Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Το κλωθογύρισμα της υποδούλωσης της κοινής γνώμης


http://kokinokamini.blogspot.gr/2016/06/26.html

Μπορούμε να αποδείξουμε ότι Γαβρίλο Πριντσίπ και το Αόρατο Μαύρο Χέρι ήταν πράκτορες των Γερμανών για να έχουν αφορμή να ξεκινήσει ο Α' Π.Π.?  Όχι, αλλά βρωμάει από μακριά και είναι ιστορικά σαφές ότι η Γερμανία του Κάϊζερ ήθελε (και ήταν πανέτοιμη για) τον Πόλεμο.  Κι ας εμπλέκονται δήθεν οι Σέρβοι εθνικιστές. Αυτοί που σχεδίαζαν την σκακιέρα, έβλεπαν τις κινήσεις.

Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι δυνάμεις του Σύμπαντος, δεξιά και αριστερά της Αγγλίας, δεν θέλουν Brexit? Αυτό, είναι αυταπόδεικτο. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτές οι δυνάμεις σκηνοθέτησαν την επικράτηση του αντι-Brexit? Όχι, αλλά μυρίζει, και όσο βλέπουμε τα κανάλια, βρωμάει.

Το να τα εντάξουμε όλα αυτά σε "θεωρίες συνωμοσίας" είναι άλλη μια πτυχή του ατέλειωτου κλωθογυρίσματος της υποδούλωσης της κοινής γνώμης σε προαποφασισμένα. Και τα βορθοκάναλα στην πρώτη γραμμή.

Και μέσα από τα δάκρυα, σκεφτείτε ότι είστε διχασμένοι μεταξύ δήθεν αριστερών και δήθεν δεξιών, μεταξύ δήθεν "δημοκρατών" και δήθεν "φασιστών" και οδεύετε (οδεύουμε) ολοταχώς στην νεοδουλοπαροικία. Περιμένω να το ακούσω:  "Η νοεδουλοπαροικία είναι για να εξασφαλιστεί η ειρήνη".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική ΔΕΝ υπάρχουν συμπτώσεις. https://www.youtube.com/watch?v=pTO-XtqznoM

Γιαννάκης είπε...

Όσον αφορά το brexit θέλω να θέσω ένα προβληματισμό μου γιατί θεωρώ ότι έχεις καλή οπτική στα γεωπολιτικά. Αν δεν ήθελε η βρετανική ελίτ brexit θα άφηνε να φουντώσει η ρητορεία και εν τέλει να φτάσει σε δημοψήφισμα που μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει; Μήπως θέλει το brexit ή μήπως θέλει μέσω της απειλής του brexit να πιέσει τις Βρυξέλλες για κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Όσο "φεύγουν" οι παλαιότερες γενιές, που γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν και λειτούργησαν στο σκεπτικό πως οι ψηφοφόροι σε μια χώρα καθορίζουν και το μέλλον της (παρ' όλο που τα νήματα τα κινούν συνήθως άλλοι από μακριά και με πολύ μεγάλες... προσκοπεύσεις-ιδέ Λεβέντης), τόσο τα πράγματα θα γίνονται ευκολώτερα για αυτούς που πληρώνουν με δικής τους κοπής χρήμα τους "θεσμούς" και τους "θεματοφύλακες".
Αντίσταση χωρίς τον έλεγχο του νομισματικού μέσου δεν νοείται.
Τα παλαιότερα χρόνια της αυτεπιστασίας και αυτοσυντήρησης μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού τα πράγματα θα μπορούσαν να ήσαν κάπως διαφορετικά και πιό "ανδρικής" αντιμετώπισης.
Σήμερα όλοι (σχεδόν) περιμένουν την "ποτίστρα" του ΑΤΜ, για να κάνουν χρήση αναγκαίων των οποίων έχουν αποξενωθεί απολύτως.
Μέγα σχεδιαστικό έργο, ομολογουμένως!
Γερμανοκρατούμενη ΕΚΤ με αποκλειστικότητα κοπής νομίσματος είναι η απόλυτη εξάρτηση, και έτσι, όλες οι πολιτικές εντός της χώρας... τζιριτζάτζουλες ( με τις μμε ουρές τους) είναι απολύτως περιττές και πολυέξοδες σπατάλες.