Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πράσινες θέσεις εργασίας


Μπουλντόζες για να ανοίγουν δρόμους και τρύπες στα βουνά, μπετατζήδες για μπετά, φορτηγατζήδες για μεταφορά, και ΜΑΤ για έλεγχο των ιθαγενών.


Αυτή είναι η πράσινες θέσεις εργασίας. Και πληρωμένα συνέδρια, και με χάντρες και καθρεφτάκια και αντιηλιακό λάδι για τους Τοπικούς, και ποδόσφαιρο για τους ημέτερους. Η πράσινη ανάπτυξη είναι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί, τα πράσινα τέλη (θα πρασινίσει και η βενζίνη;) και η υποβάθμιση της ΔΕΗ.


Οι φωτό είναι από εδώ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν πάρει χαμπάρι με εξαίρεση μέρη που κουνιούνται για εγκαταστάσεις. Όταν φτάσει σε αυτό το στάδιο είναι αργά. Ενημέρωση από τώρα. Αλλά με τα δύο κόμματα πουλημένα θέλει δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Στις 15 Ιουνίου στην πλατεια Σύνταγματος (!!!) θα στησουν κιόσκι οι αιολικές εταιρείες, για να γιορτασουν ...την ημέρα ανέμου. Χορηγοί Ιμπερντρολα, Τερνα και Σία, περήφανοι για το νομο Μπιρμπιλη, που αντισυνταγματικά αρπάζει ιδιωτικές περιουσίες για εγκατασταση αιολικών πάρκων με τη βία!

Η υποκρισία περισσευει!

Που ειναι οι γνωστοι -αγνωστοι να τους πεταξουν μερικά αυγά? Δεν ευχομαι μολοτοφ, γιατί θα είναι απλώς ένα κιοσκι

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΟΤΟΦ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στις 15 Ιουνίου να στηθούμε δίπλα στο κιόσκι να μοιράζουμε και εμείς χαρτιά .

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Να βάλουμε στα ιστολόγια σήμα που να ενημερώνει ώστε στις 15 Ιουνίου να γίνει αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας.
@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας που μας ανοίγετε τα μάτια, γιατί δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση για το σχέδιο "ανεμογεννητριες σε κάθε βουνό της Ελλάδας"

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τους φωτιά στο κιόσκι.

Πως επιτρεπουν σε ιδιωτικές εταιρίες και πολυεθνικές, να κάνουν εκδήλωση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?


Βεβήλωση!

Ανώνυμος είπε...

η ΡΑΕ μέχρι το τέλος του έτους θα δώσει το πράσινο φως για την αύξηση του «πράσινου» τέλους μέσω του οποίου αποπληρώνονται οι παραγωγοί ανανεώσιμης ενέργειας.

κοινοτάρχης στην Εύβοια είχε καταχραστεί περί το 1 εκατ. ευρώ από το τέλος που προορίζεται για αναπτυξιακά αντισταθμιστικά έργα στις συγκεκριμένες περιοχές, Ο εν λόγω κοινοτάρχης παρότι το τέλος πληρωνόταν με δίγραμμες επιταγές στο όνομα της κοινότητας, τις εξαργύρωνε στο όνομά του.

http://www.capital.gr/News.asp?id=982015

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για τη λύση του Μεσανατολικού και την πράσινη ανάπτυξη στη Λωρίδα της Γάζας αμέσως μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου, αν δεν έχει πάρει μέχρι τότε τον πούλο.

pitsirikos
http://pitsirikos.net/2010/06/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b7-%ce%b9%cf%83/#more-5557

nikos είπε...

Τώρα που «έσωσε» εμάς με το ολοκαύτωμα …θα βαίνει την μούρη του εκεί …..

Ανώνυμος είπε...

Με Ζερβό και Τσπιπουρίδη η ΔΕΗ είναι για αδερφές