Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Οι Made in Germany παπάρες του IPCC


Προφανώς οι μάγκες θεωρούν ότι ούτε καταλαβαίνουμε ούτε ειδήσεις βλέπουμε. Το IPCC έγινε παγκόσμια γνωστό από τον Ινδό μηχανικό τρένων που έγινε Κλιματολόγος και με ένα μικρό στρατό «επιστημόνων» προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο Πλανήτης υπερθερμαίνεται και οι θάλασσες ανεβαίνουν και τα Ιμαλάϊα λειώνουν και δεν συμμαζεύεται.

Τώρα, μετά κάτι λογιστικές εταιρίες και την WWF και το IPCC (δηλαδή ο Γερμανός καθηγητής Ότμαρ Έντενχοφερ που φαίνεται ότι κάνει κουμάντο πίσω από την Ινδική βιτρίνα) λέει ότι σε 40 χρόνια «η ανθρωπότητα θα καλύπτει το 80% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ»! από 13% σήμερα. Όλα αυτά στην Ναυτεμπορική. Το 13% σήμερα είναι επειδή η Αφρική και η Ασία μαγειρεύουν με ξύλα. Και θυμίζω ότι η Γερμανία καλύπτει το 1,5% των συνολικών της ενεργειακών αναγκών από ΑΠΕ και είναι τίγκα στο αιολικό.

Αυτό που ο Γερμανός του IPCC λέει είναι ότι εάν τα κράτη του κόσμου ξοδέψουν 12-12,5 τρις δολάρια έως το 2030 τότε θα γίνουν όλα αυτά τα θαύματα. Και, σε γνωστό πλέον Γερμανικό-Ινδικό στυλ λέει ότι συμφωνούν με αυτή την δήλωση και 194 κράτη. Δεν λέει εάν τα 194 κράτη βρήκαν τα 12 τρις δολάρια ή ...εάν περιμένουν από κάποιον θείο.

Ο κύριος Edenhofer είναι Γερμανός οικονομολόγος με ειδίκευση σε Οικονομικά του Κλίματος. Μέρος του Γερμανικού Πλάνου.

Ο κύριος Edenhofer, πέρυσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έλεγε ανοιχτά ότι όλη η Κλιματολογία είναι μηχανισμός μεταφοράς πλούτου από τις Δυτικές χώρες στις φτωχές. Πονηρός ο Γότθος. Μεταφορά πλούτου από όλους σε Γερμανούς (με κατιτίς για Δανούς, Γάλλους και Ισπανούς). Οι δηλώσεις τους ήταν παραμύθιασμα σε Αφρικάνους, Ινδούς και Κινέζους να ψωνίζουν made in Germany και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους σε πετρέλαιο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του επιβεβαιώνουν την υποκρισία και την απληστία των δημιουργών του Ανθρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου. Οι αλήτες αυτοί λένε σε εμάς (και σε άλλους) «δανειστείτε πολλά λεφτά, δώστε τα σε εμάς και βάλτε πολλές ΑΠΕ». Και ο ΓΑΠ και η Μπιρμπίλη (και κάτι φρούτα στην ΝΔ) σε ρόλο τοπικών πλασιέ. Αυτό δεν προτείνουν; Να υποθηκεύσουμε τους μελλοντικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ για να ζήσουν οι Γερμανοί, και τα ντόπια τσιράκια τους, το όνειρό τους…

Εγώ περιμένω να δω πώς θα υποκαταστήσουν οι Γερμανοί τα πυρηνικά που κλείνουν (χωρίς να καταλάβουν, ή να αγοράσουν, την Νορβηγία).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το είχα διαβάσει!
(η μαλακία πάει σύννεφο ...)
Εδώ κολλάνε οι στιχοι απο τους "Αχαρνής" του Σαββόπουλου:

"Τα θέλεις και τα λες, ή σου ξεφεύγουν και δεν κοιτάς τα χάλια σου μόν' μας κοροϊδεύεις?"

Στίχοι - Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου +
Απαγγελία: Διονύσης Σαββόπουλος

και για την θύμηση και αντιγραφή:

spiral architect

archaeopteryx είπε...

Τι να πω βρε spiral architect?

Κατά την Μπιρμπίλη θα βγούμε από την ύφεση πληρώνοντας το ρεύμα 100 αντί για 35 ή 40. Δηλαδή είναι ψυχιατρικό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Καθοταν ο Σαμαρας και μιλουσε τοση ωρα...τσαμπα. Η Fraulein βρηκε τη ΛΥΣΗ :εξοικονομηση και ΑΠΕ δεκανικι στην εξοδο απο την κριση.
http://fimotro.blogspot.com/2011/05/m.html
δες και τι θελει να κανει ο νεος πρασινος που εκλεχτηκε στη Γερμανια.
Ο ανθρωπος ειναι τρελος.
http://notrickszone.com/2011/05/08/german-state-government-takes-over-management-of-mercedes-and-porsche-will-also-industrialise-black-forest-landscape/
ThW

TP είπε...

Πολλά από αυτά τα λένε για πίεση σε πολιτικούς και να δημιουργήσουν αμφιβολίες σε όσους έχουν μείνει με λογική. Όπως λες κάτσε να δούμε την Γερμανία να ηλεκτροδοτείται από ΑΠΕ και τα λέμε μετά. Αλλά δεν τους νοιάζει αυτό τους νοιάζουν οι πωλήσεις. Και ο Έτινγκερ για πωλήσεις πίεζε.

Ανώνυμος είπε...

Απλός συλλογισμός. Η ελληνική παραγωγή είναι γύρω στο 2 τοις εκατό της ευρωπαϊκής. Ας κάνουν λοιπόν οι άλλοι το μεγάλο "άλμα", πήδημα κατά την καθομιλουμένη, και βλέπουμε σε 10 χρόνια αν έχουν κάτσει ομαλά ή ζόρικα. Τότε μπορούμε και ΑΠΕ να βάλουμε, έχοντας πια σίγουριά ότι δουλεύουν, ή να αποφύγουμε το λάκκο με τις φτερωτές.

Αλλά όχι, η Μπιρμπίλη τις θέλει τώρα. Τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει η ελληνική βιομηχανία, ειδικά σε καιρό ύφεσης.

Το ΑΪΣΣΙΧΤΙΡ πως το λένε γερμανικά;

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχω άλλο την παπαρολογία και την καταστροφολογία του Econews.

Σήμερα είχαν για μια ακόμη φορά για το λιώσιμο των πάγων.

Εδώ: http://igloo.atmos.uiuc.edu/cgi-bin/test/print.sh?fm=12&fd=09&fy=1980&sm=12&sd=09&sy=2010

Θα βρείτε δορυφορικές λήψεις από τον Δεκέμβριο του 1980 και του 2010, οι πάγοι ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.

Αλλά η οδηγία από το IPCC προς τους ταγμένους είναι να διαδίδουν ότι οι πάγοι λιώνουν.

Τώρα επιλέγετε ποιον θα πιστέψετε, το πανεπιστήμιο του Ιλλινόι ή την δημοσιογράφα του Econews.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

H ανάρτηση επανήλθε, τα σχόλια κάνανε φτερά!
spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα,
προχτες ειχαν μια Δανεζα η οποια εκανε διαλεξη στην Αθηνα και μας ελεγε οτι η Πρασινη Αναπτυξη των ΑΠΕ θα βοηθησει την Ελληνικη Οικονομια ( Της Γερμανιας) και οτι θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας !!
και η δημοσιογραφος ηταν θαμπωμενη !! χαχαχααα ΣΚΑΙ ολα αυτα !

News του Αερα του Κοπανιστου.

Εμαθες τπτ για τη λογικη... καλυτερα ΑΠΕ φορτωμενη ταριφα , ΠΑΡΑ προστιμο σε φορο Ανθρακα?? χαχαχα εκει θα κατσει η μπιλια !!!

ΠΠ

nikos είπε...

μέχρι ότου η ελληνική Δημοκρατία δεν αποκτήσει και δημοσιοποίηση το Ενεργειακο Προγραμματισμό θα παρακολουθούμε της μαλακι@@ και χαρχαλες σήμερα του κάθε φιρφιρικου και άκρως επικινδύνου Παπακωνσταντηνο και ΣΙΑ ,χθες Μπιρμπιλιο κλπ