Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βερολίνο: Συζητά επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα με πρόσχημα την ..."Αποτροπή" Δικτατορίας


http://www.istrilatis.blogspot.com/2012/05/german-foreign-policy-215-httpwww.html (και αξίζει να το δείτε, εδώ παραθέτω μόνο την δική μου αντίδραση στο άρθρο του "Νταντόν").

Για το ότι η επανενωμένη από το 1990 και μετά Γερμανία είναι στα χνάρια της Γερμανίας της περιόδου 1870-1917, δυστυχώς δεν έχω καμία αμφιβολία.  Όπως έχει πει και ο a.thymosophus, ούτε οι άνθρωποι άλλαξαν, ούτε η γεωγραφία (με εξαίρεση μία νέα πληθυσμιακή μετακίνηση μουσουλμάνων).


Ενώ δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με τέτοια πράγματα και, ίσως αφελώς, χάρηκα για την πτώση του Τείχους, η επιβολή μέσω "Ενωμένης Ευρώπης" περίεργων ενεργειακών και ψευτοοικολογικών πολιτικών, κάτι Desertec, και Helios, και Πράσινες Παπάρες, και Ευρωβουλεύματα, και η συνεχιζόμενη, ακόμα και σήμερα επιβολή αυτών των ανωμαλιών στην χώρα μου μέσω ιδεοληπτικών ηλιθίων, κληρονομικών κοινοβουλευτικών, λαδωμένων ποντικών και διαφόρων κίναιδων, να το πω απλά, με νευριάζει.

Γίναμε failed state για τον ίδιο λόγο που ο αποδιοπομπαίος τράγος Τσοχατζόπουλος ήταν εναλλακτική εκλογική επιλογή για Προεδρία Πασόκ όταν μας προέκυψε ο Φον Σημίτης.  Διαλέξτε:  Φον Τσοχατζόπουλο, ή φον Σημίτη;  Ή φον Μητσοτάκη;  Αδυναμία ανάδειξης μη προεπιλλεγμένων πολιτικών.  Συνταγματική κατοχύρωση του στάτους του προτεκτοράτου. Failed state by design.  Όσο για την "Δικτατορία", αυτή έχει πολλές μορφές, και η πιο κομψή είναι η επιλογή μαϊμούδων μέσα από επιλογές-μαϊμούδες, αλλά έχει και άλλου τύπου.

Θεωρώ πλέον την "Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση" απειλή. Τα περί καλών Γάλλων και κακών Γερμανών τα ακούω βερεσέ. Oι Γάλλοι ήταν 50% σε Κατοχή και 50% Vichy.  Έχω την ατυχία να γνωρίζω ότι όσο λαδιάρηδες είναι οι μεν, σε σχέση με εμάς, άλλο τόσο είναι και οι δε.  Απλά οι μεν έχουν το πάνω χέρι, και οι δε τα λένε αλλιώς.  Το ποιος ωφελείται από τέτοιου είδους διαπιστώσεις, και για το εάν I am cutting my nose to spite my face, που λένε, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Desertec
Γερμανικό Πράσινο πλάνο
20 χρόνια βαρεμάρας
Νέα Τάξη; Ποιά Νέα Τάξη;
η Πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.infowars.com/police-set-to-use-armed-drones-against-americans-2/

Ανώνυμος είπε...

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/hr-875.html