Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Τα αιολικά είναι χρήσιμα σε καύσωνες όταν δεν φυσάει


Θυμάστε την επιστολή που είχε στείλει ο Δόκτωρ Ιωάννης Τσιπουρίδης στον Πρωθυπουργό, λέγοντάς του ότι κακώς διαμαρτύρονται οι χωριάτες για τα αιολικά και ότι τα αιολικά δεν ενοχλούν τα γίδια και τα πρόβατα;  Όχι μόνο δεν ενοχλούν, αλλά τώρα με τις ζέστες προσφέρουν και υπηρεσία σκίασης στα καημένα τα ζωντανά που ψάχνουν για λίγο ίσκιο.

Τα αιολικά είναι περισσότερο πρόβλημα όταν φυσάει αέρας!  Τότε είτε πρέπει να ενεργοποιηθούν θερμές εφεδρείες προς αποφυγή blackout, είτε πρέπει να ψάχνουμε για γείτονες να τους πληρώσουμε να πάρουν το τυχαίο ρεύμα. Ενώ παράλληλα πληρώνουμε τους αιολικούς 90 ευρώ την μεγαβατώρα, με την τιμή της το 2009 ήταν ...€25!

Η φωτό είναι από σύνδεσμο που μου έστειλε σχολιαστής.  Βρήκαμε χρήση για τις όμορφες μπαλαρίνες στα ψηλά βουνά.  Οι αιολικοί θα μπορούσαν να χρεώνουν τους κτηνοτρόφους για αυτήν την υπηρεσία... Πώς δεν το έχουν σκεφτεί ακόμη?

ΜΗΝ ξεχνάτε, ΓΙΑΤΙ πρέπει να βάζουμε ΑΠΕ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://protagorasnews.blogspot.gr/2017/06/blog-post_9133.html Παντου τα ιδια λαμογια.

nikos είπε...

Καμία fast track επένδυση δεν έφτασε μέχρι σήμερα σε παραγωγική λειτουργία http://www.kathimerini.gr/915342/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/kamia-fast-track-ependysh-den-eftase-mexri-shmera-se-paragwgikh-leitoyrgia