Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ενεργειακή essence


Τα λαμόγια οργανώνουν εκδήλωση για την ημέρα του ανέμου. Θα προσπαθήσουν να μας πουν ότι 1) θα σώσουν τον πλανήτη, 2) θα μας απεξαρτήσουν από τα ορυκτά καύσιμα, 3) θα έχουμε πολύ και τσάμπα ρεύμα από τον αέρα. Και τα τρία, ψέματα, με σκοπό να μας κλέψουν.

Ένας από τους ιδρυτές του λόμπυ ήταν ο Μαντέλης. Δεξί χέρι του Μαντέλη ήταν ο σημερινός Υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής (!) Μανιάτης. Θα μας προτείνουν να υιοθετήσουμε από μία ανεμογεννήτρια. Αυτό είναι σαν τον ΣΟΕ του Τροχανά: Είχε μέλη που πλήρωναν, και πονηρούς που εισέπρατταν. Στις 15 Ιουνίου, θα δείτε τους πονηρούς (μην ξεχάσετε τα γιαούρτια, σε πλαστικά κεσεδάκια παρακαλώ, να μην έχουμε ...έκτροπα).


Θα παίξουν ποδόσφαιρο, ελπίζοντας ότι θα μας κλέβουν για πολλά χρόνια. Θα μοιράσουν μπροσούρες με ειδυλλιακά πράσινα τοπία και λευκά αιολικά σε μπλέ φόντο, γαλαζομάτικα ξανθά κοριτσάκια, και η μούτζα τους ...ξέφυγε. Εκεί που φτιάχνει τις μπροσούρες της η ΕΛΕΤΑΕΝ, δεν ξέρουν ελληνικά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα προπαγανδιστικά είναι ίδια made in denmark. Όλα έχουν ένα πλαστικό κόσμο με γκαζόν και γαλανούς ουρανούς. Όλα προπαγάνδα. Να φθτιάξουμε εμείς ένα φυλλάδιο να μοιράζουμε στις 15

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε, από πήραν άδεια ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ να κανουν εκδηλωση προβολής στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

@4.33
Απαγορευονται να γινονται ιδιωτικές εκδηλώσεις, προβολές, διαφημίσεις happenings κλπ στην Πλατεια Συντάγματος.

Επιτρεπονται σε κλειστούς χώρους (ξενοδοχεία κλπ) ή σε ανοικτούς ιδιωτικούς χώρους ή χώρους που ανήκουν σε Δήμους (και οχι στην πλατεια Συνταγματος που είναι κρατική και ελέγχεται από τον Πρόεδρο της Βουλής), κατόπιν Αποφασης δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι essence Αρχαίε. Μπόχα είναι από τα λαμόγια.

Orestios

Ανώνυμος είπε...

Τα λουκετα των μικρομεσαιων πάνε σύννεφο κι αυτοί οι κρατικοδιαιτοι ξεφτιλες γιορτάζουν. Τι γιορτάζουν δεν έχω καταλαβει. Το νομο της Μπιρμπιλη? Τις αυξησεις τιμολογιων ρευματος?

Ζάχαρη είπε...

χα,χα αυτη η μανια με τα ξανθα παιδακια στις αφισες δεν την καταλαβα ποτε.Αφου πλειοψηφουν οι μελαχροινοι.Αυτη η ταση να γινομαστε τραβεστι(κατι αλλο απο αυτο που ειμαστε)θελει ερμηνεια.Και το ιδανικο ειναι οπωσδηποτε ασορτι με το ξενικο.Ετσι πανε να πεισουν και στα οικολογικα με μοντελα ζωης που ειναι ασχετα με την Ελλαδα,kαι που εδω εχουμε δωσει λυσεις δικες μας παραδοσιακα απο παλια.
ΟΚ εχω μια ταση στην σημειολογια...

porta porta είπε...

Θα εχουν χορηγο την TΕΡΝΑ, ειμαι σιγουρος. Τα δοχεια εχουν ανοιχτους πατους..!!

archaeopteryx είπε...

marketing ζάχαρη, marketing. Πάντα τα παιδάκια... (η μπροσούρα είναι κόπυ τρανσλέητ πέηστ),

ΠΠ δεν σε έχω λησμονήσει, απλά το εμαιλ σου είναι σε pc γραφείου και είμαι λίγο ΠΗΓΜΕΝΟΣ! και σκασμένος και πόσο και που θα πάει μόνον ο Αλλαχ ξέρει.

μα έτσι μου έρχεται να πάω και εγώ στην πλατεία Συντάγματος, μετά τόση πρόβα, κάτι θα μπορώ να πώ χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

O KAFETZHS KSESKIZEI SHMERA THN KARABASILH THN OIKOLOGA PRASINH POY UELEI NA ELEYUERVSEI TH MAKEDONIA

nikos είπε...

που ειναι ο Παπατζης …χιχχιχι

Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης σε κοινή συνέντευξη τύπου οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη και Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
Για τη ΔΕΗ και τη ΔΕΣΦΑ ανακοινώθηκε ότι το Δημόσιο διατηρεί το 51% στις εταιρίες
Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι στη ΔΕΗ (το Δημόσιο κατέχει το 51%) θα διατηρηθεί η πλειοψηφία του Δημοσίου στο ΔΕΣΜΗΕ, θα γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις για το άνοιγμα της χονδρικής και λιανικής αγοράς ενέργειας και θα υλοποιηθεί το 3ο ενεργειακό πακέτο. Στα ΕΛΠΕ θα διατηρηθεί η υφιστάμενη στρατηγική συμμετοχή.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

nikos είπε...

ολα τα παιδια του Νικολακη Α.Π.ΧΙΧΙΧ