Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ανισορροπίες ισχύος και μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και μας παίζουν αριστερό-δεξιό μονότερμα


http://rosalux.gr/event/anisorropies-ishyos (ή πώς σας χτίζουν πράσινη συνείδηση, 1) για να σας τα παίρνουν εσαεί, και 2) για να σας αρέσει η μιζέρια σας)

Ειλικρινά, δεν με νοιάζει ούτε τι ψηφίζετε, ούτε έχω κανένα ενδιαφέρον να σας προτείνω κάποιο κόμμα.  Τα επιτρεπτά κόμματα, σας ορκίζομαι έχουν όλα μέσα τους μαϊμούδες.

Είδαν τα αφεντικά μας ότι υπάρχουν "αριστερές" αντιδράσεις κατά της 100% Γερμανικής απάτης που λέγεται "ΑΠΕ" και έστειλαν τους "αριστερούς" τους πράκτορες να οδηγήσουν την κουβέντα εκεί που θέλουν:  Να μην έχουμε καπιταλιστικές βιομηχανικές, ΑΠΕ, θα έχουμε λαϊκές, συνεταιριστικές, ΑΠΕ και για αυτό έχουμε του Φούχτελ να έχει πιάσει από κοντά τους ΟΤΑ.  Με το καρότο ότι "να θα παίρνετε και ποσοστά για να χρηματοδοτείτε την πελατεία σας, την διαφθορά σας και τις γκόμενες και ανιψιές που διορίζετε στους Δήμους σας".


Όπως λοιπόν εάν ήθελα να φτιάξω ένα φιλοτουρκικό κόμμα θα το έκανα μέσω μίας ΜΚΟ που θα την ονόμαζα "Θοδωράκης Κολοκοτρώνης", ή εάν ήθελα να διαλύσω την εντοπιότητα της Αυτοδιοίκησης θα την ονόμαζα "Καποδίστρια" ή "Καλλικράτη" (δείτε εδώ και εδώ για τον Καλλικράτη), έτσι και οι φεουδάρχες μας, για να μαλαγανέψουν τους "αριστερούς" και να τους φέρουν στα νερά τους, τους φόρεσαν την Ρόζα Λούξεμπουργκ, που είτε Ρόζα Λούξεμπουργκ την λένε, είτε Friedrich Wilhelm Viktor Albrecht von Preußen, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς άτομο.

Η ενέργεια και η ηλεκτροπαραγωγή δεν έχουν δεξιά ή αριστερά πολιτικά. Μπορεί μία ΔΕΗ να είναι Δημόσια ή Ιδιωτική, αλλά ό,τι και να' ναι πρέπει να έχει 1) πελάτες, 2) κρίσιμη μάζα για να είναι χρηματοδοτήσιμη και βιώσιμη και 3) να συμμορφώνεται με τους τρεις νόμους της θερμοδυναμικής. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες. Οι λεγόμενες εναλλακτικές ενέργειες, ή οι εναλλακτικές προσεγγίσεις είναι ευφημισμοί για κοροϊδία.

Για τον ίδιο λόγο που η σαλαμοποίηση της ΔΕΗ (που την βρίζουμε επειδή δήθεν εξυπηρετεί την Διαπλοκή) είναι κακή, για τον ίδιο λόγο οι αρλούμπες περί ΑΠΕ λαϊκής βάσης είναι αρλούμπα.  Στοχεύουν στην περαιτέρω διάλυσή της ίδιας της ΔΕΗ. Στοχεύουν στην ενεργειακή φτώχεια.  Στοχεύουν στο να κάνουν στον κόσμο την ίδια πουστιά που έγινε με τις ΕΛΔΕ και τις ΑΕΔΑΚ του Χρηματιστηρίου του 2000:  Φτιάξε στον λαό επενδυτική συνείδηση και χώστου τα σαπάκια.  Έτσι, ίδια και απαράλλαχτα με τις κοινωνικές ΑΠΕ. Φτιάξε στον λαό πράσινη συνείδηση και θα σε πληρώνει για σαπάκια. Εξ άλλου και ο κατασκευαστής της επενδυτικής συνείδησης έχει δουλέψει σκληρά να σας φτιάξει και πράσινη συνείδηση. Βρε μπας κι είναι κι αυτός στην Ρόζα Λούξεμπουργκ;

Δεν υπάρχουν καλές και κακές ΑΠΕ.  Υπάρχει ενέργεια, αν έχεις λεφτά να την αγοράζεις, και μη ενέργεια, και πήγαινε με τα πόδια ή βάλε δεύτερο πουλόβερ και πήγαινε για ύπνο μόλις σκοτεινιάσει.   Η "Ρόζα Λούξεμπουρκγκ" είναι η δήθεν αριστερή καραμέλα, για να αρέσουν οι λαϊκές ΑΠΕ στους "αριστερούς", δηλαδή για να την επαναφορά σε καταστάσεις προ του 1900. Με το αζημίωτο φυσικά για τους ιδιοκτήτες της "Ρόζας Λούξεμπουργκ" που θα μας πουλάνε αριστερά μαγκάλια, αριστερά πέλετς, Δημοτικά αιολικά και Κοινωνικά φωτοβολταϊκά για να είμαστε ενεργειακά αυτοτελείς και να απεξαρτηθούμε από το δεξιό κάρβουνο. Βρε ουστ!

30/11/2010 Η τσάμπα ενέργεια
17/12 2011 Ποιός είναι ο θυρωρός της Κερκόπορτας της Αριστεράς;
http://envthink.blogspot.gr/2013/10/stiftung.html

17 σχόλια:

nikos είπε...

ΧΙΧΧΙ και πάλι ο "θεωρητικός " Κεφαλας ...με τρικυμία εν κρανίω ή εσκεμμένη σύγχυση

nikos είπε...

απο το 1994 τα έλεγα σε υπηρεσιακά έγγραφα ..τότε με έλεγαν τρελός ,εργατης, πολωνος κλπ τώρα...


http://pontokomicom.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1933.html

χιχχι

nikos είπε...

από 15.5.95 δλδ ημερομηνία Κυβερνητικής απόφασης για άμεση εφαρμογή της μικτής καύσης με Φ.Α. και κατασκευής του Δυτικού Κλάδου προς Δ.Μακεδονια ΠΟΥ μπαμπέσικα εγκαταληφθηκε απο το δίδυμο Σημιτη -Τσοχατζοπουλο η σπατάλη λιγνίτη έφτασε κατά πρόχείρους μου υπολογισμούς τα ..200.000.000 λέτε να είναι λίγα Αμην

nikos είπε...

ποιο λεπτομερειακά ξεπερνά..... τα 320.εκ.Τον

Ανώνυμος είπε...

Αρχαιοπτέρυγα τώρα ανακάλυψες την "αριστερή" πέμπτη φάλαγγα εντός του κινήματος κατά των ΒΑΠΕ ;

archaeopteryx είπε...

όχι την ανακάλυψα εδώ και καιρό, πρέπει να ήταν τέλη 2009 ή αρχές 2010 όταν άρχισα να ασχολούμαι. Αλλά 5ες φάλαγγες έχει σε όλα τα επίπεδα, και όχι μόνο στις πλαστές έννοιες με τις οποιες στολίζουμε τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις

nikos είπε...

Χρόνια τώρα η αριστερά προσπαθεί να σταθεί όρθια σε μια φλούδα πάγου, όταν ο απέναντι είναι πάνω στη βάρκα και την χαιρετά. Κι αντί να διεκδικήσει εκείνη τη βάρκα, προσπαθεί να βρει πιο στέρεους πάγους, για να μη βουλιάξει. Την ώρα που χιλιάδες πνιγμένοι παλεύουν να κρατηθούν από αυτή τη βάρκα, ελάχιστα είναι τα αυτονόητα που ακούγονται. Διανύουμε, για παράδειγμα, τον τέταρτο χρόνο καταστροφής, κι ακόμη δεν καταφέραμε να μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός που την έφερε.

nikos είπε...


archaeopteryx-πάντως εμεις θυμόμαστε την ιστοσελίδα του Τασιου Κεφαλα χιχχι

http://lithanthrakas.wordpress.com/2010/01/23/1260/

Professor Moriarty είπε...

Το πρόγραμμα του συνεδρίου της Ρόζας για τις ΑΠΕ είναι ενδεικτικό: Το κύριο μοτίβο είναι η “ενεργειακή δημοκρατία”(sic).

Σκέφτομαι και εγώ να διοργανώσω συνέδριο με θέμα την “βαρυτική δημοκρατία”. Πώς θα σας φαινότανε; Θα πρότεινα “αποκέντρωση” της βαρύτητας στο σύμπαν. Ενάντια στον συγκεντρωτισμό του νόμου της βαρύτητας.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα των συνεδρίων! Αλλά όσα συνέδρια και να διοργανώσετε, δεν θα μπορέσετε να αλλάξετε τον νόμο της βαρύτητας, ούτε κανέναν άλλο φυσικό νόμο.

Ανώνυμος είπε...

Δρ Τζέκυλ και Μίστερ ΧάΥντ σε νέα επεισόδια. Ο Χάιντ βρίζει όσους δεν συμφωνούν να καίνε κάρβουνο ότι είναι πράκτορες. Σταλινισμός δεν είναι αυτό; Και ο Καθηγητής Μοριάρτη με το δηλητηριώδες αγγλοσαξωνικό χιούμορ και ειρωνία.

archaeopteryx είπε...

Ναι, θεωρώ την Γκρηνπής και την ΒεβεΕφ, πράκτορες. Όχι όλα τα χαζά που πάνε και σαλιαρίζουν, αυτούς που τα καθοδηγούν. Δουλεύουν επι πληρωμή και σε αποστολές. Το έχω δει εγώ ο ίδιος. Και είναι πράκτορες επειδή δουλεύουν για ξένα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Λες για πράκτορες και θεωρίες συνωμοσίας. Αυτό μου λέει ότι δεν έχεις άλλα επιχειρήματα. Εύκολα να λες κάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις.

archaeopteryx είπε...

όταν σου λέω έχω προσωπική εμπειρία, έχω προσωπική εμπειρία. Αλλά αν θες δημόσια εμπειρία, δες τον κακομοίρι να προωθεί λάμπτήρες υδραργύρου. Για τον Ευθυμιοπουλο τι να πω... Πλασιέ αιολικών, που στην Δαφνη μάλλον πληρώνεται από λεφτά μου. Οι καταβολές και η Γερμανική κεντρική διοίκηση όλων αυτών των τρωκτικών είναι καταγεγραμμένη στην βιβλιογραφία, ανηρτημένη εδώ και σε πολύ πιο σοβαρές ιστοσελίδες, αλλά αν είσαι και εσυ της συνομοταξίας, πρόβλημά σου.

archaeopteryx είπε...

http://ecofascism.com/review23.html αν διαβάζεις αγγλικά

Professor Moriarty είπε...

Αυτός που εξακολουθεί να επιμένει σε κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει είναι, είτε ηλίθιος, ή εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα.

Πράκτορες δεν ξέρω αν είναι αυτοί που παίρνουν μέρος στα “συνέδρια” της Ρόζας, πάντως σίγουρα χαζοχαρούμενοι είναι. Οι χρηματοδότες όμως εξυπηρετούν αυτούς στους οποίους αναφέρεται ο Henkel:

“Former IBM Europe CEO Olaf Henkel told the German newspaper Bild on September 15, 2004

The enormous wind scam has brought us at least one thing: It has made a few manufacturers and operators rich through subsidies paid by the consumers”.

“Renewable energies is not a solution rather they increase foreign dependency”

Michael Limburg, Energy & Environment  · Vol. 20, No. 8, 2009/Vol. 21, No. 1, 2010

(ποιοι μιλάνε για “επιχειρήματα”;;)

Είδος πολυτελείας η “ενεργειακή δημοκρατία”, πλείστοι πληρώνουν, ελάχιστοι θησαυρίζουν. Στην Βόρεια Ευρώπη αρχίσανε να τους κυνηγάνε. Πάνε τώρα ως πράσινοι ιεραπόστολοι να προσηλυτίσουν ινδιάνους της Λατινικής Αμερικής και ... ιθαγενείς στο νότιότερο άκρο της Βαλκανικής.

Professor Moriarty είπε...

Και το κυριότερο Η "ενεργειακή δημοκρατία" είναι ψέμα στο τετράγωνο. Όυτε "ενέργεια" θα υπάρχει, αλλά ούτε και "δημοκρατία" σε αυτά που προτείνουν. Ειδικά ως προς την αντίληψη της δημοκρατίας που έχουν οι εισηγητές της "ενεργειακής δημοκρατίας, ενδεικτικό είναι ότι το πρώτο που ζητούν είναι να καταργηθεί η έννοια της "αγοράς" ειδικά για την ενέργεια.Και αυτό σημαίνει στην ουσία την βίααιη επέμβαση ενός Κράτους-πράσινου ιεροεξαταστή στο σύνολο της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας. Και όχι με κριτήρια εξορθολογισμού ή εξοικονόμησης ενεργείας και ελαχιστοποίησης απωλειών, αλλά με οιονεί θρησκευτικά κριτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Στην εκδήλωση ήταν κανένας μηχανικός ή μόνο δημοκράτες; :p