Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ποια Συμφωνία? Ποιου Παρισιού?


Κάθε φιέστα, διαφήμιση, ημερίδα και οργανωμένη ψευδολογία για τα ...αιολικά και την γενική καταστολή, ξεκινάει είτε από την Σωτηρία του Πλανήτη, την Παγκόσμια Υπερθέρμανση, το Πρωτόκολλο του Κυότο και, τελευταία, την Συμφωνία του Παρισιού.

Και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πήρε κάποια παράταση με την Σωτηρία της Ψυχής. (Έκανε και διεθνή συνέδρια για να δώσει κύρος στην άσκηση).

Θέρμανση, ψύξη, αλλαγή, ο Καράμπελας και το κλίμα της Γης αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια και τι καλά που θα ήταν να υπάρχει ειρήνη, ευτυχία, αιώνια νεότητα, αειφορία κλπ.

Ποιο Πρωτόκολλο του Κυότο?

Ποια Συμφωνία του Παρισιού?

Τώρα οι Γερμανοί και οι Κινέζοι θα κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο μπας και φτιάξουν τα εμπορικά τους ισοζύγια, οι Γάλλοι θα κλαίνε που έχασαν την αυτοκρατορία τους το 1871, οι Άγγλοι που την έχασαν το 1945, οι Γερμανοί που δεν εκμεταλλεύτηκαν αρκετά τις μειονότητες στις ΗΠΑ για να μην τους βγει ο Τραμπ, οι Ινδοί και οι Κινέζοι θα χαχανίζουν αλλά έχουν τα δικά τους (για αν μην πω τα μεταξύ τους)  θεματάκια.

Οι κατουρλήδες μπορούν να κλαίνε όσο θέλουν. Εντάξει, χαλάνε και μερικές δουλειές... Δουλειές που βασίζονται στην Σωτηρία της Ψυχής (και Πρασινάλογα) προϋποθέτουν ότι είσαι και ο Αυτοκράτορας που διαλέγει ποιοί θα πάνε στην Σύνοδο και έχει και τους Δρουγκάριους του Στόλου δικούς του για κάθε ενδεχόμενο.

ΥΓ.

1) Το είχε τάξει σαφώς, προεκλογικά.

2) Το κόμμα του το είχε ξεκαθαρίσει από την στιγμή που ο άλλος, ο Νομπελούχος, πήγε στο Παρίσι και συμφώνησε σε ...παραβίαση του Συντάγματός του:  No way José, ο Πρόεδρος. όποιος και να είναι, δεν μπορεί να βάλει φόρους, μόνο οι νομοθέτες μπορούν. Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί αποφασίζουν για τους δικούς τους (και τους δικούς μας) φόρους, όχι για τους Αμερικάνικους.

3) Και αυτός, και το κόμμα του, βγήκαν στις εκλογές.

4) Όλοι οι άλλοι κλαψιάρηδες δεν θα έχαναν ευκαιρία να το παίξουν και λίγο αντι-αμερικάνοι ή λίγο οικωλόγοι, εκ του ασφαλούς.

15 σχόλια:

Professor Moriarty είπε...

Αναπληρώτρια καθηγήτρια «Διεθνών Θεσμών» του Καποδιστριακού δήλωσε στην Ερτ ότι πρέπει να πάψουμε να καίμε ορυκτά καύσιμα (στα πλαίσια των ιερεμιάδων για την «ιεροσυλία» του Trump). Πώς θα ακουγόταν δηλαδή αν καθηγητής Κτηνιατρικής ανέλυε στο κοινό της Ερτ την 7η επιστολή του Πλάτωνος, ή καθηγητής Θεολογίας καλούνταν να εξηγήσει τους spinors του Majorana?

archaeopteryx είπε...

τα spinors του Majorana θα τα δει ο παλαβός και θα αρχίσει να σε/με κατηγορεί πάλι για σωματίδια του διαβόλου.

Professor Moriarty είπε...

Ποιος είναι αυτός. «Σωματίδια του διαβόλου» ?! Τι εννοεί - τα μόρια του CO2? ; Ή μήπως μιλάει για στοιχειώδη σωματίδια του διαβόλου? Αυτό παραπέμπει σε παλιά θεολογική διαμάχη στην Δύση για το αν μόνον ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο ή αν είχε συμμετοχή στην δημιουργία και ο Διάβολος. Πιθανώς ο τύπος να σπαράσσεται από έντονες θεολογικές αναζητήσεις.

archaeopteryx είπε...

ναι. εντελώς θεολογικές. Θεολογικές επιδοτήσεις. Και του χαλάμε την σούπα (αν και είναι σε πλήρη εξέλιξη η Μάχη της "ενημέρωσης"). Να προλάβουν τις παρατάσεις. Θα μας δώσει και η Ευρώπη παράταση. Πάρε κόσμε

Ανώνυμος είπε...

Κτηνίατρος πρέπει να αναλύσει το ΚΤΗΝΟΣ τον ΒΑΨΟΠΕΡΟΥΚΑ ΤΡΑΜΠ και εσένα Αρχαιο Trumpούκε Προφέσσορα της μαύρης τρύπας. ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΓΟ ΖΕΡΕΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ - ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ;;;; ΕΧΕΙΣ ΒΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΧΑΙΟΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ - ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΣΠΙΡΑΛ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΙΡΑΛ ΤΟΝ ΔΙΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΣΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ!!!

Και Θέλεις να κρυφτείς και ο Διάβολος δεν σε αφήνει την πάτησες πάλι αυτοκαρφώθηκες με τα Σπίνορ του Ματζουράνα και προδόθηκες ότι είσαι εσύ και για να το καλύψεις βγήκες με 2 ψευδόνυμα και μιλάς με τον εαυτό σου τάχα ότι είσαι άλλος αλλά ξανακαρφώθηκες όταν έγραψες "θα αρχίσει να σε/με κατηγορεί πάλι για σωματίδια του διαβόλου". Και με επιβεβαίωσες πάλι για τα σατανιστικά σου πιστεύω που βγήκες και είπες στη ψύχρα ότι τον κόσμο τον δημιούργησε ο σατανάς!!!!! Επίτηδες πάνω στο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος βγήκες να κάνεις τον σατανιστικό σου ύπουλο προσυλητισμό με τα ανύπαρκτα σωματίδια της στοάς των CERN μασόνων που φτιάχνουν την σκοτεινή μαθηματική θρησκεία και ρουφάνε δισεκατομμύρια αντί να πηγαίνουν για ωφέλιμους σκοπούς στην κοινωνία. ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΠΙΝΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΝΟΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΡΑΝΕΙΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΊΔΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΞΊΔΙ ΠΟΥ ΠΊΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΠΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ!!!!

nikos είπε...

Apostolos Efthymiadis
Ἡ ἱστορία με την διαβόητη "κλιματική ἀλλαγή" καί τους ὑποστηρικτές της ὁμοιάζει ἔντονα με παραθρησκευτική ὀργάνωση εὐαγγελιστῶν, τῶν ὀποίων τα μέλη διακηρύσσουν την ἐπερχόμενη καταστροφή τῆς γῆς και τελικῶς καταλήγουν λοβοτομημένα ἀπό τους ἀρχηγούς τῆς ὀργανώσεως εἰς ὀμαδικήν αὐτοκτονίαν, μη ἀντέχοντας την ἀποκάλυψιν τῆς ἀπάτης εἰς τὴν ὀποία εἴχαν ἐκτεθεῖ ἀνεπανόρθωτα, ἀλλά κυρίως μη ἀντέχοντας την ἔλλειψιν προσελεύσεως νέων θυμάτων και χρημάτων και την ἀποστέρησιν τῆς πολυτελοῦς διαβιβώσεώς τους!!!

nikos είπε...

Το κόστος της Κλιματικής Αλλαγής για την Ελλάδα στο τέλος του αιώνα,1τρις Ευρώ!!!το ανακοίνωσε και η κυβέρνηση

nikos είπε...

ΝΑ υποθέσω πως η Γερμανία θα επιβάλλει κυρώσεις στις ΗΠΑ για την απόσυρση της από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα;;

archaeopteryx είπε...

τι σου λέω? Με το που σε βλέπει, τσουπ!

Ανώνυμος είπε...

https://jrenewables.springeropen.com/articles/10.1186/s40807-016-0029-1


...

According to Lin et al. (2016), their study considers three primary configurations and failure statistic analysis of wind turbines in China. This paper summarizes the failures of wind turbine components, such as frequency converters, generators, gearboxes, pitch systems, yaw systems, blades, braking systems and sub-synchronous machines. Although there are many failure types and various causes, we can deduce four primary reasons for these failures: lack of core technologies; inferior quality due to price competition; design standards and wind farm climate differences; and no mandatory quality certification and exterior factors, such as wind farm construction, power grids and maintenance. Finally, while aiming to improve the reliability, a reliability management method with regard to the design, manufacturing and maintenance of wind turbines was proposed.

Wind turbine failures are equivalent to crucial financial losses. Therefore, creating and applying strategies that improve the reliability of their components is important for a successful implementation of such systems. Two widely used methods are vibration analysis and oil monitoring. These are standalone systems that require installation of sensors and hardware. A supervisory control and data acquisition (SCADA) data-based condition monitoring system uses data already being collected at the wind turbine controller and is a cost-effective way to monitor for early warning of failures and performance issues. The paper also deals with the manipulation of a different kind of data coming from wind turbines: data obtained by the SCADA systems installed in many wind farms nowadays. They contain measurements of various variables, such as wind speed, bearing and oil temperatures, voltage and the power produced. The recordings of these systems are constant and available for every wind turbine in a farm, so they could be potentially used to monitor wind farms. Therefore, exploitation of these measurements that could lead to an effective online structural health monitoring (SHM) plan seems to be an attractive opportunity (Yang et al. 2013).

In addition, because of the availability of such data for every individual wind turbine, one could explore novel approaches in the SHM field by treating the whole farm as a population. Exploring the potential of a population-based approach to damaging detection in this case could refer to adopting strategies that can determine the condition of a wind turbine according to the measurements obtained from other wind turbines in the farm.
....

και μια πρόχειρη μετάφραση

Σύμφωνα με τους Lin et αϊ. (2016), η μελέτη τους εξετάζει τρεις βασικές διαμορφώσεις και αποτυχία στατιστικής ανάλυσης των ανεμογεννητριών στην Κίνα. Το παρόν έγγραφο συνοψίζει τις βλάβες των εξαρτημάτων των ανεμογεννητριών, όπως οι μετατροπείς συχνότητας, οι γεννήτριες, τα κιβώτια ταχυτήτων, τα συστήματα βήματος, τα συστήματα εκτροπής, τα πτερύγια, τα συστήματα πέδησης και τα υποσυντονικά μηχανήματα. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τύποι αποτυχίας και διάφορες αιτίες, μπορούμε να συναγάγουμε τέσσερις βασικούς λόγους για αυτές τις αποτυχίες: έλλειψη βασικών τεχνολογιών. Κατώτερης ποιότητας λόγω ανταγωνισμού τιμών · Τα πρότυπα σχεδιασμού και τις κλιματικές διαφορές των αιολικών πάρκων. Και καμία υποχρεωτική πιστοποίηση ποιότητας και εξωτερικούς παράγοντες, όπως η κατασκευή αιολικών πάρκων, τα δίκτυα ηλεκτροπαραγωγής και η συντήρηση. Τέλος, με στόχο τη βελτίωση της αξιοπιστίας, προτάθηκε μια μέθοδος διαχείρισης αξιοπιστίας όσον αφορά το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση ανεμογεννητριών.

Professor Moriarty είπε...

Τουλάχιστον με τον τύπο αυτό έχεις εξασφαλισμένη ψυχαγωγία. Οι surreal tirades που εκτοξεύει είναι ενδεικτικές του τι συμβαίνει όταν ο ημιαναλφαβητισμός και η κουτοπονηριά συναντούν το επιδοτούμενο θεολογικό project της σωτηρίας του πλανήτη. Αυτός τουλάχιστον έχει πλάκα, χειρότεροι είναι εκείνοι με τις ποικιλώνυμες καθηγητικές «έδρες» «σωτηρίας του πλανήτη», που προσπαθούν να μας πείσουν να ζούμε σαν εξωγήινοι επάνω στην Γη για να έχουμε μηδενικό ή «αρνητικό» αποτύπωμα CO2…

spiral architect είπε...

Mr CapsLock σε ψάχνουμε!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στηρίζει Τραμπ για το κλίμα: «Μύθος η κλιματική αλλαγή»

Γιάννης είπε...

Νόμιζα ότι ο λιγνίτης είναι παγκοσμίως η φθηνότερη μορφή παραγωγής (πραγματικού όχι σαν αυτό από τα "φουρφούρια") ηλεκτρισμού. Μήπως θα γίνει η ταφόπλακα της ΔΕΗ; Κάποιοι αναφέραμε στο ιστολόγιο ότι στα ορυχεία η κατάσταση είναι προβληματική και ότι σύντομα θα σκάσουν και άλλα θέματα (π.χ. μόλυνση υδροφορέα) με τις ανάλογες φυσικά αποζημειώσεις.

Και δε φταίνε οι ΑΠΕ ούτε το κερδοσκοπικό (sic) λόμπι τους για την ανικανότητα των μάνατζερ της ΔΕΗ που πάνε 5-5 για meetings με funds λες και είναι η Exon χωρίς καν να ξέρουν αγγλικά. Δυστυχώς το ξυδάκι δεν θα πάει σε αυτούς και στους κομματικούς αφισοκολλητές, αλλά στους απλούς εργαζόμενους και στους φορολογούμενους.

Ειρωνία: τα φουρφούρια θα γυρνάνε, τα καθρεφτάκια θα λάμπουν και το Αμύνταιο σεληνιακό τοπίο.

archaeopteryx είπε...

1) Ο λιγνίτης είναι φθηνή, αλλά δεν είναι η φθηνότερη μορφή ηλεκτροδότησης. 2) πολλοί προειδοποιούν για την "μη βέλτιστη" ή "άθλια" κατάσταση στα ορυχεία. 3) Μπορεί να είναι το τέλος της ΔΕΗ, αλλά θα είναι η αρχή του τέλους για τις ΑΠΕ. Θα έχουμε τις ΑΠΕ, φυσικά δεν θα φτάνει το αέριο ή οι διασυνδέσεις ή τα λεφτά για εισαγωγές και με 5 γιγαβατ ΑΠΕ θα εμπεδώσουμε πόσο άχρηστες είναι. 4) Την καημένη την βιομηχανία... Δυστυχώς δεν μπορώ να χαρώ για την εξέλιξη.