Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση για τα αιολικά στην Άνδρο, σήμερα το απόγευμα στις 18:00


Ο μόνος λόγος που βάζουμε αιολικά είναι επειδή το θέλουν οι Γερμανοί. Που πότε παριστάνουν τους "Ευρωπαίους" και πότε εκχωρούν αυτόν τον ρόλο σε ...Γάλλους. Και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι θέλουν να εισπράττουν λεφτά από τις κατεχόμενες χώρες μέσω των εξαγωγών τους μηχανήματα οι Γερμανοί, ρεύμα το Γαλλικό πυρηνικό μονοπώλιο που λέγεται EDF (Edison).

Κάπου στην οργανωμένη αρπαχτή τρυπώνουν και οι Ιταλοί με την ENEL.

Και επειδή εδώ είναι Ελλάδα, όλα γίνονται μέσω πλασιέ που παριστάνουν τους επιχειρηματίες, ελέγχουν τα ΜΜΕ και, δυστυχώς, τους πολιτικούς.

Για αυτό βάζουμε και επιδοτούμε αιολικά (και γενικά ΑΠΕ). Για αυτό "απελευθερώνουμε" την ΔΕΗ. Κάπου από πίσω κρύβεται και το αέριο. Το αέριο που χρειάζεται η Ευρώπη και που πρέπει να το επιδοτούμε και αυτό.

Και, εν τω μεταξύ, εδώ και 3-4 χρόνια, οι ίδιοι οι Γερμανοί το λένε ωμά και τεκμηριωμένα: Η δήθεν ενεργειακή μετάβαση σε ΑΠΕ είναι μια ακριβή αυταπάτη. Μία κοροϊδία. Ή, πιο έντιμα, μία αναδιανομή εισοδήματος, στην μεν Γερμανία από τους φτωχούς προς τους πλούσιους, στην δε υπόλοιπη Ευρώπη από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, στους Γερμανούς. 

https://www.androsfilm.gr/proskisi-se-sizitisi-gia-tis-anemogennitries/

http://ophioussa.blogspot.com/2018/09/17-2018.html

Θα έχει πλάκα εάν εμφανιστεί στην Άνδρο και ο τύπος που τους έστειλε την περιβόητη επιστολή το 2014. Η απάντηση που του έδωσαν οι Ανδριώτες, τότε, με λίγη τύχη, θα έχει ...τηλεοπτική κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: