Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Anschluß 2013


http://www.zerohedge.com/news/2013-05-11/now-its-britains-turn-choose

Την ερχόμενη εβδομάδα ψηφίζουν στο Αγγλικό Κοινοβούλιο αν θα μείνουν ή όχι στην "Ευρωπαϊκή Ένωση".  Πολύ φοβάμαι ότι η ψηφοφορία τους θα είναι σαν αυτή των Αυστριακών της 10ης Απριλίου του 1938. Ρωτήθηκαν τότε οι Αυστριακοί: "Συμφωνείτε με την επανένωση της Αυστρίας με το Γερμανικό Ράϊχ της 13ης Μαρτίου [πριν ένα μήνα!] και ψηφίζετε για το κόμμα του ηγέτη μας του Αδόλφου Χίτλερ"; Και δείτε το μέγεθος του "ναι" και το μέγεθος του "όχι" στο ψηφοδέλτιο.
΄
Και, φυσικά, ανάγεται στο κατά πόσον θέλουν να είναι ανεξάρτητοι οι Άγγλοι.  Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Νέβιλ Τσάμπερλαιν, αλλά λένε, τώρα, ότι, τότε, υπήρχε η ελπίδα την ανάκαμψης από τον Α' ΠΠ. "Κατευναστής είναι αυτός που ταΐζει τον κροκόδειλο -- ελπίζοντας ότι θα  φαγωθεί τελευταίος" είπε ο Τσόρτσιλ... Που ούτε αυτός υπάρχει, ούτε η Θάτσερ υπάρχει (και αυτή φρόντισαν οι δημοκράτες σοσιαλιστές να μην είναι και δημοφιλής ).

Και τότε, και τώρα, οι Γερμανοί σχεδίαζαν σχεδίαζαν, σχεδίαζαν.  Το σχέδιο για τον Α' ΠΠ ξεκίνησε με το που πήραν την Αλσατία και την Λωραίνη. Το σχέδιο για τον Β' ΠΠ ξεκίνησε πριν στεγνώσει το μελάνι της Συνθήκης των Βερσαλιών. Το σχέδιο για αυτό που γίνεται τώρα (είπαμε, αυτή η περίοδος δεν έχει όνομα, η λέξη "Μεσοπόλεμος" δεν υπήρχε πριν το τέλος του Β' ΠΠ) ξεκίνησε το 1943, ή το 1910... Μόνο που αυτό που γίνεται σήμερα είναι το μοντέρνο Anschluß με φαινομενικά δημοκρατικές κυβερνήσεις που όμως είναι κατ' εικόνα και ομοίωση, και το Ράϊχ δεν λέγεται Ράϊχ, αλλά "Ευρώπη" με έδρα την Brussels-am-Berlin.  Και οι Αυστριακοί τουλάχιστον ερωτήθηκαν το 1938, έστω και φαύλα, έστω και με το Πράσινο, φιλο-Ευρωπαϊκό Ναζιστικό κόμμα ήδη στην εξουσία.  Ποιοί Ευρωπαίοι ρωτήθηκαν σήμερα;

Η Πράσινη Απάτη είναι υποσύνολο του Σχεδίου.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anschluss