Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο Δόκτωρ Τ επέστρεψε να γελάσουν και οι καψεροί οι δημοσιογράφοι


O Δόκτωρ Τ, αυτός με τα πολύπριζα με το τζάμπα ρεύμα από τον ουρανό, έστειλε στους δημοσιογράφους έντυπο που ετοίμασε κάποιος άλλος ...εξ ίσου χαριτωμένος Δόκτωρ Τ, που λέει ότι τα δικαστήρια (σε αγγλόφωνες χώρες) αποφάσισαν ότι τα αιολικά δεν προκαλούν προβλήματα υγείας.

Αυτό πάει πακέτο με δήλωση που άκουσα ότι έκανε "στέλεχος" σε εταιρία που βάζει αιολικά ότι αντίθετα με ισχυρισμούς, τα αιολικά δεν δημιουργούν σεξουαλικές δυσλειτουργίες σε ...τράγους.

Νομίζω ότι οι ανά τον κόσμο Δόκτορες Τ έχουν απελπιστεί μπροστά στο ξύπνημα του κόσμου. Παρακολουθώ τις αντιαιολικές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα και, με συγχωρείτε, σε όλες τις αγγλόφωνες χώρες, στην Γερμανία και στην Αγγλία, και κλάαααμα... Και που να καταλάβουν και τον αντίκτυπο της Ουκρανίας...

Οι βασικές αντιρρήσεις και εναντιώσεις για τα αιολικά είναι ότι:

1. Ακριβαίνουν το ρεύμα χωρίς να το παράγουν και είναι ακριβότερα από ότι μας λένε
2. "Εγχέουν" χωρίς να εξοικονομούν καύσιμα ή να μειώνουν ρύπους
3. Υπάρχουν μόνο για τις επιδοτήσεις και μόνο με επιδοτήσεις
4.  Δεν υποκαθιστούν συμβατική ηλεκτροπαραγωγή
5.  Καταστρέφουν θέσεις εργασίας
6.  Κάνουν ζημιά σε δίκτυα και σε δίκτυα γειτονικών χωρών
7.  Δεσμεύουν γη και ρίχνουν τις αξίες ακινήτων
8.  Ενοχλούν οπτικά και ηχητικά
9. Λένε μονίμως αρλούμπες και παραμύθια μπας και πείσουν τις ορδές των ηλιθίων
10.  Αλέθουν και κανένα πουλί (οσονούπω και παπαγάλους) -- αλλά, ξέρω, το DDT έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τα αιολικάΝα, Doctor T, σου δίνω και άλλα επιχειρήματα να στέλνεις, να γελάμε.

Αυτά έχω διαπιστώσει στα περίπου 5 χρόνια που παρακολουθώ το θέμα και μεταφέρω ειδήσεις από διεθνή ειδησεογραφικά μέσα.  Την είδηση του Δόκτορα Τ δεν την έχω δει, επειδή δεν είναι είδηση. Είναι γραμμένη από κάποια άλλη ΕΛΕΤΑΕΝ, αλλού.  Δεν μετράει για είδηση, Δόκτωρ Τ.

Ναι έχω ακούσει ότι υπάρχουν θέματα ευαισθησίας σε ρυθμικές χαμηλές συχνότητες, αλλά δεν χρειάζεται να αρρωστήσει κανείς!  Πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει. Για αυτό πέφτουν οι αξίες των ακινήτων.

Δόκτωρ Τ, γελάνε μαζί σου οι δημοσιογράφοι, αλλά ντρέπονται να στο πούνε. Αλλά γελάνε.  Εδώ, ο ορίτζιναλ Doctor T (που ξεκίνησε σαν Mr. T. αλλά έγινε και αυτός Δόκτωρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: