Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Θα τους ξεβρακώσουμε και θα τους στείλουμε στο περιθώριο. Είναι υπόσχεση


Τα αιολικά, δεν είναι επένδυση.  Παράγουν μία ακριβή οφθαλμαπάτη. "Εγχέουν" τυχαίο και μεταβλητό ρεύμα που δεν είναι "ηλεκτροδότηση". Πληρώνονται κερατιάτικα για το τίποτα.  Δεν έχουν σχέση με ενέργεια. Είναι κάποιο είδος διεστραμμένου κεφαλικού φόρου, με ποσοστά στους Περιστεροκοπελουζομυτιληναιομπομπολέους.


Δεν είμαστε οικολόγοι, δεν έχουμε ταμπέλες να ξεχωρίζουμε από άλλους. Είμαστε όλοι γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου που βιάζεται από το κέρδος, από αδέρφια νταβατζήδες που την ευτυχία τη μετράνε σε χρήμα.

Αυτό το βίντεο αποκαλύπτει τον ιστό της παγκοσμιοποίησης που έχει μεταλλάξει τις κοινωνίες σε έρμαια συμφερόντων.

Πληρωμένοι δολοφόνοι γέμισαν από άκρη σε άκρη και αφαιρούν τη ζωή μας και τη δική τους, αργά και σταθερά.

Μειώνουν τη γη και τη τροφή μας στήνοντας τέρατα, αναγκάζοντας τη χώρα σε μεγαλύτερες εισαγωγές καρκίνων, να εξυπηρετούν τη μείωση των πληθυσμών.

Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους, αντίθετα θα τους ξεβρακώσουμε και θα τους στείλουμε στο περιθώριο. Δεν είναι εκδίκηση, αλλά υπόσχεση στα παιδιά μας, να βρουν το τόπο καθαρό έτσι όπως τον παραλάβαμε κι εμείς.

Αυτό σημαίνει αειφορία καθίκια!


2 σχόλια:

Kostas είπε...

Αν γίνει κάποτε ένα σοβαρό πολιτικό κίνημα, το μόνο σύνθημα που θα πρέπει να έχει θα είναι "Θάνατος στο κέρδος". Θάνατος στα κέρδη των ραντιέριδων, των πολυεθνικών που παράγουν θάνατο και πάνω απ' όλα θάνατος στους σαράφηδες, αυτούς που έκαναν το χρήμα εμπόρευμα και κερδίζουν απο τον τόκο. Κρέμασμα στο δένδρο της πλατείας. (Ο Αριστοτέλης τα έλεγε 2400 χρόνια πρίν, αλλά ποιός τον γ@μάει τον ανήξερο...)

archaeopteryx είπε...

το κέρδος... Μα δεν είναι το κέρδος το πρόβλημα... Το πρόβλημα είναι το κέρδος για μη ανταποδοτικές, παρασιτικές πράξεις, για αναγκαστικά και άχρηστα προϊόντα...