Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

€2.170.000, διακομματικά, παραμονές Χριστουγέννων, σε 26 διεθνείς περιβαλλοντικούς οργανισμούς



Είμαι υπερήφανος που λίγο από το χαράτσι μου πάει για το πρωτόκολλο του Κυότο και την τρύπα του όζοντος. Και τέλη υπέρ ΑΠΕ για να σώσουμε τις πολικές αρκούδες της Ανταρκτικής.

5 σχόλια:

spiral architect είπε...

Δεν κατάλαβες καλά:
Σε κάποια άλλη τρύπα κατευθύνεται το χαράτσι!
(σκύψε, σκύψε .... έεεετσι, να εφαρμόσει καλά!)

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Η ¨ΠΡΑΣΙΝΗ¨ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ!! ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ.
@katalytikos

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον για άλλη μια φορά το θέμα που εντόπισε ο katalytikos.
Αν παραβλέψει κανείς το «επείγον» του πράγματος, τα μικροποσά των εισφορών της χώρας σε διάφορους περιβαλλοντικούς κλπ οργανισμούς, αποτελεί και ένα κίνητρο για να βρούμε στοιχεία και να μάθουμε τον ρόλο που παίζουν αυτοί οι οργανισμοί στην παγκόσμια διακυβέρνηση, «για το καλό του κλίματος» και όχι μόνο γι αυτό.
Ένα παράδειγμα: στο ερώτημά μου, τι είναι το United_Nations_Environment_Programme στο οποίο πληρώσαμε συνδρομή 250.000 ευρώ, με μια πρόχειρη έρευνα είδα ότι ασχολείται με τα παρακάτω παγκόσμια θέματα:
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Environment_Programme
Και διαβάζοντας πρόσεξα ότι, μεταξύ άλλων, πρέπει να
προετοιμαζόμαστε (όλοι οι συνδρομητές) για να γιορτάσουμε το 2012, ως το Διεθνές Έτος για τη Βιώσιμη Ενέργεια.
Επίσης ξεχώρισα την επίσης σοβαρή πληροφορία ότι:
«Τον Ιούνιο του 2010, μια έκθεση του UNEP δήλωσε ότι μια παγκόσμια μεταστροφή προς μια vegan διατροφή ήταν απαραίτητη για να σώσει τον κόσμο από την έλλειψη της πείνας, των καυσίμων και των κλιματικών αλλαγών. [4]»
Προσωπικά, τελευταία είχα δει και ντιρεκτίβα της Ε.Ε. για την επίσημη μεταστροφή και εξοικείωσή μας (ως μέλη της Ε.Ε.) και στην εντομοφαγία.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=35965&cid=5
Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη και την πρόταση για vegan διατροφή, ας μην ανησυχούμε, θα υπάρχει ποικιλία στη διατροφή μας.

Ο προβληματισμός του archaeopteryx για το ρόλο του Δήμα ως επιτρόπου Περιβάλλοντος ή των άλλων ευρωβουλευτών με την πράσινη ιδεολογία έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.
Όμως οι μέρες αυτές είναι παράξενες, γιορτινές. Και όλοι ελπίζουμε πως ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει.

Ανώνυμος είπε...

Με κάθε νέα οικοαρλούμπα που βλέπω στα ΜΜΕ ενισχύεται η πεποίθηση ότι σύντομα ο κόσμος θα φωνάξει το μεγάλο ΑΙΣΙΧΤΙΡ στους οικό. Προ΄μηνύεται πολύ στελιάρι.

Το πρόβλημα είναι ότι οι οικό δεν ξέρουν μέχρι που να τραβήξουν το σχοινί. Η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν πειστική. Ομως όταν αρχίζει να γίνεται έδαφος για βλακείες ότι πχ αυξάνει την εγκληματικότητα, την σεισμικότητα, τα τσουνάμια, μειώνει το IQ των παιδιών, κλπ, τότε παύει να είναι πιστευτή και μετατρέπεται σε αυταπόδεικτη μπαρούφα.

Οταν στα παραπάνω προσθέσουμε και την αυξημένη φορολογία σε εποχή άγριας λιτότητας και ύφεσης το μίγμα γίνεται εκρηκτικό.

Kaymakchalan

nikos είπε...

το λέμε και κοινός ..χαρχαρα ..χιχχι