Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι πάγοι της Γροιλανδίας λιώνουν κάθε 150 περίπου χρόνια και η Ναυτεμπορική αυτοσοκάρεται από τις μισές "ειδήσεις" που αναμεταδίδει



Από την ίδια την ερευνητική ομάδα που μετράει τους πάγους από τον δορυφόρο:  Οι πάγοι της Γροιλανδίας λιώνουν κάθε 150 περίπου χρόνια. Το φαινόμενο που παρατηρείται τώρα, παρατηρήθηκε για τελευταία φορά το 1889. Και τότε, αξιοπερίεργο θα ήταν (αλλά δεν είχε, ούτε τότε, σχέση με ανθρωπογενή μυστήρια).  Αν σας νοιάζει τι γίνεται στην Γροιλανδία (εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο, χαχαχάααχα) διαβάστε το παραπάνω link.  Για τους πάγους της Αρκτικής έχω ξαναγράψει.

Κάθε φορά που πετάτε τα λεφτά σας στην εθελούσια αυτοφορολόγηση που σας πουλάει ο ΟΠΑΠ, στηρίζετε και τα παραμύθια που σερβίρει η Ναυτεμπορική στις "Επιλογές".  Ποτέ μου δε έχω πετάξει δικά μου λεφτά σε ΟΠΑΠ ή μπαρμπούτι (ο ΟΠΑΠ είναι κρατική μπαρπουτιέρα), και Ναυτεμπορική, τι να κάνω;... την διαβάζω.  Καλούτσικη για οικονομικές ειδήσεις, παπαγάλος στα κλιματολογικά.   Γιατί δεν το βάζει, το ίδιο πράγμα, σαν "πληρωμένη καταχώρηση";  Πιο τίμιο θα ήταν.

Όσο για τους ποδηλατόδρομους της Δανίας, η Δανία είναι επίπεδη... Δοκιμάστε ποδηλατόδρομους στην Καστέλα, ή στα Εξάρχεια.

3 σχόλια:

gstrbtr είπε...

Τι έγινε ρε αρχαίε, έβαλες και τα ποδήλατα στο μάτι?

archaeopteryx είπε...

εγώ; Εγώ έχω ποδήλατο, αλλά δεν φοράω κολάν, ούτε ειδικό καπέλο... ΑΥΤΟΙ νομίζουν ότι θα γίνουμε Δανία του Νότου... Μάλλον Υεμέ νη του Βορρά, αλλά αυτό είναι άλλο πάλι θέμα...

gstrbtr είπε...

Α ΟΚ,τρόμαξα έτσι που είδα ποδήλατο δίπλα στη μούφα της Γροιλανδίας.

Σημειολογικά πιο πολύ...

Κατά τ'άλλα ποδήλατο και στα Εξάρχεια και παντού, και ας ιδρώσουμε λίγο παραπάνω στις ανηφόρες.

Εγώ εδώ στα ξένα με ποδήλατο made in Greece κυκλοφορώ και βλέπω και αρκετά ποδήλατα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Για να μη λέμε ότι δεν εξάγουμε και τίποτα.