Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Οι Σουηδοί πολιτικοί απορρίπτουν τα περί ανθρωπογενών θερμοκηπίων


http://notrickszone.com/2012/05/07/70-of-swedens-local-politicians-dont-buy-climate-change-results-take-defense-agency-by-surprise/.

Μπορεί το Club of Rome να τάζει "ζέστη" το ...2052, αλλά ο αρχαιοπτέρυξ θυμάται το Club of Rome να έχει μαζέψει ένα σωρό άπλυτους το 1975, και να απειλεί με το τέλος του κόσμου μέχρι το ...1990, με μοντέλα για μικρά παιδιά (τότε, περίπου, ξεκίνησαν τα μοντέλα) και γκόμενες με αξύριστες μασχάλες, χωρίς αποσμητικό, και ανατομικά πέδιλα.  Τότε νομίζαμε ότι ήταν ...αριστεροί (ήταν και υπέρ της Ειρήνης).  Σήμερα ξέρουμε ότι είναι βασικά "Ευρωπαίοι", γνωστοί και ως Νέα Τάξη.

Το παράδοξο είναι ότι και οι Γερμανοί επιστήμονες αντιστέκονται στην παπαρολογία με απλές, ψύχραιμες και λογικές κουβέντες. Να άλλος ένας.

Τα θύματα, οι είλωτες και οι υποτελείς χάβουν και αναμασούν τα περί ανθρωπογενούς θερμοκηπίου. Για να μας πουλάνε σαβούρες τα ξένα αφεντικά, και να χαιρόμαστε που τις ψωνίζουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμέσως να τους στείλουμε τις δυό ξανθιές του ΣΚΑΙ να τους φτιάξουν οικολογική συνείδηση!

Οταν εννιά μήνες το χρόνο έχει δυό μέτρα χιόνι, και κάνει παγετό ακόμη και το κατακαλόκαιρο μάλλον δύσκολα πείθεσαι για υπερθέρμανση.

Kaymakchalan