Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αρνητές και σκεπτικιστές


Ένα από τα φαιδρά της Νέας Τάξης είναι ότι χαρακτηρίζει "αρνητές" ή "σκεπτικιστές" αυτούς που αρνούνται ή αμφισβητούν τις κατασκευασμένες μπαρούφες τους.

Επί 20 χρόνια περίπου (τόσα έχουν περάσει από την υποχώρηση της Σοβιετίας και την επανένωση των Γερμανιών, τότε, μεταξύ 1985 και 1993 φτιάχτηκε το Ανθρωπογενές Θερμοκήπιο) μας έχουν πρήξει με μια Νέα Θρησκεία: Το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, την ιδέα της οικολογικής Ενοχής, και την επιταγή ότι "μπορούμε και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό", που με λίγο ψάξιμο δεν
είναι τίποτα άλλο από το να αγοράζουμε κυρίως Γερμανικά προϊόντα, να πληρώνουμε Πράσινους φόρους σε Μαύρες Τρύπες και να αφήσουμε τα πραγματικά καύσιμα για το Ιερατείο της Μητρόπολης στο Βερολίνο.

Καλοί μου άνθρωποι, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να έχει ότι θρησκεία τον βολεύει, και άλλοι, πιο έξυπνοι από εμένα έχουν πει "Die Religion ... ist das Opium des Volkes", και δεν χρειάζεται να το μεταφράσω. Οι Κρατικές θρησκείες είναι παλιά πατέντα νομιμοποίησης της εξουσίας, τουλάχιστον από την εποχή των ...Σουμερίων που πρέπει να ήταν και από τους πρώτους που είχαν πλεονάσματα παραγωγής και ανάγκη "πολιτισμένης" διαχείρισής τους.


Ούτε είμαι κατά της οποιασδήποτε θρησκείας, όλες καλές είναι. Μερικές βγάζουν και λεφτά για τους διαχειριστές τους, άλλες βοηθάνε να διατηρηθεί η παράδοση, ή να καθαρίσει το κεφάλι, αυτές που με ενοχλούν όμως σε βαθμό επανάστασης είναι αυτές που προστάζουν αυτομαστίγωμα για εξιλέωση αμαρτιών. Τον υποχρεωτικό σαδομαχισμό τον θεωρώ κακό βίτσιο. Και αυτό είναι η Πράσινη Θρησκεία. Αυτοτιμωρήσου μακάκα, γιατί ...υπάρχεις.

Ούτε αρνητής είμαι, ούτε σκεπτικιστής. Αποτάσσομαι τον σκοταδισμό και το ψέμα, και τα περί consensus των δήθεν επιστημόνων, που επέλεξαν επί σειρά ετών να δείχνουν μονό το 50% των ερευνών, και μόνο σε αυτούς που θα τις πίστευαν χωρίς να ερευνούν. Και αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο είναι η χρήση του πρώτου για δημιουργία θετικού ισοζυγίου πληρωμών σε αυτούς που σκαρφίστηκαν το μηχανάκι. Βρε ουστ ψυχανώμαλοι!

ΥΓ.  Πολλοί έγραψαν ότι το τσουνάμι στην Φουκουσίμα ήταν ...θεϊκό έργο. Μάλλον τεκτονικές πλάκες ήταν, αλλά η τραγωδία σίγουρα έκανε άνω κάτω την Πράσινη Θρησκεία, γιατί τσάκωσε το Ιερατείο του Βερολίνου στην Πράσινη Οικο-Παγίδα που είχε στήσει για τους υπόλοιπους ηλίθιους.  Όλο και περισσότεροι Γερμανοί θα αρχίσουν να χλευάζουν την Πράσινη Ανάπτυξη (άντε να τρέξεις ηλεκτρικό τρένο με αιολικά και να θες και φτηνά εισιτήρια).  Μπορεί να μας λυπηθούν και εμάς (ιδίως εάν τους πούμε να μας δώσουν πρώτα τα μετρητά για να αγοράσουμε μετά τις σαβούρες τους , χαχαχάαα). Για την Πράσινη Οικο-Παγίδα έχω γράψει 5-6 αναρτήσεις. Τον όρο eco-trap τον είδα στο Spiegel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://kavalawebnews.gr/perifereia-amth/evros/item/2780-φωτοβολταϊκά-στα-σχολεία-στήνει-ο-δήμος-αλεξανδρούπολης.html
ουτε 1 ουτε 2,17 ολοκληρες μελετες.
λεφτα αλλωστε υπαρχουν.....

Ανώνυμος είπε...

Ενα είναι το σημαντικό. Ο αρχιερέας της οικοαπάτης Αλ Γκορ μας λέει ότι η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει κατά έξη μέτρα.

Ο Αλ Γκορ έχει επενδύσει σε ΔΥΟ ακίνητα, ένα στο Fishermans Wharf του Σαν Φρανσίσκο, και ένα στην Σάντα Μπάρμπαρα (ουδεμία σχέση με την δικά μας Αγία Βαρβάρα). Και τα δύο είναι πανω στο κύμα.

Αν αυτό δεν σας αποδεικνύει ότιούτε ο ίδιος πιστεύει αυτά που λέει και ότι σας θεωρεί μαλάκες, τι άλλο θα σας πείσει;

Kaymakchalan

nikos είπε...

η άρνηση υλοποιήσεις και εφαρμογής της υλιστικής ευθυγράμμισης από την ελλαδική και ευρωπαϊκή " εξουσία" είναι πρώτιστο καθήκον ούλων τον σκεπτόμενων ανθρώπων, είναι βασικό μας καθήκον