Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Ευρώπη εξετάζει τον Πούλο.


Στις 17 Φεβρουαρίου του 2011.

1. Παρ' ολίγον στο αρχείο
2. Ευχαριστούμε για τα νέα στοιχεία
3. Ραντεβού στις 12/2/2011

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που εξετάζεται παράβαση κοινοτικού δικαίου σε σχέση με αιολικά, επειδή βάσει Κοινοτικής επένδυσης εκχερσώθηκαν μεγάλες εκτάσεις σε προστατευόμενη περιοχή και καταστράφηκε βιότοπος. Και οι υπάλληλοι των αιολικών συμφερόντων, αυτή την φορά έκαναν τσαπατσουλιές, και πρωθύστερα, και άλλα, διάφορα, που σας ανέφερα την περασμένη Πέμπτη, και χτες, στο Τζουράσικ Πάρκ.

Δυστυχώς, η ΕΕ, δεν εξετάζει αυτό που θεωρώ εγώ ουσία, δηλαδή το ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι κάτι μεταξύ ανυπόστατης υπερβολής και απάτης, δεν εξετάζει ότι ποτέ δεν πρόκειται να υποκατασταθεί συμβατική παραγωγή ρεύματος από αιολικά, δεν εξετάζει ότι η Γερμανία και η Δανία είναι κραυγαλέες αποδείξεις περί τούτου, δεν εξετάζει ότι μας καταστρέφουν τα βουνά, ή ότι, απλά, δεν τα θέλουμε, δεν εξετάζει το ότι αυξάνουμε την τιμή του ρεύματος, μόνο και μόνο για να βάλουμε αιολικά... Τίποτα από όλα αυτά, οι Γερμανοί εξ άλλου είναι υπερήφανοι που πλάσαραν, στις ορδές των ηλιθίων, την ιδέα της αυξημένης ταρίφας, ακριβώς για να πουλάνε αιολικά.

Έτσι, στα πλαίσια της Πράσινης Ανάπτυξης, βγάζουμε τα μάτια μας με χαρτιά, ψάχνουμε για δικηγόρους που να μην είναι πιασμένοι ή δοσμένοι σε αιολικούς, φυλάμε καρτέρι στα κατά τόπους Νομαρχιακά καταστήματα για ανακοινώσεις, ακούμε την ΕΛΕΤΑΕΝ να μας υπενθυμίζει ότι ισχύει περίπου στρατιωτικός νόμος υπέρ των αιολικών.

Οι αιολική αλητεία θα θέλει να ακριβαίνει το ρεύμα, να το πληρώνουμε εμείς, για να το μοιράζονται αυτοί. Εγώ διαβλέπω ότι όπως σε αρκετές άλλες πτυχές της Θαυμαστής Νέας Ελλάδας, και εδώ, όσο καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται, θα υπάρξουν λεμονόκουπες.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.spiegel.de/flash/flash-24396.html
desertec project

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αρχαίε, εκεί που γίνονται ταραχές είναι τα σχέδια.
Οι Αμερικανοί χάνουν την πρωτοκαθεδρία στην Β. Αφρική και οι Γερμανοί δεν φαίνονται πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

στη Β.Αφρική γινεται χαμός, οι γερμανοί δεν έχουν καμία σχέση?τι παίζει με το αέριο της αλγερίας που είναι βασικός εξαγωγέας για την ευρώπη?

@αλλενάκι

archaeopteryx είπε...

Ο ισλαμικός ριζοσπαστισμός, εάν αυτό παίζει, είναι είτε αυθόρμητος, είτε υποκινούμενος.

Στο παρελθόν, από το 1900 και μετά, και οι Αγγλοι, και οι Ρώσοι, και οι Γερμανοί έχουν παίξει τον υποκινητή.

Προφανώς κάτι θα ήξεραν οι Δυτικοί τόσο καιρό. Δεν είναι τυχαία η Ισραληνοελληνική κουβέντα. Ούτε πιστεύω -- αλλά είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ -- είναι τυχαίες οι φρεγάτες και τα υποβρύχια στο Αιγαίο

Desertec με τέτοιες συνθήκες... Με βότσαλα τα χαλάς...

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ πως από τον ΑγγλοΑμερικανικό έλεγχο περνούν στον "Ευρωπαϊκό"

archaeopteryx είπε...

Θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και τις 100.000 θέσεις εργασίας! Να αναρτήσετε τα σχόλια
http://www.antinews.gr/2010/10/21/67532/?cpage=1