Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η διαφορά μεταξύ Κλιματικής Αλλαγής και «Κλιματικών Αλλαγών», τελικά, είναι ποιός εισπράττει τους φόρους.


Professor Moriarty είπε:

Δεν υπάρχει πιο αστείο σύνθημα από το "σώστε τον πλανήτη". Ο πλανήτης Γη έχει εξασφαλισμένα 5 δισ έτη ζωής μέχρι να τον καταπιεί ο Ήλιος ο οποίος θα εξελιχθεί σε ερυθρό γίγαντα[1]. Για την ανθρωπότητα δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλή πρόγνωση, πάντως μεγαλύτεροι εχθροί της είναι οι μικροοργανισμοί και η ανθρώπινη βλακεία[2]. Αν οι υστερικοί της υπερθέρμανσης κοιτούσαν λίγο πίσω, στα τελευταία 500 χιλ. χρόνια θα έβλεπαν ότι ο κανόνας είναι οι παγετώδεις περίοδοι, ενώ οι θερμές (κάποιες θερμότερες από την σημερινή) είναι οι εξαιρέσεις[3]. Οι A. Berger, M. F. Loutre έχουν προβλέψει ότι η Γη θα βρεθεί σε ψυχρή περίοδο σε 25χιλ. χρόνια η οποία θα εξελιχθεί σε παγετώδη και θα διαρκέσει πολύ, λόγω μείωσης της εκκεντρότητας της γήινης τροχιάς

8 Δεκεμβρίου 2018

Οι υποσημειώσεις είναι δικές μου (και, μεταξύ μας, η υποσημείωση "4" είναι αυτό που με καίει) [4].
___________________________

[1] Θα επιζήσει η Γη όταν ο Ήλιος γίνει "Κόκκινος Γίγαντας";


[2] Αιτίες θνησιμότητας:
Αιτίες θνησιμότητας από αρρώστιες σήμερα
Αιτίες θνησιμότητας από αρρώστιες στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν
Αιτίες θνησιμότητας από ...ανθρωπογενείς αιτίες

Βέβαια, μπορεί να πει κάποιος ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος οφείλεται στην Κλιματική Αλλαγή, που μπορώ να το δεχθώ, αν "Κλιματική Αλλαγή" είναι ο έλεγχος του πετρελαίου και άλλων πόρων. Επίσης, οι Μογγόλοι, όσο έκανε κρύο και είχε ξηρασία περί το 1100 μΧ στις περιοχές τους, τσακωνόταν μεταξύ τους. Και περί το 1220 μΧ ζέστανε ο καιρός και άρχισε να βρέχει και να έχει χόρτα και τα άλογά τους ήταν σε καλύτερη φόρμα και ξεκίνησαν την κατάκτηση των γειτόνων τους. Αυτή η άποψη, από εδώ (και αλλού αν διαβάζετε...) . Βέβαια, οι Πράσινες εφημερίδες έχουν επισημάνει ότι οι Μογγόλοι σκότωσαν τόσο πολύ κόσμο που βοήθησαν τα δάση να αναπτυχθούν και μείωσαν έτσι το CO2 όσο αντιστοιχεί σε κατανάλωση πετρελαίου ενός έτους. Αφήνω εσάς να αποφασίσετε αν ο Β' ΠΠ ζέστανε ή κρύωσε τον πλανήτη.

Τα περί ανθρώπινης βλακείας τα αφήνω στον καθρέφτη του καθενός. Μην ντρέπεστε, ρίξτε μια ματιά... Και εσείς στο ΥΠΕΝ που εκτελείτε τις εντολές που σας δίνουν οι Γερμανοί και οι άνθρωποί τους...

[3] Άααα... το ένα και μόνο γράφημα που με έπεισε να μην παίρνω σοβαρά τους Κλιματοπαπαρολόγους. Ο παγετός των περασμένων 400.000+ ετών με τα ενδιάμεσα διαλείμματα των μεσοπαγετωδών. Είμαστε τέρμα δεξιά και φαίνεται και το σημερινό "θερμοκήπιο":


Για περισσότερη πληροφορία πρόσφατων ετών, παρακαλώ εδώ.

[4] Η όλο και πιο ξεκάθαρη υπόθεση εργασίας είναι ότι η "Κλιματική Αλλαγή" δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την Κλιματική Αλλαγή και δεν είναι άλλη παρά το γράφημα της κακιάς ExxonMobil που μέχρι πρόσφατα ήταν αρνητής της "Κλιματικής Αλλαγής", αλλά δείχνει επί σειρά ετών το παρακάτω γράφημα:

 

Η "Κλιματική Αλλαγή" είναι όλα όσα συνεπάγεται το κενό που ονομάζεται "Energy savings" ή η εξοικονόμηση ενέργειας που απαιτείται ώστε να φτάνει η διαθέσιμη, με σημερινά γεωπολιτικά και τεχνολογικά δεδομένα, ενέργεια για να ικανοποιήσει τον αυξανόμενο πληθυσμό και τις προσδοκίες του.

Που κολλάνε οι ΑΠΕ; Δεν κολλάνε. Μετά 30 χρόνια διαφήμιση και καταναγκασμό είναι κάτω του 1% της παγκόσμιας ενέργειας (αλλά σημαντικός παράγοντας στο να ακριβύνει η ενέργεια). Ο οπαδός της μείωσης κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων R. York,  το είπε ωμά το 2012: Οι ΑΠΕ δεν φαίνονται να μειώνουν καύσιμα, για την καταστολή της ζήτησης καυσίμων, οι φόροι θα ήταν πιο αποτελεσματικοί. Φόροι; Πάρτε φόρους:

  

Οι Γάλλοι διαμαρτύρονται επειδή αφού τους έπεισαν να οδηγούν αυτοκίνητα με ντήζελ, τώρα τους φορολογούν το ντήζελ σε επίπεδα ...Ελλάδας. Δεν θέλετε τέτοιους φόρους; Πάρτε άλλους φόρους:


Οι διαφορά των Γαλλικών (και Ελληνικών) φόρων στα καύσιμα από τα αιολικά, είναι ότι ο φόρος στα καύσιμα πάει στον κρατικό κορβανά, είτε για να σώσει την EDF, είτε για να ταΐζει δημόσιους υπαλλήλους στην Μεσογείων, ενώ τα αιολικά είναι φόρος που πάει 60-70% σε Γερμανούς εξαγωγείς, 15-20% σε Γάλλους (στην EDF/Edison) ή σε Ιταλούς (Enel) και τι υπόλοιπο ε 2-3 χωματουργούς, μεσάζοντες, μπιζιναδόρους, πιτσικόμηδες και παπαγαλάκια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ήταν ήταν η απάντηση σου στο σχόλιο μου που έκοψες πανικόβλητος και βγήκες αμέσως με το προφεσσορικό προφιλ σου να γράψεις πάλι για μαθηματικές ακαταλαβίστικες τροχιές και επιστημονικές φαντασίες για να θολώσεις τα νερά και να αρνηθεις την κλιματική αλλαγή! Και μόνος σου ξεμπροστιάστηκες και με επιβεβαίωσες ακόμη μια φορά ότι είσαι ο ίδιος ο Προφέσσορας Αρχαιομαριάρτης που κρύβεσαι από διάφορα ψευδόνυμα και νικς προφέσσορα των σωματιδίωνμ του διαβόλου!!! Και έβαλες φάτσα κάρτα την σατανιστική φιγούρα που μοστράρεις κάτω από το προφεσσορικό προφίλ με λεζάντα του Τράμπ!!! και της Έξον Μόμπιλ!!!! και ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ TRUMP-ΟΎΚΟΣ!!!!!! ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ 25 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΡΗ!!! ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ;;;; ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΕ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗ ΕΞΟΝ ΜΟΜΠΙΛ!!! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΝ GREEKLIGNITE ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!
ΝΑ ΕΔΩ!!! https://greeklignite.blogspot.com/2018/12/blog-post_22.html

ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΕΧΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ ΜΟΡΙΑΡΤΗ ΓΝΩΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που εβγαλε σαν κι εσενα ψεύτες τα θερμομετρα !!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΈΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!! παλι καλα που δε ζητησε να τους εκτελέσουν!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΈΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΜΑΖΩΞΗ ΣΑΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: " Και άντε πες στον Θεοδόσιο τον Μέγα, ότι ο Χριστιανισμός δεν ήταν σοβαρότερη θρησκεία από τις προηγούμενες... Μπρρρ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ αντίχριστο ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ!!!! Γι αυτο είπες ότι παίρνεις και κοακαϊνη όπως όλοι σαν κι εσένα οι οπαδοί της σκοτεινής ιδεολογίας και οι προνομιούχοι αρχιμασόνοι για να έρθουν σε έκσταση και να ενωθούν με τον άρχοντα του κακού όπως πιστεύουν στο διαταραγμένο μυαλό τους ή και να κάνουν εγκλήματα στο όνομα του!!!!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΩΝ!!! Ο ΜΠΡΕΧΤ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

archaeopteryx είπε...

χαχαχάα! Ο ηλίθιος ΑΠΕτεώνας που βουρλίζεται με τον προφ. Μοριάρτυ και τον Σπάϊραλ. Αγάπη μου δεν σε κόβω από φόβο, αλλά επειδή προσπαθώ να κρατήσω προσχήματα σοβαρότητας. Εσυ, με πιο νικ γράφεις στο energypress?

spiral architect είπε...

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΟΠΛΙΣΤΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΒΑΛΤΕ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.
ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ!

PASHARK είπε...

ΑΡΧΑΙΕ ΑΣΤΟΝ NA ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο YPERION IV ΑΠΟ ΤΟ TWITTER EINAI!!!