Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Οι κατά Χατζημαρκάκη Άθλοι

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει την γνώμη του, και ο κύριος Χατζημαρκάκης τις δικές του. Βρήκαν οι Γερμανοί εκπρόσωπο να επικοινωνούν με τους ιθαγενείς στην γλώσσα τους. Διάβασα στην Ναυτεμπορική τις απόψεις και παραινέσεις του κυρίου αυτού, μερικές τις βρήκα ενδιαφέρουσες, και μερικές τις θεωρώ ...Γερμανικές απόψεις.

Θεωρώ την άποψη ότι "οι φόροι είναι το αίμα στις φλέβες του κράτους", καθαρά σοσιαληστική. Αίμα, σίγουρα είναι οι φόροι, δικό μας αίμα, που το πίνουν παράσιτα και τσιμπούρια, και μέγα μέρος του πάει για υποβρύχια που γέρνουν, μίζες, και σαβούρες, made in Germany. Η έλλειψη νομιμοφροσύνης απέναντι στο κράτος είναι συνέπεια του πιο φαύλου κράτους στην Ευρώπη, και για αυτό κύριε Χατζημαρκάκη, να κοιταχτείτε στον γερμανικό καθρέφτη σας.

Το flat tax με βρίσκει 100% σύμφωνο. Άντε 2 φορολογικούς συντελεστές, μειωμένους. Ο μειωμένος συντελεστής (και ο ενιαίος συντελεστής) μειώνει το κίνητρο για φοροδιαφυγή. Και λιγότερο κράτος, και λιγότερες επιδοτήσεις, και λιγότερος κρατικοδίαιτος παρασιτισμός.

Λέει ο Γερμανός να κάνει έκκληση ο Γιωργάκης στους πλούσιους... Με αντίστοιχη μείωση του κράτους, αν ήμουν πλούσιος, θα έδινα ευχαρίστως -- Χωρίς μείωση του κράτους, προτιμώ διακοπές στις Μπαχάμες.

Για την δημόσια διοίκηση και την παιδεία, διαβάστε τα μόνοι σας, καλά τα λέει, σε άλλη ζωή και άλλη Ελλάδα.

Και τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει "χρηματοδότηση της ΕΕ για να αποκατασταθούν χωριά της περιφέρειας"; Η ΕΕ επιδότησε το ξερίζωμα των αμπελιών και την καταστροφή των καϊκιών. Όχι άλλη βοήθεια από την ΕΕ, έλεος.

Το Τουρισμό Υγείας κύριε Χατζημαρκάκη, να τον κρατήσετε για την Ταϊλάνδη. Αλαζόνες πορνόγερους δεν θέλουμε. Τράπεζα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας... Προφανώς ο Χατζημαρκάκης λείπει καιρό, και δεν ξέρει ότι το καρτέλ δεν αφήνει τέτοια πράγματα.


Την ναυτιλία товарищ να την αφήσεις ήσυχη, δεν έχει ανάγκη από ελληνογερμανούς. Και την Θεσσαλονίκη... θα ήθελες... Διέξοδο στην θάλασσα, και εσύ. Έχει ζητήσει και άλλος πριν από εσένα, και τα Σκόπια είναι καπαρωμένα από άλλον πάλι.

Εκεί που ο Χατζημαρκάκης δείχνει ότι οι Πασόκοι ήταν και είναι Γερμανόφιλο κόμμα είναι στα ενεργειακά. Σαν να ακούω τον Αρθούρο, να φαντάζεται ΑΠΕ και πρασινάδες. Να τα πουλήσετε σε Αφρικάνους αυτά. Και έχει το θράσος να μιλάει για αμυντικές δαπάνες. Τώρα που δεν παίζουν η Φεροστάλ και Ζήμενς, τώρα σπρώχνουμε ειρήνη... Και την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν το άκουσε εκεί στον κρύο βορά, ότι οι Ολυμπιακοί ήταν η αρχή του οικονομικού τέλους μας...

7 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Ρητρα στα LIDL...εδω θελουν να μας βαλουν να πουλησουμε την ακροπολη,θα τους βαλουμε και ρητρα!

Ανώνυμος είπε...

Animal spirit Αρχαίε.
Κι όποιον πάρει ο χάρος!

Ανώνυμος είπε...

Ένα απίστευτο περιστατικό θα αποκάλυπτε ο Σωκράτης Γκιόλιας το οποίο είχε προαναγγείλει στο Troktiko αλλά δεν πρόλαβε να το δημοσιοποιήσει επειδή χθες τα ξημερώματα σε παγίδα θανάτου δολοφονήθηκε απο τους τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Το Crimes on air είναι σε θέση να γνωρίζει πως όταν ο Σωκράτης έγραφε για "διαπλοκή επιχειρηματία με Σώματα Ασφαλείας" αυτήν την αποκάλυψη εννοούσε. Πριν απο λίγες ημέρες γνωστός έμπορος όπλων επιχείρησε να μπεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να κάνει "δειγματισμό" όπλων. Δυο αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ... βαρέθηκαν να μεταβούν μέχρι το κατάστημα του εμπόρου όπλων και του παρείγγειλαν -αν είναι δυνατόν- να φέρει όπλα για να διαλέξουν μέσα στην έδρα τους στην Κατεχάκη. Στο Αρχηγείο σήμανε συναγερμός όταν διαπιστώθηκαν χύμα τα όπλα στο αυτοκίνητο του ιδιώτη επιχειρηματία.
Παραπολιτική
Σημ.axinosp:Αυτό σημαίνει ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ξέρει και ποιoς είναι ο επιχειρηματίας και τις παρακρατικές διασυνδέσεις του και ξέρει ότι αν συληφθεί καίει την "Σέχτα", να δούμε στις επόμενες μέρες τι θα γίνει ;;

Ανώνυμος είπε...

Από την περίοδο Μητσοτάκη-Σημίτη και μετά που συνέπεσε και με την επανένωση των Γερμανιών, η Ελλάδα είναι Γερμανική σφαίρα επιρροής

Εξάκτινος είπε...

Το Χατζημαρκάκη τον θεωρώ ένα γελοίο τύπο αφελληνισμένο παντρεμένο με Γερμανίδα. Μόνο και μόνο που βγήκε σε διατεταγμένη υπηρεσία και γκάριζε για τις στατιστικές οι οποίες δεν αποδείχτηκαν χαλκευμένες και μετά αφού είδαν ότι δεν είχαν στοιχεία την έκαναν μούγκα χωρίς να πουν συγγνώμη λάθος αρκεί για να καταλάβει κανείς με τι φελλούς έχει να κάνει. Μόνο που εμείς την πληρώσαμε που δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο.

Η Ελλάδα έχει εκχωρηθεί στη Γερμανία και σε κάθε σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει κρύβεται από πίσω κι ένας Γερμανός.

Οι Γερμανοτραφείς στην Ελλάδα έχουν πέραση (για πόσο ακόμη;) διότι επικρατούσε εχθρότητα κατά των σπουδασμένων στην Αμερική και στις αγγλοσαξωνικές χώρες. Το αποτέλεσμα είναι να τους χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί για να λαδώνουν.


Αρχαίε τσάμπα παλεύεις κατά των ΑΠΕ. Είναι παγκόσμια πολιτική και μόνο σε αυτό τον τομέα ανοίγουν θέσεις εργασίας. Όπου και να πας Γαλλία, Γερμανία όλο και κάποιον θα γνωρίσεις που να έχει επαφή με το χώρο. Ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια.

Έχεις δίκιο αλλά δε θα το βρεις.


ΥΓ. Διακοπές πήγες;

archaeopteryx είπε...

Εξάκτινε! Ελπίζω να είσαι καλά.

Ξέρω ότι είναι της μόδας οι ΑΠΕ, αλλά

1) το "ιδεολογικό" τους υπόβαθρο έχει ξεφτίσει έως εξευτελιστεί,

2) έχει γίνει κατανοητό (ιδίως στις ΗΠΑ όπου δεν αγαπούν τους φόρους) ότι απλά διπλασιάζει κια τριπλασιάζει το κόστος του ρεύματος

3) το τεχνολογικό κομμάτι απαιτεί όλο και μεγαλύτερο διασυνδεδεμένο δίκτυο, θεωρητικά σωστό, πρακτικά ανέφικτος Πύργος Βαβέλ -- προχτές ανατίναξαν ένα Υ/Η κάπου στον Καύκασο, δεν βλέπω έυκολα διασύνδεση Αιγύπτου, Λιβύης κλπ

4) οικονομικά το αντέχουν μόνο οι πλούσιες χώρες

Φυσικά και δημιουργεί "θέσεις εργασίας" αλλά θέσεις εργασίας δημιουργούν και τα καζίνο... Οι θέσεις εργασίας είναι στις χώρες που τις κατασκευάζουν. Αυτές πιέζουν την κάθε Μπιρμπίλη να βάλει ΑΠΕ. Αυτές, και το κύκλωμα που τροφοδοτεί αέριο την Ευρώπη, σαν μοχλό πίεσης κατά του κάρβουνου.

Θα τις γλύτώσουμε; Με ύφεση, ίσως. Τουλάχιστον να μην παραμυθιαζόμαστε για την σωτηρία του πλανήτη. Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος, ή η επόμενη επιδημία, θα σώσουν τον πλανήτη!

archaeopteryx είπε...

Και διακοπές... Ποτέ, και μόνιμα... χαχαχα...