Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η "Κλιματική Αλλαγή" που σερβίρουν οι επαγγελματίες οικολόγοι δεν είναι επιστήμη. Είναι προπαγάνδα. Με σκοπό την τσέπη σας


The Great Global Warming Swindle [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.

6 σχόλια:

Professor Moriarty είπε...

Πάντως σε όσους δεν έχουν την υπομονή να δούνε βίντεο άνω της 1 ώρας, προτείνω αυτό για να πεισθούν πόσο κρύο είναι το αστείο της «καταστροφικής υπερθέρμανσης». Ίσως θα έπρεπε να απονέμονται βραβεία Golden Raspberries σε αυτούς τους επιστήμονες που σώζουν τον πλανήτη….

Professor Moriarty είπε...

Έχουν πάθει επιληψία στον Σκάι με την απόσυρση του Τραμπ και με την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ! Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρόβαλαν σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο «διαδίκτυο» πανομοιότυπα με εκείνα που στέλνει στο μπλογκ σου εκείνο το γραφικό τρολ.

Unknown είπε...

Απολαυστικό ντοκιμαντέρ ! Το κατέβασα για να το ξαναδώ !

archaeopteryx είπε...

έχουν λυσσάξει, πράγματι. Και η Μέρκελ κανονικά θα φοβάται φόλα τον Ιούλιο στο G20. Προσπάθησαν οι Γερμανοί να κερδίσουν τον άτυπο Γ' ΠΠ και δεν τους βγαίνει σε καλό. Εκτός πια κι αν οι Κινέζοι ψωνίζουν Γερμανικά... Που δεν τους κόβω για ...Αμερικανάκια.

όσο για το τρολ, και αυτό έχει λυσσάξει. Απεργάζεται διάσπαση των ΗΠΑ!

Ιωσήφ είπε...

Αφήστε τα τώρα αυτά και σηκωθείτε με διαστημόπλοια, πυραύλους, σκούνες, αραμπάδες και ιπτάμενους γαϊδάρους να μεταφέρουμε τους κλιματικούς πρόσφυγες.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_7.html?showComment=1496956264393#c949545535848779549

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το βίντεο!
Παραθέτω λινκ από youtube και ειδικά από τη χρονική στιγμή 1:02:29 (στο βίντεο του βιμεεο η αντίστοιχη στιγμή είναι η 1:09:44) και έπειτα όπου δείχνει την αντίθεση ανάμεσα στο συνέδριο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας(ΑΠΕ) δίπλα από την εξαθλιωμένη περιοχή,τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ενάντια στη χρήση άνθρακα και πετρελαίου για ηλεκτροδότηση και το νοσοκομείο λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ναϊρόμπι όπου μερικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ το ηλεκτροδοτούν.
Δεν μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν το ψυγείο και τον φωτισμό ταυτόχρονα...
Στο 1:03:16 (1:10:49 στο βίμεο) φαίνεται καθαρά πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα και τα δύο...!
https://www.youtube.com/watch?v=8Yk7t_YhgDc&feature=youtu.be&t=3796