Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

opengov.gr


Η Κλιματική Αλλαγή ξεκίνησε την επίσημη καριέρα της στην Κυβέρνηση Παπανδρέου του Γ’ με τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας. Αν είχες αυτοκίνητο πάνω από 1600 κυβικά και ζούσες με την ψευδαίσθηση ότι με λίγη φροντίδα θα το κρατήσεις, και όσο αντέξει, έσπευσε η καλή κυρία να εξυπηρετήσει τους εμπόρους αυτοκινήτων, βάζοντάς σου τιμωρία για το παλιό, σπρώχνοντάς σε να πάρεις καινούργιο, προς δόξα των όχι τόσο αφανών αυτοκινητοβιομηχανιών, για τα συμφέροντα των οποίων προφανώς βάλαμε τον πράσινο μανδύα μας.

Με τις ΑΠΕ, τι να πω… Φτωχή δικαιολογία οι επιταγές της ΕΕ, για την κονόμα είναι η άσκηση, ρωσο-γερμανικά συμφέροντα με λίγα ντόπια τρωκτικά να καταστρέφουν την Ελλάδα, και σας ορκίζομαι ο χρόνος θα αποκαλύψει τον άθλιο ρόλο της παρεούλας που κέρδισε τις εκλογές με ψέματα. Και αυτός ο πλανήτης, θεέ μου πως μας νοιάζει... κλάμα... δάκρυα...

Τώρα νοιαζόμαστε για την Βιοποικιλότητα και τα Πράσινα Ταμεία. Θα αμολήσουμε ζαρκάδια, ασβούς και πράσινο pesto κάτω από τα αιολικά, και θα βάλουμε πράσινους φόρους στους μουζίκους. Κυρία μου, μου θυμίζετε το καρπούζι... Πράσινο απ’ έξω (οικολογικο-σοσιαλ-μουσουλμανικό), κόκκινο σταλινικό από μέσα, με μαύρα φασιστικά σποράκια, για να μην ξεχνιόμαστε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνειρμός σου είναι άπαιχτος Αρχαίε..

nikos είπε...

και η προπαγάνδα πάει σύννεφο http://www.youtube.com/watch?v=2dx3FC5VkpA&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

H Aνάβρα είναι μία χαρά. Η κτηνοτροφία αποδίδει, έχουν και αρκετούς εποχιακούς μόνιμους και απο τα αιολικά παίρνουν επιδοτήσεις. Αυτά φτιάχτηκαν με επιδοτήσεις της ΕΕ και παίρνουν και επιδότηση στο ρεύμα.

Τώρα οι επιδοτήσεις από την ΕΕ δεν υπάρχουν πια. Αρα μόνο από τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Όταν όλοι πληρώνουμε φουσκωμένο λογαριασμό, η Ανάβρα θα εισπράττει. Να μην ξεχνάμε ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Η ανεργία πέφτει με πρωτογενή αγροτική παραγωγή.

nikos είπε...

πες μου ανώνυμε .. πόσοι είναι η ριμάδα πρωτογενή αγροτική παραγωγή .. τελευταία διάβασα για 3,5% του ΑΕΠ όταν το στάρι κάνει στο χωρίο μου 8- 10 τσεντς .,τα πίτουρα δλδ .το υποπροϊόν 35 ,το λάδι , γάλα ας τα να πάει ..τα χωρία έρημα ..και τους δικούς μου χωριανούς τους πάνε με το καροτσάκι.. Ζωγράφου.. Παχτα και τοπική μαφία στα μπουτρουμια και σκλαβοπάζαρα ..μου έρχεται και κλαίω.. ειλικρινά .. μπαμπεσιά και θρασυδειλία παντού ....

nikos είπε...

και το χειρότερο είναι οτι κόσμος ..χαβη .. αυτά που τους λένε οι αλήτες.. είναι εξοργιστικό ..αλλα εχουν πετύχει σχεδόν την πληρεί ..αποχαυλωσει ..του λαού μας

Ανώνυμος είπε...

έγραψες!
@αλλενάκι

Ζάχαρη είπε...

Πρωτογενη παραγωγη και ανεργια...
ΤΟ κυκλωμα.
Ποιος θα τα αγορασει μπορειτε να μου πειτε;

nikos είπε...

πρώτα εμείς ..

nikos είπε...

ναι ναι αλλενάκι ....έγραψα ..και μόνο εσύ με λογοκρινες!!!! μέχρι τώρα κρίμα ....εισε μοναδικός ...

nikos είπε...

και μην ξεχνάμε την βιοτεχνολογία .. εκεί πάνε τα τεράστια κεφάλαια τώρα

Ανώνυμος είπε...

που σε λογόκρινα; δεν καταλαβαίνω
@αλλενάκι

nikos είπε...

http://www.cce-review.org/

nikos είπε...

στην σημερινή εποχή της οικονομικής παγκοσμιοποίησης η κλιματικές αλλαγές που εισήγαγε στην ¨¨ πολίτική ¨¨ του ο ΓΑΠ.. με μεγάλη καθυστερήσει ...και πάει να εφαρμόσει στην πράξει η Μαντάμ Μπιρμπιλιο ..π.χ. ανεμογεννήτριες .. αποθήκες πυρηνικών αποβλήτων, απόβλητα , σκουπίδια κλπ .. είναι στην ουσία η ..εφαρμογή της κοινωνικής διαπλοκής της επιστήμης , δικαιοσύνης με τους πολιτικούς ..

Ανώνυμος είπε...

ti na kanei i birbilo
afti to myalo tis
to exei
sto gymnastirio (1)

ston polytekno (2)

stin parea tin gnosti (3)
apo tin opoia aisthanetai kapos apomakrysmeni, giati paizei poly bala o spyros o prasinos (ki aftos) pou einai kai omorfos !!!

kaimenoula ti travas pou den se paizoune... Ma piges ki ekanes koligies se lathos stratopedo.