Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αν είχατε απορίες ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο...


http://envthink.blogspot.com/2012/05/helios.html

Και επειδή οι ιθαγενείς δεν τα καταφέρνουν, ή έχουν την κακή συνήθεια να μην επανεκλέγονται (α, ρε Χατζηαβάτη, δεν τα κατάφερες), τώρα μπαίνουν Γερμανοί σε "επιτροπές" για να εξασφαλίσουν τους φόρους υποτέλειας. Πείτε μου για Ευρωπαϊκή προοπτική. Πείτε μου για ΕΣΠΑ.

Η νέα Βέρμαχτ φοράει πράσινα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ¨πράσινα¨μουμπούκια (γραμματείς, πρόεδροι, γενικοί κλπ) έχουν αρχίσει το εμετικό γλύψιμο στον ΤΣΙΠΡΑ για να διατηρησουν τις καρέκλες τους!!
Πάντως το γνωστό ΟΙΚΟ ΜΜΕ , κατάφερε να εκλέξει δικιά του βουλευτή στο ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και μεταβατικό Πρωθυπουργό ή ακόμη και Πρόεδρο Δημοκρατίας (αργότερα). ΗΔΩΜΕΝ!!!
@katalytikos

nikos είπε...

ο λαός μας μίλησε στις κάλπες… η παγκόσμια κοινή γνώμη που μας παρακολουθεί στενά δέχτηκε αυτά τα μηνύματα με αισιοδοξία και ο λόγος είναι απλός… δεν δέχονται άλλο τον χειρότερο οχετό που ποτέ κυβέρνησε μια χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο Αριστοτέλης...

Ανώνυμος είπε...

Η κοινή λογική επιβάλλει άμεση αναστολή όλων των ΑΠΕ που εξαρτώνται από επιδοτήσεις (φορολογία) καθώς και ανοησίες στυλ Κυότο κλπ. Σταθερή ενέργεια σε χαμηλές τιμές είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Χωρίς ανάπτυξη δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση. Αυτό μάλλον το καταλάβαμε όλοι τώρα.

Kaymakchalan

nikos είπε...

η χαρχαλα καλα κρατα ..Η ΓΕΝΟΠ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στο ΕΣΠΑ:
http://www.dealnews.gr/oikonomia/item/43004-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%91

Οι Περιφέρειες εργάζονται πλέον και με ΠΕΣΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον λάθος το έγραψα: ΠΕΣΔΑ
Ένα παράδειγμα/προτάσεις για συνετή "αξιοποίηση" χρημάτων για επενδύσεις - έργα στις Περιφέρειες:
http://www.ecorec.gr/econew/index.php?option=com_content&view=article&id=393%3A2012-02-14-15-01-05&catid=79%3A2010-03-31-13-30-54&Itemid=37&lang=el

Ανώνυμος είπε...

Παράνομο Ξεπούλημα Φρεαττύδας - Βοτσαλακια
Τρείς μέρες πριν τις εκλογές, χωρίς καμία διαφάνεια και με ύποπτες μεθοδεύσεις ο Δήμαρχος Πειραιά, προχώρησε άρρον άρρον ( αλήθεια γιατί τόση βιασύνη;;;) στο ξεπούλημα των παραλιών Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα.
Οι κάτοικοι του Πειραιά με μαζική κινητοποίηση μας το πρωινό της Δημοπρασίας και με κατάθεση 2000 υπογραφών κάναμε σαφές στον Δήμαρχο, ότι δεν επιθυμούμε την παραχώρηση των παραλιών μας σε ιδιώτες.
• Καταγγέλλουμε την δημοπρασία ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθώς η Περιφέρεια είχε εκ των προτέρων ΑΚΥΡΩΣΕΙ την απόφαση του Δημάρχου για παραχώρηση των παραλιών. Ως εκ τούτου ο Κος Μιχαλολιάκος παράνομα προχώρησε στη διενέργεια της δημοπρασίας, παραχωρώντας τις παραλίες σε εξευτελιστική τιμή.
• Καταγγέλουμε τον Δήμαρχο ότι ουδέποτε ενημέρωσε τους κατοίκους του Πειραιά αλλά ούτε και πήρε την συγκατάθεσή μας για να παραχωρήσει τις παραλίες μας σε ιδιώτες.
• Ρωτάμε, αλήθεια κύριε Δήμαρχε που ξοδεύετε το αστρονομικό ποσό των 48εκατ.€ από τα δημοτικά τέλη που σας πληρώνουμε και προορίζονται αποκλειστικά για την καθαριότητα; Που κατέληξε το κονδύλι των 100.000€ που πρόσφατα εγκρίνατε για τον καθαρισμό των παραλιών;
Στην λασπολογία, την υποκρισία και τους θεατρινισμούς του Δημάρχου, που εξύβρισε τους δημότες του Πειραιά, οι οποίοι αντιστεκόμαστε στις ύποπτες δοσοληψίες του, αποκαλώντας μας φασίστες και τραμπούκους απαντούμε πως δεν τσιμπάμε. Άλλωστε το ποιός είναι φασίστας φάνηκε από την πρακτική του να κλειδώσει την είσοδο του Δημαρχείου και να παρατάξει την δημοτική αστυνομία μαζί με μπράβους για να εμποδίσει τους κατοίκους να παρευρεθούν στην δημοπρασία. Πράγμα που τελικά δεν κατάφερε!!!
Επιπλέον οι 2000 υπογραφές Πειραιωτών που μαζεύτηκαν σε μόλις πέντε μέρες!!! και παραδόθηκαν στον Δήμαρχο, καταρρίπτουν τους αστείους ισχυρισμούς του, πως οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι δεν είμαστε καν Πειραιώτες

Οι παραλίες μας κύριοι δεν είναι χώρος ούτε για αυτοκίνητα και ιδιωτικά πάρκινγκ, ούτε για επιχειρήσεις. Είναι δημόσιος ελεύθερος χώρος και ανήκουν σε ολόκληρη κοινωνία.

Ορίζουμε την Κυριακή 20 Μαΐου ως ημέρα επαναοικειοποίησης των παραλιών μας και ακυρώνουμε στην πράξη την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση του Δημάρχου. Καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν στο ολοήμερο γλέντι μας στην πλαζ της Φρεαττύδας (Τερψιχόρης), το οποίο θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, μουσική, συζητήσεις, ομιλίες, συναυλίες, και διάφορα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους!!!