Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δεν θα με αφήσουν ποτέ να μπω σε Κυβέρνηση


http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11949701/AEP-Eurozone-crosses-Rubicon-as-Portugals-anti-euro-Left-banned-from-power.html

Στην Πορτογαλία απαγορεύεται να μπεις στην Κυβέρνηση αν είσαι... αν είσαι... αν είσαι... ...αριστερός? αντιευρωπαϊστής? ευρωσκεπτικιστής?

Και ὤ σύμπτωσις, όσοι είναι σε Ελληνική Κυβέρνηση είναι υπέρ των ΑΠΕ.

Μένουμε Ευρώπη!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό εδώ που σας ενδιαφέρει σχετικά με την πρεμούρα για τις ΑΠΕ! Ο πλήρης κατάλογος των χωρών της Ε.Ε., ανάλογα με τους πόρους που χρησιμοποιούν για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας...

https://twitter.com/StavrosKyriazis/status/657681635979194372

Europe’s Electricity Production by Country and Fuel Type
http://www.visualcapitalist.com/europes-electricity-production-by-country-and-fuel-type/

archaeopteryx είπε...

ενδιαφέρον, το ανέβασε και ο
http://greeklignite.blogspot.gr/2015/10/blog-post_24.html

nikos είπε...

ο Πρόεδρος της Πολωνίας αμφισβήτησε την κλιματική αλλαγή (πρωτοκολλο του Κιότο)


http://biznesalert.pl/prezydent-rp-zawetowal-protokol-z-kioto-sygnal-przed-szczytem-klimatycznym/

nikos είπε...

Jak podaje Kancelaria Prezydenta RP, dnia 26 października 2015 r. Prezydent Polski zawetował m.in. poprawkę przedłużającą obowiązywanie Protokołu z Kioto w Polsce.2015 r. o ratyfikacji Poprawki dauhańskiej do Protokołu z Kioto do Ramowej konwencji Narodów Zjednoczonych w sprawie zmian klimatu, sporządzonego w Kioto dnia 11 grudnia 1997 r., przyjętej w Ad-Dausze dnia 8 grudnia 2012 r..

με λίγα λόγια αμφισβήτησε την κυριαρχεια της Γερμανία στην Ενεργεια χιχχι

nikos είπε...

πουφ ....και η ηγεμονία στην Ε.Ε. της Γερμανίας και Γαλλίας στον Τομέα της ΕΝΕΡΓΕΙΑ που τα δικά μας τσογλάνια ακολουθήσαν τα τελευταία 20 χρόνια https://www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw

nikos είπε...

Ομιλία του καθ. Ανταμ Γκιερεκ στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου European Parliament, κατά τη διάρκεια της συζήτησης "μείωση των εγχώριων εκπομπών ορισμένων τύπων ρύπανση του αέρα".

- ο στόχος μας είναι καθαρά, απαλλαγεί από δηλητήρια αέρα, την οικολογική καινοτομία, προστασία του φυσικού κεφαλαίου, νέα, οικολογικής εστίασης τεχνολογίες. Επέκταση των περιορισμών για μι επικίνδυνα αέρια του θερμοκηπίου είναι μια παρεξήγηση. Περιορισμός των εκπομπών μεθανίου τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία του γεωργικού τομέα. Οι περιορισμοί πρέπει να αφορούν μόνο δηλητηριώδη εκπομπές , για παράδειγμα. Αμμωνία σε περιοχές με συνεχόμενη κτήρια αρχιτεκτονικού ρυθμού. Το δηλητήριο που εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο και τους καθορισμός μέσης τιμής από ενεργοποίηση υπερπόντια εδάφη, δηλ. "ευελιξία" στον υπολογισμό, είναι μια απάτη.
Είναι σημαντικό η επικαιροποίηση των ορίων εκπομπών οξειδίων του αζώτου στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με κινητήρα ντίζελ, ιδίως στις χώρες της κεντρικής και ανατολικής ευρώπης.
Στο σχέδιο παραλείφθηκε εκπομπές εξαιρετικά δηλητηριώδη τοπική ατμόσφαιρα, δηλ. "χαμηλών εκπομπών", Και επίσης απειλή για την υγεία τα νανοσωματίδια. Παραβλέπει επίσης την αερίου το δηλητήριο, σαν υδρόθειο.