τους είναι καν στο ίδιο κόμμα. Η κοινή λογική και η στοιχειώδης ειλικρίνεια δεν πουλάνε και είναι εντέχνως διασπασμένη. Ο κόσμος θέλει φαντασίωση...

Το ΚΚΕ που το είχα σαν ...θεωρητικά σοβαρό, αποδείχθηκε ότι είναι τελικά μούφα. Με συγχωρείτε.. Πριν το 1990 ήταν το ...Ρωσικό κόμμα. Τώρα το Ρωσικό κόμμα έχει Ελληνορθόδοξα περιτυλίγματα.  Το ΚΚΕ είναι 3 πουλάκια κάθονταν, μάλλον πιο τίμιοι από τον Καρατζαφέρη.  Δεν θέλουν Σύριζα. 'Υποπτο.

Χρυσή Αυγή;  Μην με αρχίσετε με τα αντιφασιστικά σας... Όσους ξέρω, ιντερνετικά που στηρίζουν την ΧΑ μάλλον Έλληνες είναι που μας περίσσεψαν από την εποχή που η πατρίδα ήταν κάτι άλλο.  Προσωπικά δεν αντέχω τα πολλά πολλά αντισιωνιστικά (κακοί οι σιωνιστές, δεν λέω, αλλά ΔΕΝ είναι το πρόβλημά μας, παιδάκια μου, σας παραπληροφορούν νομίζω. Ωστόσο, εάν κάτι δεν αλλάξει έτσι ή αλλιώς, την ΧΑ θα την δούμε, ίσως,  στην επόμενη φάση (να δω πασόκους να μεταλλάσσονται σε ΧΑυγίτες... Δεν θέλει πολύ... Έχω δει χουντικούς να γίνονται ...πασόκοι).

Οι επιλογές μας είναι σχεδόν επουσιώδεις. Το πολίτευμά μας, καχέκτυπο Προεδρευομένης Δημοκρατίας Παπατζή (κατά το γιαλαντζή) είναι εγγύηση περί αυτού.  Η Ευρώπη μπαίνει στην ύφεση που ξεκίνησε το 2008 και κουκουλώθηκε μέχρι να κερδίσει στην τόμπολα η Γερμανία ή/και να πέσει το πετρέλαιο.  Η Ευρώπη σε ύφεση και εμείς;  Εμείς είχαμε μαγαζάκι αλλά μας το έφαγε το "ψωμί-παιδεία-ελευθερία".

Οι εκλογές μας επουσιώδεις, και εμείς, δυστυχώς, ασήμαντοι.  Ένα ωραίο αλλά φτωχό ακίνητο που ψιλοελέγχει την άκρη της Ανατολικής Μεσογείου. Ελπίζω να μην το εκχωρήσει ο ...Θεός στους Γερμανούς (και δεν ξέρω εάν αυτό σημαίνει να ψηφίσω Σύριζα).

Η εικόνα είναι κλεμμένη, λέει κάτι κάτω δεξιά, νομίζω ότι είναι από τον ίδιο που είχε σκιτσάρει τον Πασόκο μπουχτισμένο λεφτά με την ανεμογεννήτρια Ζήμενς στον ...πισινό:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαι εγώ μαζί σου. Ένα είναι το σύνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΩΡΑ"