Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Δημαρχείο Κατερίνης, 1η Σεπτεμβρίου, 19:30. Πείτε ΟΧΙ.


http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_32.html
 https://pierikialithia.blogspot.gr/2017/08/pieriaorienaena.html
https://www.facebook.com/groups/307577322192/

...Στις φωτογραφίες ξεκάθαρα διακρίνονται τα σημεία του παρθένου δάσους τα οποία θα καταστραφούν. Σε μία φωτογραφία διακρίνεται η καταστροφή του παρθένου δάσους από τοποθέτηση μίας μόνο ανεμογεννήτριας. Ας φανταστούμε τα Πιέρια Όρη με... 11 τέτοια σημεία...

Καλείσθε να προσέλθετε στην 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ...Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Πέντε Πύργοι» της δημοτικής ενότητας Πέτρας του Δήμου Κατερίνης, με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού πάρκου Εισηγητής: Λάζος Ντόντης, αντιδήμαρχος

Είμαστε στον 7ο χρόνο από την ιδιότυπη κήρυξη πτώχευσης από τον ΓΑΠ στο Καστελόριζο. Και το 9ο από το κραχ του 2008. Το τι έχουμε περάσει σαν χώρα, και τι ο καθένας για πάρτη του, το ξέρουμε.

Σε αυτή την όχι ευτυχή συγκυρία αντιμετωπίζουμε μια νέα περίεργη Βέρμαχτ και μία νέα τάξη δοσίλογων και μαυραγοριτών:  Την αιολική Μαφία. 2-3 Γερμανικές εταιρίες, μία Δανέζικη και μισή Ισπανική, με 2-3 ξένα ολιγοπώλια - μεγάλους "Ευρωπαίους" ηλεκτροδότες -- κάθε ένας με τον μαυραγορίτη του, που μάς χώνουν σαβούρες και μας κατακλέβουν, κοροϊδεύοντας (ή εκβιάζοντας) τους Συριζαίους, και πριν από αυτούς, το περίεργο συνοθύλευμα ΠασοκοΝεοΔημοκρατών.

Τα αιολικά μπαίνουν ΜΟΝΟ επειδή επιδοτούνται και οι επιδοτήσεις είναι ο αυτοσκοπός τους. Υπάρχουν 10-11 επιδοτήσεις: 

1) Η ταρίφα των 90 περίπου ευρώ για κάθε εγχεόμενη, κουτουρού, μεταβλητή, διαλείπουσα, στοχαστική μεγαβατώρα. (Αυτή είναι η βιτρίνα)

2) Η υποχρεωτική και κατά προτεραιότητα αγορά αυτών των κουτουρού μεγαβατωρών

3) Οι ποσοστώσεις - κινούμενοι στόχοι για τα αιολικά και τις ΑΠΕ (τους έχουμε ξεπεράσει!)

4) Η παραχώρηση δημόσιων και δημοτικών εκτάσεων από φαύλους, ή ηλίθιους (ή και τα δύο)

5) 30-40% του κατά δύναμη υπερκοστολογημένου έργου, μπροστά! (Αυτό είναι το κίνητρο!)

6) Το πολλαπλό κόστος ενσωμάτωσης του κουτουρού ρεύματος:  α) Δίκτυα, β) εφεδρείες, γ) δεσμεύσεις νερών, δ) φυσικό αέριο, στ) επιδοτήσεις μονάδων αερίου... Το 90 άνετα γίνεται 180. Το ρεύμα κάνει 50 σήμερα, έκανε 20-25 όταν ήρθε ο ΓΑΠ με την Ταγάρω.

Τα ποσοστά που τάζουν σαν επιστροφές στου Δήμους είναι βιτρίνα (πληρωμένη από τους δημότες!). Στην πραγματικότητα οι αιρετοί άρχοντες... Όχι , δεν λαδώνονται αιρετοί στην Ελλάδα του Φούχτελ. Και χωρίς πλάκα, ΞΕΡΩ Δημάρχους και αιρετούς που λένε ΟΧΙ στην απάτη και στην καταστροφή του τόπου τους.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: