Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Sauerkraut


http://www.moodys.com/research/Moodys-changes-outlook-on-17-German-banking-groups-to-negative--PR_251332

Οι πιστοληπτικές προοπτικές γερμανικών τραπεζών άρχισαν να ξινίζουν. Ο λόγος;  Η διαφαινόμενη μείωση πιστοληπτικής ικανότητας Γερμανικών κρατιδίων και Δήμων, που είναι εγγυητές σε διάφορα δάνεια.  The outlook on Kreditanstalt fuer Wiederaufbau's (KfW) Aaa long-term senior debt and deposit ratings was changed to negative from stable, reflecting Moody's assessment of the weakened credit profile of the Government of Germany, the guarantee provider of the bank. Έεεεε... με συγχωρείτε, η "έμφαση", δικιά μου. Και άλλα διάφορα και ενδιαφέροντα. Έχω βαρεθεί να το λέω. ΔΕΝ έχουν σημασία οι "βαθμοί" που δίνουν οι διάφορες εταιρίες αξιολόγησης.  Σημασία έχουν οι αιτίες που αναφέρονται. Έτσι, μπορεί ο Γερμανός ή ο Γάλλος να απαγορεύσει τα rating agencies, αλλά δύσκολα κουκουλώνει, για πάντα, τις αιτίες.

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι επέκταση βαρυσήμαντων κωδικών του Π-Π και του Παγωτατζή σχετικά με την ...εξέλιξη της πιστοληπτικής ικανότητας "Ευρωπαϊκών" χωρών. Ξεκίνησε από τα "Παγωτάαα!".

4 σχόλια:

ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε...

η Μερκελ ειναι αξιοπουστρα.

ΠΠ

nikos είπε...

Προσωπικά βλέπω διαπίστωσα επιστημονικά πως έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε στα σοβαρά με τον καιρό και της λεγόμενες κλιματικές αλλαγές. Αφού πρώτα πρόκειται να πλημμυρίσει το ...Αμστερνταμ της Ολλανδίας η Νέα Ιορκη της Αμερικής κλπ και μετά τα Χανιά ,ο Στανος , Ιερισσό η Αθήνα . Καλημέρα

nikos είπε...

αγαπητέ Π-Π -θα υποχρεωθώ σε βάνω πιπέρι στη γλωσσα σε Παρακαλώ . Προσωπικά χρόνια τώρα βλέπω και διαπίστωσα και στην εργασία μου,οτι το κάθε Κάθαρμα ,Ακης ,η Αρετή του , Βάσω,Αννουλα , Χρήστος Π, ο "δικό μας"Αρ.Παχτα κλπ κλπ που όλοι ξέρουμε μιας και εισβάλουν βίαια και καθημερινά μέσω ΜΜΕ στα σπίτια μας ως επαγγελματίες κρατική τροοκρατες ότι είναι ταυτόχρονα ανήθικη δλδ. δίχως καμία ανθρώπινη πολιτισμική αξία .Αμην !!

Ανώνυμος είπε...

http://www.bloomberg.com/news/2012-07-26/greek-budget-talks-stumble-as-citigroup-sees-euro-exit-at-90-.html
ThW