Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η Κομισιόν είναι ξένα (και φαύλα) συμφέροντα


Μα δεν το έχετε δει ακόμα;  Η Κομισιόν είχε άποψη για την ιδιωτικοποίηση διάλυση της Ολυμπιακής. Για τα αεροδρόμιο δεν χρειάστηκε να παρέμβει, φρόντισε η Χόκτηφ και ο Λαλιώτης.  Η Κομισιόν είχε άποψη να μην συγχωνευθούν η Aegean με την νέα Ολυμπιακή για λόγους ...ανταγωνισμού (θα απειλούσαν την Λουφτχάνσα ή την Air France, δίχως άλλο...).  Για την ΑΓΕΤ φρόντισε... (ποιός φρόντισε για την ΑΓΕΤ;). Τον ΟΤΕ τον φρόντισαν οι διοικήσεις και οι συνδικαλιστές του Πασόκ και η Κυβέρνηση της ΝΔ με προεργασία από τους Πασόκους.  Για την ΔΕΗ δεν ξέρω ποιός φροντίζει, σίγουρα η Κομισιόν, και είναι σε εξέλιξη. Αλλά για την ΛΑΡΚΟ φροντίζει η Κρουπ η Κομισιόν. Πρέπει να διαλυθεί γιατί η Κρουπ δεν αγοράζει, αλλά θέλει να ελέγχει την αποθήκη της, άσε που τώρα έχει ύφεση. Και όπως με τους κακούς Καναδούς στην Χαλκιδική, έτσι και οι Καναδοί που είχαν ενδιαφερθεί για την ΛΑΡΚΟ ήταν και αυτοί κακοί. Μόνο που τότε δεν τα έβαλε η Κομισιόν με εμάς, φρόντισε η Γρηνπής και τα έβαλε με την ΛΑΡΚΟ.

Προφανώς έχει πεθάνει ή διαλυθεί ή φύγει το όποιο Ελληνικό κεφάλαιο, αυτό που έχει μείνει είναι πιο πλασιέ παρά ποτέ, και διαλυόμαστε, αργά, σταθερά, και ανεπιστρεπτί. Και υπάρχουν και κόμματα που θέλουν ψήφο με βάση το "αριστερό" ή "δεξιό".  Ούτε για σκουπιδιάρηδες στην Κάτω Μουσουνίτσα δεν θα έχουν ουσιαστική άποψη τα κόμματα. Θα φροντίζει η Κομισιόν, οι Φούχτελ και οι Γρηνπής...

Στην Κάτω Μουσουνίτσα μάλλον οι αιολικοί αλήτες κάνουν κουμάντο, τι ήθελα και την θυμήθηκα... Η Κομισιόν είναι τα συμφέροντα 4-5 μεγάλων Ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Δεν γουστάρει εθνικές εταιρίες, ή βιομηχανίες. "Απελευθέρωση" είναι ό,τι θέλουν τα 4-5 Ευρωπαϊκά μονοπώλια.

1 σχόλιο:

Αντκαν είπε...

Όργουελ

Απελευθέρωση η υποδούλωση