Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τριγγία Ασπροποτάμου


"...Σε όλη την Ελλάδα οι τοπικές κοινωνίες, φορείς και οικολογικές οργανώσεις, οργανώνονται και ξεσηκώνονται, μπροστά στην επέλαση των ανεμογεννητριών και των επιδοτούμενων "πράσινων"   επιχειρηματιών, που βρήκαν ακόμα ένα τρόπο να πλουτίσουν σε βάρος του περιβάλλοντος και του κοινωνικού συνόλου. Οι "επενδυτές" βέβαια σε πολλές περιοχές έχουν και τους τοπικούς τους ιπποκόμους που είναι κάποιοι τοπικοί παράγοντες, που όχι απλά τους υποστηρίζουν αλλά έχουν αναλάβει και την προάσπισή τους..."

Αιολικά πάρκα σε Τριγγία και Χιόλι: η «πράσινη καταστροφή» του Ασπροποτάμου Τρικάλων!
http://konstantinosdavanelos.blogspot.gr/2011/08/blog-post_4039.html

Αιολικά πάρκα σε Τριγγία και Χιόλι - Η πράσινη καταστροφή του Ασπροποτάμου.
http://www.kalabakacity.gr/diafora/8931-aiolika-parka-se-triggia-kai-xioli-i-prasini-katastrofi-toy-aspropotamoy.html

«Όχι στο αιολικό πάρκο στην Τριγγία Ασπροποτάμου»
http://igimas.blogspot.gr/2012/01/blog-post_09.html

Αν ο ΓΑΠ ήταν ένας απερίγραπτος Πράσινος Παπαγάλος που προωθούσε την Πράσινη Απάτη...  Άλλαξε κάτι με την Κυβέρνηση Σαμαρά;  Δηλαδή του έχει περάσει κανενός φωστήρα στην ΝΔ ότι θα ξεσηκωθεί ο κόσμος... Και για ποιό πράγμα;  Για επιδοτούμενες απάτες; Για κλοπές σε βάρος του καταναλωτή σε καιρό φτώχειας;  Έχετε τον θεό σας; Μπας και η "οικογενειακή υπόθεση" περιλαμβάνει κι άλλες οικογένειες;

Κλικ στην παρακάτω εικόνα αν δεν ξέρετε που είναι η Τριγγία Ασπροποτάμου...

1 σχόλιο:

aldebaran είπε...

Δεν θα γίνει κανένα από τα 2. για το Χιόλι Το Περιφερειακό Συμβούλιο έξέδωσε αρνητική γνωμοδότηση μετά από εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η Τριγγία δεν υποβλήθηκε ακόμα για διαβούλευση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φτάσουν ως εκεί. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει μόνο μέσω δύο χωριών Κρανιά ή Κλεινοβός) και για να περάσουν οι τράκτορες πρέπει να γκρεμίσουν σπίτια !!