Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο επίλογος της Αίγλης


Επειδή μετά από λίγες ώρες δεν θα μου βγαίνει να γράφω για παράσιτα, ψεύτες, τρωκτικά, κρατικοδίαιτους και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το αιολικό λόμπυ, Ελληνικό, Γερμανικό, ή ξένο, αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση με θέμα την παρουσίαση στην Αίγλη (συνολικά, οι έξη αναρτήσεις είναι στο tag "ελεταεν εσηαπε κλπ").  Μερικός σκοπός αυτής της ενότητας είναι η αποκατάσταση της τιμής του ΕΜΠ και της δημοσιογραφίας σε καιρό ύφεσης και ανασφάλειας. Οι επόμενες 5 αναρτήσεις αυτού του tag είναι λίγο "βαριές", αλλά η κοροϊδία είναι σε τεχνικό (και λογιστικό cost accounting) επίπεδο.

Να ξέρετε, ότι δεν έπεισαν ούτε τους δημοσιογράφους.  Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε βλάκες ούτε χτεσινοί, απλά στο μεροκάματο του τρόμου είναι.

Εάν η παρουσίαση του κυρίου Καθηγητή είχε "ένα δυό λαθάκια" που τα πήρε ο κύριος ΕΣΗΑΠΕ και έβγαλε λόγο Μαυρογιαλούρου, το Δελτίο Τύπου και το βασικό συμπεράσματα περί μείωσης του κόστους ρεύματος από τις ΑΠΕ είναι ξεδιάντροπα ψέματα.  Παραλήρημα παραπλανητικών δηλώσεων, που πήραν τα "λαθάκια" και τα έκαναν βυρσοδεψείο.  Απελπισμένες κραυγές που είναι αντίθετες με κάθε γεγονός, κάθε εμπειρία, κάθε μελέτη και κάθε επιστήμη.  Χαρακτηριστικό όλων των αιολικών "επιχειρηματιών" και, δυστυχώς όλου του κλάδου των Α.Π.Ε, και της πολιτικής ηγεσίας που προωθεί τέτοια χονδροειδή ψέματα.
Για αυτό, για τρίτη φορά αναφέρω, ότι οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες έγραψαν μεν, χαχάνισαν δε.  Η αισχρή και παιδαριώδης υπερβολή ξεσκέπασε την απάτη του Φαινομένου του Θερμοκηπίου, και, με λίγη τύχη ξεσκεπάζει και την αιολική απάτη.


Το όμορφο αιολικό τοπίο που σίγουρα αρέσει στην ΥΠΕΚΑ και σε όλα τα τρωκτικά είναι από εδώ.

7 σχόλια:

nikos είπε...

Έρευνα της Κομισιόν για τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα.... http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=9842023

Ανώνυμος είπε...

Respect!

"Χτένισέ" τα λιγουλάκι και στείλε τα στο mail της ΕΛΕΤΑΕΝ!

spiral architect

katalytikos είπε...

Από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος!!!
¨..Αποφασίζει να κηρύξει στην Περιφέρεια μας «ανεπιθύμητη» την παραγωγή και χρήση πυρηνικής Ενέργειας και να απαγορεύσει τώρα και για το μέλλον την ίδρυση πυρηνικών σταθμών παραγωγής Ενέργειας στα εδάφη της."
Λύσανε όλα τα προβλήματα και αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την πυρηνική ενέργεια...
http://thiva-press.blogspot.com/2011/04/blog-post_5393.html

archaeopteryx είπε...

spiral,o διάολός μου είναι το χτένισμα. Γράφω υπό πίεση, όποιον πάρει ο χάρος, αλλά δεν αντέχω το χτένισμα. Μην εκπλαγείς εάν με ξέρουν (παραδόξως έχω ...κοινό) και εάν με αντιπαθούν...

Ανώνυμος είπε...

"Μερικός σκοπός αυτής της ενότητας είναι η αποκατάσταση της τιμής του ΕΜΠ και της δημοσιογραφίας σε καιρό ύφεσης και ανασφάλειας.

Αυτό μόνο εδώ στη χώρα μας θα περίμενα να το δώ: Μιλάε για ενέργεια, για να αποκαταστησουμε την τιμή κάποιων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν όλοι στο ΕΜΠ την "ευλυγισία" του κυρίου Παντελή.

Ανώνυμος είπε...

στο πυθμενοκαναλο δειχνει ρεπορταζ εκοφασισμου στα δημοτικα οπου τα μαθαινουν να συμπεριφερονται σα σπασικλακια της εξοικονομησης ενεργειας

πλαθουν τους αυριανους ψυχονευρωτικους ενηλικες που θα καταδιδουν το γειτονα αν τη νυχτα αφηνει ενα φως αναμμενο

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΦΩΤΑ