Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος


Αυτό μου ήρθε αυθόρμητα όταν διάβασα τις απίθανες παπαριές με τις οποίες προωθούν... Τι προωθούν αυτή την φορά; Λαμογιές ως συνήθως. Όπου ακούτε "Κλιματική Αλλαγή" είναι επειδή κάποιος λεχρίτης θέλει να σας πάρει λεφτά.  Και τα έχει πιάσει κάποιος μικρότερος λεχρίτης για να τον βοηθήσει.

"...Το Συνέδριο απευθύνεται στους πολιτικούς προϊσταμένους και τα στελέχη των Υπουργείων και Δημοσίων Υπηρεσιών που σχετίζονται με το περιβάλλον, τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με το περιβάλλον, τους ΦοΔΣΑ, τους Συμβούλους Ανάπτυξης των ΠΕΔ, οικολογικές οργανώσεις, εταιρείες, απλούς πολίτες κλπ..."

Δηλαδή είναι το άλλοθι του κάθε Δημοτικού ή Δημόσιου υπαλλήλου να πει "ναι στα αιολικά της Ελλάκτωρ" και σε κάθε άλλη Πράσινη Λαμογιά. Κάπου έχει και την προτροπή να μην έχουν κλιματιστικά στις πόλεις -- λογικό, αφού τα επιδοτούμενα αιολικά δεν παράγουν χρήσιμο ρεύμα. Δεν θα έχουμε επάρκεια ισχύος (προειδοποιεί ο ΑΔΜΗΕ από το 2013) για να σώσουμε το Κλίμα.

Η Ελλάκτωρ που εμφανίζεται σαν χορηγός, είναι μια πρακτικά φαλιρισμένη κατασκευαστική εταιρία, που χάρη στις παλιές της δόξες διαπλοκής είναι ο φτωχός συγγενής του Γαλλικού κρατικού πυρηνικού μονοπωλίου που κυκλοφορεί στην Ελλάδα σαν "Edison" (που είχε εξαγοραστεί από την EDF). Η ίδια η EDF (και άλλη μια σχετική με αυτήν εταιρία) έχουν μαζί με την επίσης Γαλλική GDF(Engie) τα περισσότερα αιολικά στην Ελλάδα. Και εισπράττουν γενναίες επιδοτήσεις για το τίποτα.

Αλλά μετά είδα τι είναι το ΠΑΝΔΟΙΚΟ και λυπάμαι, δεν αξίζουν ούτε να τους χλευάσω. Συλλογή καλών ανθρώπων, μάλλον αργόσχολων με μάλλον αμειβόμενα χόμπυ, είναι και ο Σόλων μέσα, θίασος.

Επί της Κλιματολογικής ουσίας, αν σας ενδιαφέρει το Κλίμα, διαβάστε αυτό.

Κι αν ο θίασος αυτός, μαζί με όλους τους επίσημους παρευρισκόμενους, έλεγε στο ...IPCC ότι η Κλιματική Αλλαγή φταίει για τις πυρκαγιές στο Μάτι ή στην Καλιφόρνια, θα γελούσαν μαζί τους και τα χαρτιά τουαλέτας.

Και σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν φταίει το Κλίμα για το Μάτι, όλα τα αιολικά της Ελλάδας δεν μπορούν να μειώσουν και δεν έχουν μειώσει ούτε ένα γραμμάριο CO2.

Κάποιοι θέλουν να ροκανίσουν επιδοτήσεις και χρειάζονται εκτάσεις και κάποιοι στην Κατερίνη είδαν το φως το αληθινό και θα τους την δώσουν. Το φως το αληθινό δεν είναι μόνο τα μετρητά σε φακελάκια (αν και αυτά βοηθάνε).

Περιττό να σας πω, πάει και αυτή η περιοχή, λυπάμαι.

Οι πόρνοι και φονείς είναι από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.  Μήπως να μετακομίσω στην Πάτμο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι όπως τα λες,
τα πάντα για την "κουτάλα"...
εμπλέκονται άνθρωποι που κάποιοι από αυτούς είναι εντελώς άσχετοι και ψεύδονται...