Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Δάκρυα για το Μαβί Μαρμαρά, πολεμικά εμβατήρια για το Sukhoi και ενασχόληση με το ...σύμφωνο συμβίωσης


http://www.reuters.com/article/israel-natgas-idUSL8N1461WA20151217

http://www.naturalgaseurope.com/analysis-breakthrough-israel-turkey-relations-natural-gas-effects-east-med-27220

https://www.stratfor.com/situation-report/israel-turkey-preliminary-deal-reached-restore-diplomatic-relations

http://energypress.gr/news/rali-gia-tis-toyrkikes-energeiakes-sto-hrimatistirio-meta-ti-symfonia-gia-exomalynsi-ton

Μάλλον στα απόνερα αυτού του έρμου του Σουχόϊ οι Τούρκοι ξέχασαν το Μαβί Μαρμαρά (που μάλλον ήταν τούρκικο πρακτοριλίκι για να αγαπήσουν οι Σουνίτες Άραβες τους νέο-Οθωμανούς) και τα βρήκαν με το Ισραήλ, και αν λυθεί και το Κυπριακό θα περνάει αέριο μέσω Τουρκίας, μέχρι νεωτέρας, γιατί αυτό το μπρος πίσω τραβάει χρόνια...  Και, λέει ένα από τα άρθρα, ότι κάτι τέτοια δεν αρέσουν στους Ρώσους που έχουν(;) επιρροή στην Κύπρο.



Η Ελλάδα είναι εντελώς χαμένη σε απόλυτα καλλιεργημένες και προωθούμενες ασκήσεις καθολικής αποβλάκωσης, με το λόμπυ των LGBT να είναι περίπου όσο σημαντικό με το λόμπυ των ΑΠΕ και του αερίου, που κάποτε, κάπως, ίσως περάσει (το αέριο) τελικά από εδώ. Να κόψουμε κανένα πρόσθετο ΑΔΙ και κανένα επιπλέον ΜΑΜΚ για να κάνουν δράσεις οι LGBT.

2 σχόλια:

George είπε...

Δεν γραψατε κατι για τους υποψηφιους της νδ. Εγω τους εστειλα ενα προσωπικο μνμ, αλλά δεν απάντησαν. Ο Μειμαρακης μαλλον δεν θα ασχολειται και πολύ με αυτά, και ο Κυριάκος ίσως να μην προλαβαίνει. Ξέρετε εσείς τις αποψεις τους για την ενέργεια; Γιατί εγώ δεν έχω βρει τίποτα.

archaeopteryx είπε...

Τα Χανιά και η Κρήτη είναι φέουδο του μπαμπά και είναι να γεμίσει αιολικά. Λές να μην το ...ξέρει? ¨Οσους ξέρω, είναι καταπράσινοι. Ο Κοπελούζος ξεκίνησε πολιτική καριέρα επί Μητσοτάκη (αν και την μονάδα της Φλώρινας την "σκέφτηκε" επί Σημίτη, ή Αντρέα. Η Ελληνική Τεχνοδομική μάλλον είναι του περιβάλλοντος της ΝΔ (όχι ότι έχει σημασία...)