Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νεοσοσιαλισμός και Οικοφασισμός


Νομίζατε ότι κάνει κουμάντο το ΔΝΤ; Λάθος! Μόνο έναν Υπουργό επηρεάζει το ΔΝΤ. Οι εικονιζόμενοι της φωτό (κλικ για μεγέθυνση), και οι καλεσμένοι τους κάνουν κουμάντο. Να δούμε λίγο τους καλεσμένους;

Joseph Stanislaw: το βιογραφικό του δείχνει ότι είναι σαφώς κάποιου επιπέδου, αλλά, δεν είναι σαφές «τι» έχει κάνει, ή «τι» πρεσβεύει. Από αυτά που βρήκα για αυτόν, είναι από αυτούς τους στοχαστές - συμβούλους που «ναι μεν αλλά» με την ελεύθερη αγορά, αλλά αμφισβητούν τα ηθικά της ερείσματα, επικαλούμενος την έλλειψη αυτοελέγχου, αμφισβητώντας τον στόχο της ιδιοτελούς αναζήτησης ευημερίας και κέρδους σαν «ικανό» κίνητρο, λέγοντας ότι η ανθρώπινη ψυχή θέλει να πιστέψει σε κάτι άλλο, ανώτερο από τον υλισμό.

Θα σας κάνω μια περίληψη: Είναι μάλλον αριστερίζων Δημοκρατικός (όπως το Αμερικανικό κόμμα του Ομπάμα), νεοσιοσαλιστής, που μη μπορώντας να πει την λέξη «σοσιαλισμός» γιατί είναι, στην πράξη, αποτυχημένο μοντέλο, πακετάρει τον σταλινισμό και τον κεντρικό σχεδιασμό του σε πράσινα νέφη νεοσοσιαλιστικής ευδαιμονίας. Είναι θεωρητικός της Νέας Θρησκείας. Για όσους από εσάς φοβάστε την Νέα Τάξη, είναι κρυπτοευαγγελιστής της. Όλα αυτά τα πολύ σοφά και εντυπωσιακά που λέει (και εγώ εντυπωσιάστηκα), έχουν ένα διακριτικό συμπέρασμα: «Δεν μπορείς εσύ μικρό άτομο, χρειάζεσαι τον Μεγάλο Αδερφό». Και η πρακτική περίληψη; «Πλήρωνε φόρους γιατί έχω Μεγάλες Ιδέες να υλοποιήσω, εγώ, ο Μεγάλος Αδερφός»


Αν ο Stanislaw έχει εντυπωσιάζει με τις γνώσεις και τον λόγο του, ο Simon Reddy είναι απλό παιδί. Πουλάει «κλιματολογία». Είναι λομπίστας, με μια οργάνωση που λέγεται C40 που προσπαθεί να μάθει σε …πόλεις πώς να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Το προηγούμενο "επάγγελμά" του ήταν στην Greenpeace της Αγγλίας. Την Greenpeace, τους θεωρώ όλους τρωκτικά. Οι ενασχολούμενοι με την C40, είναι της Νεοσοσιαλιστικής --εμείς θα σώσουμε τον κόσμο για εσάς (με τα λεφτά σας) -- παρέας. Η ατζέντα του Simon Reddy είναι να μας λέει να μονώσουμε κτίρια, να κάνουμε πεζόδρομους, να ξεκαθαρίζουμε τα σκουπίδια μας, και να προωθούμε υβριδικά αυτοκίνητα και λεωφορεία υδρογόνου, ίσως να παράγουμε το ρεύμα μας. Το ξέρατε ότι και η Αθήνα μπήκε στην ομάδα αυτών των πόλεων, επί ΝΔ; Και ότι το ΥΠΕΚΑ είναι παράρτημα του κυρίου αυτού, αν κρίνω από τουλάχιστον ένα νόμο που έβγαλε;


Ο Nick Mabey είναι ο πιο ωραίος από όλους. Είναι ιδρυτής και αφεντικό της E3G «ανεξάρτητης μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης που δουλεύει για ή στο δημόσιο συμφέρον για να επιταχύνει την παγκόσμια μετάβαση σε αειφόρο ανάπτυξη». Κρατιέμαι να μην σχολιάσω, και συνεχίζω: «Φτιάχνει συμμαχίες για να πετύχει προσεκτικά καθορισμένα αποτελέσματα, που επιλέγονται για την δυνατότητά τους να μοχλεύσουν αλλαγές [!]» Διαβάστε τι κάνουν και τι έχουν κάνει εδώ, και αξίζει, ειλικρινά να χαζέψετε τον σύνδεσμο, είναι όλη η αρλουμπολογία του Πρωθυπουργού και της παρέας του. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός μας, σε περιτύλιγμα ΓΑΠ.

Η Ε3G, μοιάζει με ΜΚΟ που ασχολείται με ΜΚΟ, κάτι σαν μετα-ΜΚΟ. Τις συντονίζει, τις καθοδηγεί και ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, και όλα αυτά «ανεξάρτητα και μη κερδοσκοπικά». Κάτι σαν μη κερδοσκοπικοί μεταμεσάζοντες! Μεσολαβούν, για να μας σώσουν! Αυτοί ονειρεύονται Ευρώπη χωρίς άνθρακα, αυτοί ονειρεύονται το υπερδίκτυο, αυτοί ονειρεύονται ΑΠΕ παντού, και σε ψιλά γράμματα το λένε: “across the European Union and its neighbors”! Αυτοί προωθούν το ενεργειακό Ρίμπεντροπ-Μολότοφ, επειδή μην κοροϊδευόμαστε, οι ΑΠΕ είναι ο Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης ή της Ευρασίας ή της Νέας Γερμανο-Ρωσικής συμμαχίας, όπου εμείς θα είμαστε με αιολικά, και οι Ρώσοι θα πουλάνε πυρηνικά, ή ό,τι πουλάνε. Βέβαια, πουλάνε την πανευρωπαϊκή διασύνδεση σαν απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα , και αέριο. Λένε ψέματα (ή λενε ότι τους έχουν πει να λένε, χωρίς να λένε ποιός πληρώνει...)


Όλη η πράσινη προπαγάνδα είναι εδώ. Όλη η Μπριμπίλη, οι πράσινοι σχολιαστές που αναρωτιέμαι "τι μ@λ@κίες μπορούνε και λένε" είναι εδώ. Ο οικο-φασισμός είναι εδώ. Το κλάμα για την επιτυχία (αποτυχία το λένε αυτοί) της Κοπεγχάγης, εδώ . Ο πλανήτης που υπερθερμαίνεται, που δεν πάει πολύς καιρός που πάγωνε, και τώρα, παγώνει πάλι, αλλά φυσιολογικά φαινόμενα υπερθέρμανσης είναι... αν πιστεύεις... Πίστη, Πράσινη Θρησκεία...

Πριν από μερικές μέρες, έγραψα για τον Χαμένο Σοσιαλιστικό Παράδεισο και πως η αναζήτησή του είναι η σχεδιαζόμενη επιστροφή σε κάποια νέα, μεταμοντέρνα εποχή φασισμού, και πως ο οικοφασισμός είναι ο καταλύτης. Προσέξατε πώς όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν ακαταλαβίστικα ονόματα; 2-3 γράμματα και αριθμούς; E3G, C40, i4cense... χαριτωμένα...

Ο παρέα του Κλίντον, ήταν από τους πρώτους οικο-φασίστες, Στόχος δεν ήταν η σωτηρία του πλανήτη, στόχος είναι η ήπια αναίμακτη υποδούλωση όλων όσων απογοητευμένοι από τον παραδοσιακό σοσιαλισμό και από τα λάθη του καπιταλισμού, αποτάσσονται την ελεύθερη αγορά σαν Σατανά, αναγνωρίζουν τον άνθρακα σαν Εωσφόρο, και δέχονται να βάλουν το κεφάλι κάτω, για να βγάζει η Νέα Τάξη εύκολα λεφτά σε βάρος τους.

Βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ευρώπη, που και στο παρελθόν χρησιμοποίησε σοσιαλιστική γλώσσα για να υποδουλώσει λαούς, και ανατολικά του Βόλγα, και Δυτικά.

Ακούγομαι εξτρεμιστής και συντηρητικός με την προσέγγισή μου; Ίσως, αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαι απλά, φιλελεύθερος, φίλος της ελευθερίας. Του υπέρτατου αγαθού, που οι πονηροί του κόσμου θέλουν να μας πάρουν, με ένα σωρό προσχήματα. Τα σχήματα που προωθούν οι Πράσινοι Οικοφασίστες, καλεσμένοι της Οικογένειας του Πρωθυπουργού, έχουν όνομα: Υποταγή, Νέα Θρησκεία, Μεσαίωνας.

ΥΓ. Έχω καλά νέα. Δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχουμε στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αγγλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, την Δανία την Νορβηγία, την Γερμανία, την Αυστραλία και στην Ελλάδα. Είμαστε δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί, απολιτικοί, αυτόνομοι, περίεργοι, με ένα κοινό παρονομαστή: Στην καθημερινή μας ζωή είμαστε σε Καρτεσιανό σύστημα, είμαστε προϊόν αστρόσκονης, αλλά δεν το χάψαμε κιόλας, για μας 1+1=2 και 5>4 και 250>35 (χαχαχα) και κάτι θυμόμαστε από την Φυσική και την Θερμοδυναμική και την Ιστορία. Δεχόμαστε ότι δεν συμφωνούμε σε όλα, δεχόμαστε ότι οι νικητές ξαναγράφουν την Ιστορία, αλλά είμαστε Ελεύθεροι, και δεν έχουμε σκοπό να παραχωρήσουμε εύκολα αυτά που θεωρούμε Αλήθεια. Και στο κλιματολογικό, νομίζω σας το είπα, έξω έχουν ξυπνήσει.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2010/06/blog-post_4378.html
BIG BROTHR IS WATCHING YOU

Ζάχαρη είπε...

Νεορομαντικος καλα το ειπα εγω.
Το παθος της λογικης κοντρα στο αφορητο συναισθημα.

« Μεγαλώνει ο άνθρωπος με το παραμύθι. Πεθαίνει με την ιδεολογία. Η ιδεολογία σού απαγορεύει να έχεις σχέση με την πραγματικότητα, σου επιβάλλει ένα ατελείωτο κλωθογύρισμα σε τετελεσμένες αλήθειες. Επομένως, δημιουργείται ένα μπλοκάρισμα ψυχικό, παρεμφερές με τυφλούς έρωτες, που εξιδανικεύουν τα χείριστα. Η ιδεολογία έχει μια δυναμική και μια επίδραση επειδή διαμορφώνει με τρόπο θρησκευτικό ασφάλειες ζωής εκτός πραγματικότητος. Γιατί αυτό που στηρίζει την ιδεολογία είναι η πίστη. Η πίστη είναι μια τεράστια δύναμη στον άνθρωπο αλλά και μια μεγάλη παγίδα, αφού η πιο αυθεντική πίστη απαιτεί τη λιγότερο δυνατή λογική. Οταν όμως συμβεί αυτό που συμβαίνει κυρίως στην τέχνη, και συνδεθεί η λογική με την πίστη, τότε έχουμε Μορφή. Μεταβάλλουμε σε ζωντανή λειτουργική ύπαρξη αυτό που ήταν πριν μια θολή ιδέα και το κάνουμε ενεργό. Δίνουμε στο αδιαμόρφωτο Μορφή. Εμείς σήμερα, βουτηγμένοι στο συναίσθημα, αγνοούμε αυτήν τη ζωτική δύναμη, που επιτρέπει στη ζωή να έχει κατεύθυνση Σ.Ραμφος

Ολο και πιο συχνα φιλελευθεροι του ταιριαζουν...

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε, η σκεψη σου ειναι τραγικα απλοικη σε σημειο που αναρωτιεμαι μηπως το κανεις επιτηδες για να προκαλεσεις

σαν τους τυπους με τα chemtrails

ο λογος που ειμαστε υπο διε8νη κηδεμονια ειναι πιο απλος απ οτι μπορεις να καταλαβεις

τραβα πισω στα Εξαρχεια, να σπασεις κανα καδο ανακυκλωσης

Η πιατσα γελαει μαζι σου, αναλφαβητο τουμπερλεκι

Προσεχε τις βροχες μονο....μην φυγει το κραγιον...

archaeopteryx είπε...

χαχαχαχάαα 2:58, όλη η μπουρδολογία του Πασόκ και των οικοφασιστών του σε 4-5 σελίδες ιστότοπου της πλάκας.

Επιχειρήματα αγράμματων , περιθωριακών αποφοίτων ΤΕΙ καλαθοπλεκτικής και χαρτοκοπτικής.

Πράσινα ζόμπυς σε διατεταγμένη υπηρεσία. Έχετε ξεσκεπαστεί. Οι Θεωρίες σας θα γίνουν χαρτί υγείας να βλέπει ο κόσμος να γελάει.

Και ο θυμός σου, ευχαρίστησή μου, απόλαυση, να' σαι καλά, μου έφτιαξες την μέρα

Ανώνυμος είπε...

Η διεθνής κηδεμονία πρασινοφρουρέ 2.58 είναι επειδή ο στόκος GAP είχε τα λαμόγια του αδεφού του σταντ μπάι να υλοποιήσουν της ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ θεωρίες τους στην πλάτη σου. O GAP είναι βλάκας και δεν τα καταλαβάινει αυτά. Του έδωσαν κανο και ποδήλατο να παίζει για να κάνουν πειράματα οι άλλοι. Φασίστα του κεράτα

Ειμαστε σε κηδεμονία γιατί ο μπαμπάς του βλάκα μας έκανε σοσιαληστές και ο γιος του μπαμπά του βλάκα είναι άνεργος

Ανώνυμος είπε...

Πράσινα Στρουμφάκια! καλό σαν χελωνονιντζάκια, οικωλόγοι μουτζαχεντιν. Μπράβο αρχαίε.

nikos είπε...

Αυτό έμαθαν τα παιδιά από μικροί ..από τον παππού τους τον λεγόμενο «πατέρα της δημοκρατίας» που έκαψε στην κυριολεξία το 45 τον ελληνικό λαό ..αυτό κάνει με το ολοκαύτωμα ο ΓΑΠ το 2010 ….ότι έμαθε μωράκι αυτό κάνει ως «άντρας»

Ανώνυμος είπε...

ΌΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ BLOGGS ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

τα μπλογκς είχαν την ζήμενς τον τσουκάτο, τον μαντέλη τον τσχατζόπουλο, τα τορ τα μορ τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, όλα αυτά ΜΗΝΕΣ πρίν τα ΜΜΕ.

τα ξένα μπλογκς είχαν την πρασινη απατη περυσι, τα ξένα ΜΜΕ την έχουν ηδη.

τρεχα να προλάβεις έχετε ξεσκεπαστεί!

Ανώνυμος είπε...

10.40

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ, ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πράσινο τρωκτικό να πας να φτιάξεις κανένα ποδηλατόδρομο να βγάλεις κανένα χρήμα από το παβέ και σε τρία χρόνια το ξηλώνεις και ξανά. Αειφόρος πράσινη σοσιαληστική ανάπτυξη!!!

nikos είπε...

και κλαμα η θεια Μπομπολα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&pubid=14334957

Ανώνυμος είπε...

Μην το στενοχωρείς το παιδί, θα τον διαγράψουν από το κόμμα

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε ανακάλυψες του νέους Γκαιμπελικούς αριστεριστές. Να κι άλλος ένας: John Gaventa. Στην ίδια παρέα.

The one dimensional approach involves direct empirical observations of very openly contested public issues. It involves defining and framing these issues in terms of identifiable winners and losers, and reflects the traditional pluralist approach to the study of community power.

The second dimensional involves the addition to the "mobilization of bias" through which cultural hegemony is both asserted and legitimized. Empirically Gaventa's contribution is development of a method for looking at the various channels through which those in positions of social power turn concerns, claims, and potential challenges about inequities in outcome into 'non-decisions'.

The third dimension involves addition of the capacity to manufacture expectations of social outcomes through the manipulation of the symbols and ideology, in such a way as inequities themselves become 'non-issues'.

Τα τρολάκια είναι τίποτα αλλά από πίσω είναι η μετεμψύχωση της πιο φασιστικής επιστημονικής εκδοχής του Γκαίμπελς.

nikos είπε...

archaopteryx...δες και αυτό ...λες να είναι τυχαία αυτή η ανηθικότητα
και Γκεμπελισμος http://mhmadas.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

nikos είπε...

αλλοι μια επωνημη καταγγελια http://antigoldgreece.wordpress.com/2010/06/06/panteloglou/ ..εσυ ανωνημε παλι υπερωρια χιχχιχ

nikos είπε...

λάθος ...συγγνώμη για την βιασύνη
http://pontokomicom.blogspot.com/2010/06/blog-post_9367.html

Ανώνυμος είπε...

αχαχχα...τελικα εισαι αφελης...δεν προσποιεισαι

1.Οσοι δεν συμφωνουν με τις ανακριβειες που αραδιαζεις ΔΕΝ ειναι πρασινοφρουροι/Πασοκοι/κλπ

2.Αν δεις τις κορνιζες που κοσμουν το γραφειο μου, μαλλον τα κλαμματα 8α βαλεις

Δεν 8υμωνω - απογοητευομαι απο το χαμηλοτατο επιπεδο αντιληψης (αν δεν συμφωνεις, εισαι Πασοκος), τεχνικης επαρκειας και πρακτικης εφαρμογης

Το μπλογκ σου, και αρκετοι εκ των συμμετεχοντων, αντικατοπτριζουν τους λογους της διε8νους κηδεμονιας - τσαμπα μαγκες του πληκτρολογιου, αεργοι λοστρομοι της κομπινας και της ησσονος προσπα8ειας, τεμπελχαναδες της Δημοσιας Διοικησης να κυνηγανε Ανατολικο Ευρωπαιες με εφαπαξ, μιζες και παρανομες συνταξεις

Οταν αποκτησετε κανονικη δουλεια, στειλτε μου μια Barbie για δωρο - μεχρι τοτε, πισω στο γκισε και προσοχη στα λαστιχακια

υγ Auslander εισαι - ασε τα χαιλικια και γυρνα πισω

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ..τελικά η ανωνυμία σου … είναι πράγματι σκέτη γοητεία ..προσοχή μην σε βγάλω στο σφυρί χιχχιι

Ανώνυμος είπε...

Έκλαιγαν οι ΜΚΟ και τα λαμόγια τους με την Κοπεγχάγη, έκλαιγαν και έλεγαν "που είναι η δεσμευτική απόφαση να βγάλουμε κανένα μεροκάματο από την σωτηρία του Πλανήτη" Και έψαχναν για ενδιάμεσες συμφωνίες και μονομερείς δεσμεύσεις. Και πήραν τ@ρχίδι@ τους. Τους έφτυσε η Μέρκελ, τους έφτυσαν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι τους είχαν φτυσμένους, τους έφτυσαν οι Ινδοί μαζί με τον μηχανικό τραίνων που έγινε κλιματολόγος. Η Κίνα τους έφτυσε ευγενικά γιατί αποφάσισε να εξάγει αυτή αιολικά στους ηλίθιους. Κλάμα οι ΜΚΟ, από εκέι που τα έπιαναν εύκολα τώρα πρέπει να γλύφουν Κινέζο. Ο Κινέζος δεν γλύφεται, είναι τόσο φτηνός, που απλά ξεπουλάει. Και ποιός ΜΚΟ δουλέυει τσάμπα? Κανείς! Γι αυτό σκυλιάζουν τα παράσιτα. Για αυτό η Μέρκελ τα έκλασε δημόσια τα carbon trading.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Μας πρηξανε τα αρχιδια με το περιβαλον οι καραγκιοζηδες των κλιματικών αλλαγων και των τροπικών δασών.

Μια χαρα ειναι το περιβαλλον της Ελλαδας , γι' αυτο και ερχονται 15 εκατομυρια τουριστες το χρονο.

Πιο πολυ φοβαμαι τους οικολόγους , παρά τους Ελληνες.
Οι Έλληνες έχουν περιβαλλοντική συνειδηση κι αμα πετάει λάδια και σκουπιδια κανενας βενζινάς ή κανενας κολομπαράς βιομηχανος, πάνε στη Νομαρχια και τον καταγγελουν.
Με τις μαλακιες για τις κλιματικές αλλαγές ας ασχοληθουν οι Αμερικανοι & Κινεζοι που τις δημιουργησαν κι αφηστε μας εμας ήσυχους στην όμορφη γωνιά μας.

Αντε μπραβο μαλάκω Μπιρμπίλη γαμώ το χριστό σου που όλοι οι κάδοι στη Νεα Σμύρνη είναι γεματοι σκουπίδια και εσυ ασχολείσαι με πρασινη αναπτυξη

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

ΟΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΤΩΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακό! Ακουγα - Κυβέρνηση των ΜΚΟ - αλλά το να το βλέπεις είναι αλλιώς. ΜΚΟ προπαγάνδας. Σωστή η λέξη οικοφασισμός. Τα λεφτά έχουν στενέψει όμως.

nikos είπε...

archaeopteryx...Μόλις έχω ενημερωθεί προφορικά ότι μετά 17 χρονιά(!!!!) ,οπου είχα καταθέσει το σχέδιο προδιαγραφών για τους περιστροφείς (ραουλα), η μαμά ΔΕΗ τα έβγαλε από το βαθύ συρτάρι του αείμνηστου Κ.Κ …Άρε υπομονή ….για να δούμε ΧΙΧΧΙΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι φανεροί ή αφανείς, κερδοσκοπικοί ή μη, νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από εμάς τους ίδιους, τι είναι καλό για μας, και θέλουν και τα λεφτά μας για να το υλοποιήσουν, ΑΥΤΟ είναι Φασισμός

Ανώνυμη είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw

Καλησπέρα Αρχαίε,
Συμφωνώ απόλυτα... αφιερωμένο.