Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Οι Πράσινοι σε υποχώρηση (ίσως επειδή δεν χρειάζονται πια)

 
http://notrickszone.com/2013/05/03/schellnhuber-rejected-why-the-german-government-is-moving-to-overhaul-its-climate-advisory-board/ Ο Hans-Joachim Schellnhuber (καταπράσινος καταστροφολόγος στα όρια του γραφικού -- και καθόλου τυχαία στην θέση αυτή μέχρι τώρα) δεν θα είναι πια Chairman του WBGU, της "συμβουλευτικής ομάδας" που φτιάχτηκε στην Γερμανία με την διάσκεψη του Ρίο.  Τις ταπεινές απόψεις μου για τους εγκεφάλους πίσω από την διάσκεψη του Ρίο και τα πολλά χρόνια βαρεμάρας που ακολούθησαν τις έχω πει... Ίσως σε 30 χρόνια γραφτεί ότι μετά την Φουκουσίμα, και με δεδομένο τον έλεγχο του "Ζωτικού Χώρου" μέσω τραπεζικών συστημάτων, η ανάγκη για τον Πράσινο Έλεγχο ατόνησε.


BBC:  Local elections: What does UKIP stand for? The UK Independence Party has overtaken the Liberal Democrats as the third party of British politics.   UKIP is sceptical about the existence of man-made climate change and would scrap all subsidies for renewable energy. It would also cancel all wind farm developments. Λέω εδώ και καιρό ότι οι δικές μας πολιτικές επιλογές είναι λίγο μαϊμούδες. Το δίλημμα "αριστερός-δεξιός" έχει πάψει να υφίσταται, τουλάχιστον στην μορφή που έπαιζε μεταξύ 1917 (ή 1945) και 1990. Είναι επιλογή μοντέλου οικονομικής διαχείρισης. Σιγά τα αυγά... Το δίλημμα είναι "ελευθερία ή νεοφεουδαρχία".

DECC rumoured to be facing resignation of second top civil servant Άλλος που την κάνει από το Αγγλικό ΥΠΕΚΑ. Ναι, έχουν ΥΠΕ"ΚΑ" και στην Αγγλία, χώρα με δηλωμένο λόμπυ αερίου, πυρηνικών, και διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων άνθρακα. Τα δικαιώματα άνθρακα είναι νεοταξικός φόρος και τίποτα άλλο.  Τις απόψεις μου για ενεργειακές επιλογές για ηλεκτροδότηση τις έχω πει, και νομίζω ότι τα ΥΠΕ"ΚΑ" και το δικό μας πρέπει να αλλάξουν όνομα. Να λέγονται ΥΠΕΗΑ.  Οι Κλιματικές Αλλαγές είναι ηλιογενείς, και για την ακρίβεια ηλιομαγνητικογενείς. Ας ακριβολογούν λοιπόν και οι δίδοντες ονόματα σε Υπουργεία.

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Και στην Ελλάδα:
Kάποιες τελευταίες σκέψεις πριν τον αποχαιρετισμό.
(και κλάμα οι χίπστερς της Πλ. Μαβίλη)

archaeopteryx είπε...

φτιάχνονται άλλα κόμματα μπαλαντερ;...