Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

"Φεύγουμε από την Ελλάδα" - Επιστολή ξένων ομίλων αιολικών προς Σαμαρά. Κακό ταξείδι!! Η αιολική φούσκα έχει σκάσει ΠΡΙΝ το 2010

http://www.energypress.gr/news/Epistolh-xenwn-omilwn-aiolikwn-pros-Samara:-Feygoyme-apo-thn-Ellada

Για δεύτερη φορά σε τρεις μήνες. Απειλή, προειδοποίηση, ή εκβιασμός;


Δείτε ΠΟΤΕ ψηφίσαμε τον Νόμο Μπιρμπίλη!


H Gamesa πουλάει αιολικά. Υπαρχει ΜΟΝΟ όσο κάποιοι άμυαλοι,  ηλίθιοι ή/και διεφθαρμένοι πολιτικοί περνάνε νόμους να την επιδοτούνε. Τώρα λεφτά δεν υπάρχουν. Απειλεί να φύγει αν δεν την επιδοτούμε. Κακό ταξείδι και να πάει στους Κάφρους να πουλάει αιολικά, και λυπάμαι τους Κάφρους.


Οι Δανοί μας εξάγουν τυρι "τύπου φέτας", τυρί "τύπου κεφαλοτύρι", πριγκίπησες για γαλαζοαίματους και αιολικά. (Και τα Λέγκο). Η Vestas είναι μόνο παραμύθια, μπας και δεν φαλίρει. Μέγαλος χορηγός πράσινων ΜΚΟ. Η μετοχή της έχει σκάσει από το 2008-2009 και δεν θα ανακάμψει. Η αιολική φούσκα έσκασε. Οι αιολικοί είναι οι χειρότεροι ΑΠΕτεώνες. Πληρώνονται για να "εγχέουν" ρεύμα, χιλιάααααδες μεγαβατώρες, αλλά ούτε υποκαθιστούν συμβατικές μονάδες, (ποτέ και πουθένα, ουτε μία!), ούτε εξοικονομούν καύσιμα. Μπορούν να υπάρξουν ΜΟΝΟ με αέριο, αλλά απλά το ακριβαίνουν!

ΟΛΟΣ ο Πράσινος κλάδος των ΑΠΕ έχει σκάσει από το 2008-2009. Δεν θα ανακάμψει. Βασίζεται σε ψέματα, αρλούμπες τύπου Σκάϊ, WWF και Μπιρμπίλη,  και πολλές επιδοτήσεις. Υπάρχουν ΜΟΝΟ με επιδοτήσεις και μόνο ΓΙΑ τις επιδοτήσεις. Εφτιαξαν ένα παραμύθι για την σωτηρία του πλανήτη. Για τα τομάρια τους είναι η σωτηρία.  Ο πλανήτης κινδυνεύει από την φτώχεια και τους αιολικούς ΑΠΕΤΕΩΝΕΣ.  Εμείς ψηφίσαμε να επιταχύνουμε την ΑΠΑΤΗ, αφού η φούσκα είχε αρχίσει να σκάει. Γιατί?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες την μετοχή της ΡΕΨΟΛ. Μεγάλη παράλειψη. Να ξέρουμε αν ανεβαίνει η αν πέφτει η ΡΕΨΟΛ.

Οσο για την Vestas, θυμάστε την περυσινή κυνικότατη δήλωση του αρχηγού της, ότι πάνε εκεί που είναι φτηνή η παραγωγή και ολίγον τον ενδέφεραν οι απωλήσεις στην Δανία.

Ετσι, εκεί, στην Β εθνική.

Kaymakchalan

takis perreas είπε...

Hit the road Jack and don't you comeback no more, no more!
Καλά Ξεκουμπίδια!
Good riddanceκαι ότι άλλο τους φωτήσει ο καλός Θεούλης!

Άλλα κόλπα τώρα...
Ο πρίγκιπας Τσάαααρλς είπε σε συνέντευξή του: "... I don't want to be confronted by my future grandchild and (have) them say: 'Why didn't you do something?' So clearly now that we will have a grandchild, it makes it even more obvious to try and make sure we leave them something that isn't a total poisoned chalice..."
Σε ελεύθερη σύντομη μετάφραση, ο πρίγκιψ Τσάααρλς δεν θέλει να αντιμετωπίσει την ερώτηση του εγγονού του(θα γεννηθεί το καλοκαίρι για να σας έχω ενημερωμένους), "τι έκανες παππού για την "κλιματική αλλαγή";
Χμ!

ΟΤΙ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, αρκεί οι ανεμογ@μήτριες να έμπαιναν στα διπλανά χωράφια μακρυά από τα δικά του, πως του φαίνεται σαν απάντηση;;;!!!
(γιά να κάνω τον συνήγορο της Iberdrola!)

Φωτοβολταϊκά-Ελλάς 0:1
τώρα κλαίνε όλοι οι αγρότες που θα μείνουνε... αγρότες!

spiral architect είπε...

Κι εδώ:
Οι εταιρίες εκφράζουν επίσης αμφιβολία για τη νομική βάση των ρυθμίσων που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος- Ενέργειας, υποστηρίζοντας ότι είναι αντίθετες προς κάθε «λογική επιχειρηματική πρακτική»

Α, ναι; Οταν φορολογούν αναδρομικά τον μισθωτό και τον συνταξιούχο, βάζοντας χαράτσια και τέλη ΑΠΕ, για να τους επιδοτούν, όταν τους έφτιαξαν το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για να μας αραδιάσουν τα σκουπίδια τους, ήταν καλά!

Να πάτε στο διάολο, απατεώνες!

spiral architect είπε...

@8 Ιανουαρίου 2013 12:55 π.μ.:
Σιγά μην αφήσει χώρο για σχόλια ...
Ειναι και του ρόταρι κλαμπ, πανάθεμά τον!
Στα ρόταρι και στους Λάιονς στήνονται οι σωστές κολλεγιές.
Oh yeaaah!