Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοί, είπαμε, θέλουν αιολικά στην Ελλάδα;



Συνάντησα διεθνή νομικό που εμπλέκεται με την Ελλάδα και το ΔΝΤ και τα δικά μας.  Μου το είπε ωμά: Τα αιολικά ΔΕΝ είναι σε καμία εκδοχή κανενός Μνημονίου. Οι Γερμανοί δεν θέλουν άλλα αιολικά πάρκα στην Γερμανία. Τα αιολικά πάρκα μπαίνουν στην Ελλάδα για ιδιωτικά και προσωπικά συμφέροντα και μόνο.Το ΔΝΤ ή άλλοι εμπλεκόμενοι στα χρέη μας δεν ζήτησαν και δεν θέλουν αιολικά.

Τα αιολικά απομυζούν λεφτά που θα ήταν διαθέσιμα για εξυπηρέτηση χρέους. Το εξήγησα και το είχε καταλάβει πριν του το εξηγήσω.

 Πώς να τα θέλει το ΔΝΤ; Το ΔΝΤ θέλει εξυπηρέτηση των πιστωτών στα πλαίσια βιώσιμης κατάστασης.  Ο αρουραίος της υπόθεσης είναι οι Γερμανοί (που εξακολουθούν να πουλάνε τις σαβούρες τους)

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Βέβαια εκτός των Γερμανών υπάρχουν και ντόπιοι με κάτι μεγάλες τσέπες. Είναι οι ίδιοι που είναι πίσω από τα μεγάλα δημόσια έργα, αυτοί που βάλανε κάθε είκοσι χιλιόμετρα διόδια και όταν η κίνηση πέφτει παίρνουν μερικά δισεκατομμύρια από το δημόσιο ακόμα για να έρθουν στα ίσια τους. Είναι οι ίδιοι που έχουν τα κανάλια και μας λένε από το πρωί έως το βράδι πόσο καλή είναι η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλου. Είναι οι ίδιοι που είναι πίσω από το Φ.Α.. Είναι οι ίδιοι που διαχειρίζονται τα σκουπίδια και για να μην κουράζω είναι οι ίδιοι που όποια πέτρα και να σηκώσεις και υπάρχει δημόσιο χρήμα είναι πάντα μέσα στο πάρτυ.

ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε...

Αιολικα και ΦΒ θελει ο Ντραγκι....

και κατι λαμογια που δεν βρισκουν πουθενα φθηνο χρημα για να κανουν μπιζνες...

αυτοι οι Μαγοι του Other People Money... εγιναν τωρα
other people money from subsidized tariffs on renewables!

ΠΠ

Ανώνυμος είπε...

Αλλα τρία νέα διόδια πρόκειται να λειτουργήσουν σύντομα στην Εγνατία.Ενα στόν άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής ,ενα στον άξονα Δερβένι-Σέρρες και το άλλο στην Χαλάστρα πρός Ευζώνους.Τώρα εγώ πού θέλω να ταξιδεύω από Κομοτηνή για Κοζάνη,απόσταση 380 χιλιομέτρων θα πρέπει να πληρώνω 15 ευρώ στους εθνικούς νταβατζήδες όπως αναφέρει και ο φίλος JIM DIM.
Την καλημέρα μου στόν φίλτατο Αρχαιοπτέρυγα πού με τις αναρτήσεις του ξεσκεπάζει τους απατεώνες ΑΠΕτζήδες και τούς πολιτικούς φίλους τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.