Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θα λιώσουν οι πάγοι της Αρκτικής μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Να το πει κάποιος στον Σκάϊ!


...έλεγαν οι παπαγάλοι στα ΜΜΕ το 2007 (http://news.bbc.co.uk/2/hi/7139797.stm ) . Μοντέλα κατά παραγγελία, από ημιμαθή μειράκια, στα χέρια προπαγανδιστών. Παραμύθια για αγράμματους, για χρήση από... από ... μέχρι ΓΑΠ και Μπιρμπίλη. Με την βοήθεια καθηγητών, αστρολόγων, ΜΚΟ, καφετζούδων, και του Σκάϊ.

Σήμερα;


Σήμερα οι πάγοι είναι στην θέση τους (κλικ για μεγέθυνση).  Ξαναπάγωσε ό,τι είχε λιώσει και από κάτι θύελλες, ή δεν ξέρω τι, το καλοκαίρι. Και στην Ευρώπη που θα είχε χειμώνες δίχως χιόνια (το 2006);  Στην Ευρώπη πεθαίνει κόσμος από το κρύο. Και να εύχεστε να μην είναι πιο σύντομα από ότι θα θέλαμε η πτώση στην ηλιακή δραστηριότητα, και τελειώσει άδοξα η μεσοπαγετώδης:


Το είδα στο: http://www.thegwpf.org/bbc-arctic-summers-ice-free-by-2013/.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρυσι δεν ήτανε που πέρασε ένα καράβι από το Βορειανατολικό πέρασμα στον Ειρηνικό και ξεσκίστηκε ο ΣΚΑΙ να μας λέει ότι λιώνουν οι πάγοι.

Αυτό που δεν είπαν είναι ότι αυτή η ρότα είχε γίνει δεκάδες φορές στο παρελθόν. Και βέβαια ξέχασαν να πουν ότι το πέρασμα κατέστη δυνατό λόγω της συνοδείας τεσσάρων πυρηνοκίνητων ρωσσικών παγοθραυστικών.

Kaymakchalan

archaeopteryx είπε...

ένα εκ των οποίων νομίζω κόλλησε και για λίγο (αλλά δεν είμαι σίγουρος). ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...


Στο CNN λιώσαν ήδη!

http://stevengoddard.wordpress.com/2013/01/23/cnn-meteorologist-declares-the-ice-free-arctic/

πάντα μπροστά ρε παιδί μου οι αμερκάνοι...

nessim

archaeopteryx είπε...

O Turner είναι καραπράσινος. Για λόγους που δεν ξέρω γίνεται καταιγισμός προπαγάνδας στις ΗΠΑ (τώρα που η Γερμανία κρύωσε). Πολεμούν να τους φορέσουν carbon tax,αλλά δεν ξερω κιόλας...