Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

...τώρα είναι αποδεκτό από την διεθνή κοινότητα...


Έγραφε η καλή εφημερίδα το 2000:

"Ο χειμώνας της Βρετανίας τελειώνει αύριο [21 Μαρτίου 2000] με περισσότερες ενδείξεις έντονων κλιματικών αλλαγών: Το χιόνι αρχίζει να εξαφανίζεται από τις ζωές μας. Τα έλκηθρα, οι χιονάνθρωποι, ο χιονοπόλεμος, και η απόλαυση να ξυπνάς και να βρίσκεις χιόνι έξω από το σπίτι σου, όλα χάνονται από την Βρετανική κουλτούρα, με τους ζεστούς χειμώνες -- που οι επιστήμονες αποδίδουν στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή -- να μας φέρνουν λιγότερα λευκά Χριστούγεννα...

... Η παγκόσμια θέρμανση, η άνοδος της θερμοκρασίας από αυξημένα βιομηχανικά αέρια, τώρα είναι αποδεκτό σαν πραγματικότητα από την διεθνή κοινότητα..."

Και οι παπαρολογίες, του 2000, τούμπανο. Πανομοιότυπες με μπροσούρες της Siemens, της ΕΛΕΤΑΕΝ και του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής. Από τότε, οι Άγγλοι, κάθε χρόνο, έχουν ρεκόρ κρύου και ρεκόρ πάγου και δεν τολμάω να πάω αύριο στην Γερμανία λόγω χιονιού στα αεροδρόμια. Και δεν το αποδίδω σε κλιματική αλλαγή... Χειμώνας, έτυχε να χιονίσει του σκοτωμού. Ας είναι χ χρόνος στην σειρά. Χειμώνας. Η Γη έχει πάρει κλίση μείον 23,5 μοίρες, σε σχέση με τις 21 Σεπτεμβρίου, και κάνει ψόφο.

Η Γη δεν έχει μία τρύπα να της βάζεις θερμόμετρο. Οι μετρήσεις, και μόνο, είναι αντικείμενο ατέλειωτου μπούρου μπούρου. Και αμφισβητείται, και η μεθοδολογία τους, και η εγκυρότητά τους, και η μαθηματική επεξεργασία τους. Δεν είναι "σκεπτικισμός". Είναι συνειδητοποίηση κοροϊδίας που προέρχεται από μεθοδευμένη "επιστήμη". Και το αστείο είναι ότι οι επιστήμονες δεν λένε ψέματα. Έχω διαβάσει μελέτες, και συμπεράσματα τρίτων για τις μελέτες. Οι συγγραφείς των συμπερασμάτων είναι φάουλ. Όχι οι επιστήμονες.


Θα μου πείτε, "μα έχει ακραία καιρικά φαινόμενα". Πάντα είχε ακραία καιρικά φαινόμενα, και το 1900 η Εστία είχε αυτό το δημοφιλές άρθρο που, βλέπω, το διαβάζετε. Απλά τώρα έχει τηλεόραση και ιντερνέτ να τα δείχνει, τηλεοπτικές εκφωνήτριες να σας τρομάζουν, όταν δεν σας δείχνουν το ντεκολτέ τους, αυτή την στιγμή που πληκτρολογώ, γίνονται πολλές καταστροφές, και πολλές γλάστρες είναι ημίγυμνες στο γυαλί. Ο καιρός πάντα άλλαζε. Η φύση του ανθρώπου είναι να κουβεντιάζει για ότι μοιάζει ενδιαφέρον, και χαζεύει θεωρίες με ωραία χρώματα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, αυτό λεγόταν "sex and drugs and rock and roll". Και ομολογώ είχε πιο πλάκα.

http://www.sovereignindependent.com/?p=11424
http://www.sovereignindependent.com/?p=11420
Ευχαριστώ Νοών...νοείτω για τα λινκς.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιχειρήματα υπέρ της χρήσης πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας. oh yeah

ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ για τουλάχιστον µία εβδοµάδα στις αρχές του έτους αποθήκη ραδιενεργού υλικού – που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την κατασκευή «βρώµικης βόµβας» – στην Υεµένη: σε τηλεγράφηµα που στάλθηκε στις 9 Ιανουαρίου καταγράφεται η ανησυχία αξιωµατούχου της χώρας, που ικέτευσε τους αµερικανούς διπλωµάτες να µεσολαβήσουν ώστε να λάβει µέτρα η κυβέρνηση. Ο µοναδικός φρουρός της εγκατάστασης είχε αποµακρυνθεί στις 30 ∆εκεµβρίου του 2009 – το κλειστό σύστηµα παρακολούθησης είχε ήδη χαλάσει έξι µήνες πριν. «Τίποτα δεν στέκεται πλέον», προειδοποίησε ο αξιωµατούχος, «ανάµεσα στους κακούς και το πυρηνικό υλικό της Υεµένης».

Είναι µόνο ένα από τα ανησυχητικά περιστατικά, πάντα σε σχέση µε αφύλακτο ή κλεµµένο πυρηνικό υλικό, που περιγράφονται στα διπλωµατικά τηλεγραφήµατα. Σύµφωνα µε την «Guardian», «τα τηλεγραφήµατα αφηγούνται ανατριχιαστικές ιστορίες για δοχεία ουρανίου που βρέθηκαν µέσα σε ψάθινα καλάθια στο Κονγκό, έναν απόστρατο ρώσο στρατηγό που προσφέρθηκε στην Πορτογαλία να πουλήσει “πλάκες ουρανίου” και ένα ραδιενεργό αρµενικό αυτοκίνητο στα σύνορα µε τη Γεωργία».

Το τελευταίο αυτό επεισόδιο είναι αποκαλυπτικό:

τον Αύγουστο του 2009, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Αρµένιοι πυροδότησε ανιχνευτή ραδιενέργειας στα σύνορα Γεωργίας - Αρµενίας.

Ο οδηγός είπε στους συνοριοφύλακες πως του είχαν κάνει ένεση µε ραδιενεργά ισότοπα στη διάρκεια επέµβασης – και τους έπεισε. Επιστρέφοντας στην Αρµενία, το αυτοκίνητο πυροδότησε ξανά τον ανιχνευτή. ∆ιαπιστώθηκε πως ήταν ολόκληρο µολυσµένο µε Cesium-137, ένα ιδιαίτερα ραδιενεργό ισότοπο. Ραδιενεργό υλικό όµως δεν βρέθηκε, προφανώς είχε ήδη παραδοθεί.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από αεροδρόμια και ταξίδια τώρα λένε και για οικονομικές ζημιές από τα χιόνια. Άσε που θα πάψουν να μελετάνε το φαινόμενο του θερμοκηπίου και θα πιάσουν την ωκεανογραφία και τις αλλαγές στα πεδία βαρύτητας.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8767763.stm

Ανώνυμος είπε...

9.03 Καλό. Τώρα θα μετράμε αλλαγές στην βαρύτητα!!

Ανώνυμος είπε...

και η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στην καιρολαγνεία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σε πολλές περιοχές του πλανήτη τους προηγούμενους μήνες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι, ένας αριθμός που - αν κατορθώσει κανείς να τον συλλάβει- προκαλεί ίλιγγο

Τι έπαθε? Σοβαρή εφημερίδα δεν είναι? Πρασίνισε ή δεν έχει ειδήσεις να πει. Πόσοι πέθαναν από ακραία φαινόμενα πριν 100 ή 1000 χρόνια?

archaeopteryx είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/12/2010-160.html

Παγωτό γεύση θάλασσα.

9:19 Και η πανούκλα του 14ου αιώνα ήταν αποτέλεσμα κλιματικής αλλαγής. Ζέστανε ο καιρός και γέμισε ποντίκια, μόνο που ήταν μολυσμένα...

9:03, 9:16, ενδιαφέρουσα η εικόνα, θα την ενσωματώσω στο επόμενο.

Ο νοών...νοείτω είπε...

Η αξία μιας είδησης αναδεικνύεται, όταν εμφανίζεται εκεί που αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

H "τρύπα του όζοντος" έκλεισε!
Ούτε αυτό τους βγαίνει.

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2000/ast12dec_1/

το παράδοξο είναι να κλείνει η τρύπα του όζοντος στο νότιο ημισφαίριο και να αυξάνονται τα κρούσματα καρκίνου του δέρματος. Ο ισχυρισμός είναι η ακτινοβολία λόγω της τρύπας του όζοντος.
Ή μήπως φταίνε τα αντιλιακά?

archaeopteryx είπε...

Με φόβο να γίνω αφοριστικός, όπου ακούς πολλά κεράσια, με το περιβάλλον, παίρνε μικρό καλάθι. Το έχω ακούσει αυτό με το όζον. Δεν ζοριζόμουν πριν, δεν ζορίζομαι μετά. Δεν λιάζομαι μεταξύ 11:30 και 3:30, κάνει ...ρυτίδες

Ανώνυμος είπε...

Για τις ρυτίδες δεν διαφωνώ