Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ντόπιοι ολιγάρχες και gazprom θησαυρίζουν και κάντε εσείς πορεία στην ... αμερικανική πρεσβεία....


Ποιος αποφάσισε αυτό το ενεργειακό μοντέλο για αυξημένη συμμετοχή του Φ.Α. στην ηλεκτροπαραγωγή και με τι κριτήρια; (Μήπως αυτός που έχτισε την μονάδα της Φλώρινας;)

Στενό μαρκάρισμα από την Γκαζπρόμ

Εξάρτηση από το Ρωσικό αέριο

Το σπίτι που είναι μουσείο θα το έχετε δει αλλού... στην κατηγορία "περιβάλλον",  χαχαχάααχα! Αναρωτιέμαι αν ζεσταίνεται με αέριο ή πετρέλαιο.

Σε όσους εσάς σχολιάζετε υπέρ του αερίου, ή της οικολογίας, ή των αιολικών, να ξέρετε ότι έχω άποψη για ποιους δουλεύετε. Για αυτούς που παρασιτολογούν σε βάρος της χώρας με εγγυημένες αποδόσεις για αέριο και εγγυημένες αποδόσεις για ΑΠΕ.

3 σχόλια:

nikos είπε...

Πούτιν στην Ινδία. Ρωσία για την κατασκευή 12 πυρηνικών αντιδραστήρων
http://www.wprost.pl/ar/484528/Putin-w-Indiach-Rosja-zbuduje-tam-12-reaktorow-nuklearnych/

nikos είπε...

ακομα να καταλαβουν πως Ο νεοφιλελευθερισμός εισήγαγε τη δυτική οικονομία στο δρόμο της αυτοκαταστροφής

Ανώνυμος είπε...

Η Εθνική Οικονομία όντως μπορεί ν’ αναστηθεί: i. με διασφάλιση πλουτοπαραγωγικών πηγών για το Κράτος, ii. με απρόσκοπτη παραγωγή και διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας ( https://web.archive.org/web/20101009145843/http://indy.gr/library/moni-lysi-gia-ti-chora-mas-i-pyriniki-energeia-1 Ανεπίτρεπτες οι ανοησίες για εναλλακτικές πηγές Ενέργειας, φυσικό αέριο, φανταστικά κοιτάσματα στο Αιγαίο και λοιπές τρίχες κατσαρές:
Η Αρμενία δεν διαθέτει κοιτάσματα πηγών παραγωγής ενέργειας,παράγει όμως πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια, την οποία εξάγει στη Γεωργία και το Ιράν: http://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=57&fid=14597

(Eκ του …υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας!)

..Αλήθεια ποια χώρα που παράγει Ηλεκτρισμό από Πυρηνική Ενέργεια ( http://www.defencenet.gr/defence/o/13992 ), έχει πτωχεύσει, εξαιρουμένων των κομμουνιστικών?), όπως και iii. με αρωγή για παραγωγή και αύξηση μεγεθών ιδιωτικής Επιχειρηματικότητας. Βέβαια, σαφώς όχι μέσω περικοπών επί των ήδη ισχνών εισοδημάτων των εργαζομένων.