Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Χρόνια πολλά με ...δώρα


Το πρώτο δώρο του Άγιου Βασίλη είναι για την Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής, για να λύσει το ενεργειακό. Η λειτουργία του είναι προφανής και εύκολη. Plug and play. Κι αν δεν φυσάει αρκετά το ανεμιστηράκι, βάζουμε μια δεύτερη ανεμογεννήτρια. Άσε που επιτέλους ξεφορτωθήκαμε τον Δεύτερο Νόμο και ανακαλύψαμε το αεικίνητο.


Τό δεύτερο δώρο του Άγιου Βασίλη είναι για την Greenpeace. Υπάρχετε που υπάρχετε, κάν'τε και ένα θεάρεστο έργο: Με την αποψίλωση των δασών για τα αιολικά σας, ο σκύλος μου παραπονιέται ότι σκάει μέχρι να έρθει η σειρά του. Πηγαίνετε κάποιο σκυλάκι περίπατο. Την φωτό μου την έστειλε ο φίλος από την Αγγλία που έχει σιχτιρίσει να φτυαρίζει χιόνι και πάγο. Tου εξήγησα ότι φταίει η ...υπερθέρμανση! Άσχετος, ε;

Το τρίτο δώρο του Άγιου Βασίλη είναι για την ΕΛΕΤΑΕΝ. Βρήκα πως θα πουλάτε περισσότερη Πράσινη Απάτη χωρίς μπροσούρες με παιδάκια, και τέτοια ανώμαλα. Θα τα πουλάτε όπως στα αυθαίρετα: "Βάλε τώρα και εσύ, μπορείς". Μην ξεχάσετε τα στηρίγματα των φωτοβολταϊκών.

Στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εύχομαι να πάρει χαμπάρι ότι αυτή η παρέα πάει να κάνει στην ΔΕΗ ότι έκαναν οι προηγούμενοι στον ΟΤΕ (και κουράγιο στα δύσκολα). Κουράγιο και υγεία σε όλους τους υπόλοιπους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Αρχαίε.
Καλη χρονιά!!!!!

nikos είπε...

χρόνια ΠΟΛΛΑ σε όλους.

Ζάχαρη είπε...

κλη χρονια και καλο μηνα

takis perreas είπε...

Χρόνια Πολλά!
Και του χρόνου με ένα καλό χιονόφτυαρο!
Να καταλάβετε κι εσείς, τι πάει να πει ...υπερθέρμανση!!!

Ο νοών...νοείτω είπε...

Φίλε Αρχαιοπτέρυγα, Καλή Χρονιά!
Σου εύχομαι να ευοδώσουν όλες οι προσπάθειες που κάνεις.
Εύχομαι επίσης, λιγότερες ατσάλινες πτέρυγες, και περισσότερα δικά σου φτερουγίσματα.