Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Όλα τα άλλα που λέμε είναι λόγια εκτόνωσης

M.Γ είπε:
03/10/2011 στις 8:43 pm

Νομιζω οτι καταληγει να ειναι απωλεια χρονου το να αποκαλυπτονται καθε λιγο και λιγακι οι νεωτερες αθλιοτητες αυτης της κυβερνησης των δοσιλογων. Οι πληροφοριες που αποκαλυπτουν το μεγεθος της προδοσιας εχουν δοθει προ πολλου κι’ οποιος δεν θελει να καταλαβει δεν προκειται και να καταλαβει. Αυτο που πρεπει να μας προβληματιζει τωρα ειναι πως θα γλυτωσουμε οσο γινεται πιο γρηγορα απ’ αυτη την λαιλαπα. Ο ΓΑΠ κι’ η παρεα του δεν προκειται να παραιτηθουν πριν εκτελεσουν τα συμφωνημενα, ουτε οι εξαθλιωμενοι βουλευτες του προκειται να τον ριξουν, ετσι, οι λυσεις που δεν θα οδηγουν σε βια και σε χειροτερες καταστροφες ειναι αρκετα συγκεκριμμενες:

1) Αρνηση πληρωμης ολων των αντισυνταγματικων χαρατσιων, ωστε να υποχρεωθει σε καταρρευση η κυβερνηση μεχρι τον Δεκεμβριο.

2) Προκηρυξη γενικης απεργιας μεχρι να υποχρεωθει να παραιτηθει η κυβερνηση και να προκηρυξει εκλογες.

3) Αποχωρηση απο την Βουλη των αντιμνημονιακων κομματων, ωστε να δημιουργηθει πολιτειακη κριση και να υποχρεωθει ο προεδρος της Ελληνικης Δημοπρασιας να ασκησει επιτελους τον ρολο του.

Ολα τα αλλα που λεμε καθε μερα ειναι λογια εκτονωσης.

 Και οι τρεις αυτες ενεργειες εχουν φυσικα καποιο ρισκο, ομως, στα χαλια που βρισκομαστε ειναι απολυτως αναγκαιο να σπασει το αποστημα, πριν μολυνθει ολοκληρος ο οργανισμος απο την γαγραινα. Σημερα η “τροϊκα” των εκκαθαριστων της “εταιρειας Ελλας” εφτασε στο σημειο να αξιωνει την καταργηση ολων των συλλογικων συμβασεων, δηλαδη την καταργηση του ελληνικου συνταγματος. Χτες εκανε ελεγχο στους ελληνες δικαστες. Αυριο θα ζητησει να εχει λογο και στα ζητηματα της εθνικης αμυνας.

Εδω το ζητημα πλεον δεν εχει να κανει μονο με την οικονομια, αλλα και με την ιδια την εννοια καποιας στοιχειωδους εθνικης αξιοπρεπειας. Aν την χασουμε, τοτε ειμαστε καταδικασμενοι ως λαος.

http://www.antinews.gr/2011/10/03/125458/

3 σχόλια:

porta porta είπε...

Exei APOLYTO DIKIO..

Symfwnoyme an kai diatypwnw thn apospi moy pio epi8etika !

Eksw oi ANTIMNIMONIAKOI ( posoi na einai st alh8eia ? ) kai na PESEI TO PASOK SHMERA TO BRADY !

Synennoiseis kai synenaiseis kai Anasxediasmoi kai Syneay8ynes einai LEKSEIS kai ennoies TOY KOLOY xwris ta 9mera...

Swste thn PARTIDA remaliaaaaaaa


PP

nikos είπε...

αυτό που απαιτείται άμεσα (!!!)είναι η αυτοοργάνωση παντού .. πόλη... χωριά ...

Ανώνυμος είπε...

Μεθαυριο , διαβασα, οτι θα γινουν απεργιες απο ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΟΣΕ ελγκτες αερ/ριας κλπ . Παρτε μερος και οι υπολοιποι. Στις 19 λεει θα κλεισουν τα καταστηματα. Μας δουλευετε?? Ενας τη μια μερα κι αλλος την επομενη? Τι διαολο?
Οι περισ/ροι blogαδες εχετε τα μεσα να αναρτησετε μεταξυ σας, μια προσκληση σε ΟΛΟ τον ελληνικο λαο. Τοοοσα μεσα υπαρχουν. Χρησιμοποιηστε και τους ραδιοφωνικους σταθμους και τα τηλ/πτικα καναλια της καθε περιοχης. facebook, email κλπ.Καντε μια προσπαθεια,εστω. Πολλοι ισως σας απορριψουν, ισως υπαρξουν και καποιοι που θα βοηθησουν.
Απ΄το να καθεστε και να συζητατε και να αναλυετε το ΜΠΑΜ του ΓΑΠ. ξενυχτηστε γι΄αυτο που ολοι γκρινιαζετε 2 χρονια τωρα.
ΟΛΟΙ μαζι δεν μπορειτε να κανετε μια απεργια της προκοπης? Τι κι αν χασετε 1 μεροκαματο? Ουτως η αλλως , χαμενο ειναι. Κλειστε και κανα γενικο στα σπιτια σας. Παρατηστε και τα αυτοκινητα και τα τηλεφωνα. Να μην κινηθει τιποτα.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
Μαναδες και πατεραδες που εξαιτιας της κρισης και της ανεργιας δεν θα ειστε παρα οι νικημενοι στα ματια των παιδιων σας. Αντρες με σκυμμενο το κεφαλι και κατεβασμενα τα χερια. Χωρις κυρος. Μαναδες και πατεραδες που δεν κρατησατε το λογο σας.
Μονο να κοκορευεστε για το οτι ειστε Ελληνες.
Τα σπιτια σας δεν μπορειτε να σωσετε , την ελλαδα περιμενετε.
Και το κανετε ...περιμενετε. Να ερθει ο superman.
Αντε κουνηθειτε. εχετε 24 ωρες.