Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο «οργουελικός» εφιάλτης των Γερμανικών σχεδίων σε εξέλιξη


«Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις»

γράφει ο Άλκιμος

Όταν σε ένα τελάρο με μήλα υπάρχουν δύο-τρία σάπια, η πιθανότητα να σαπίσουν και τα υπόλοιπα είναι μεγάλη, ποτέ όμως δεν περιμένουμε να συμβεί το αντίθετο. Η διαδικασία της αποσύνθεσης δεν μπορεί να αντιστραφεί. Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς , τις περισσότερες φορές, και με τους ανθρώπους. Όταν η διαφθορά μέσα τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, τότε οι άνθρωποι αυτοί γίνονται επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο και πρέπει να τεθούν, άμεσα, σε …καραντίνα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε «επιδημία».

Πολλά έχουμε ακούσει -και διαβάσει- τελευταία από τους Γερμανούς για τους «διαφθαρμένους» Έλληνες και είχαμε μάλιστα και τον –Αμερικάνο- πρωθυπουργό μας να «σιγοντάρει» αυτήν την άποψη. Το οξύμωρο όμως είναι, ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί προέρχονται από έναν λαό, που θα περίμενε λογικά κανείς να έχει …καταπιεί τη γλώσσα του. Κι αυτό, διότι δεν είναι λίγα αυτά που έχει υποστεί η κοινωνία ολόκληρη από μέρους τους.

Δεν είναι όμως μόνο τα εκατομμύρια των νεκρών από τους δυο παγκόσμιους πολέμους που το αίμα τους βοά από τα έγκατα της Γης, είναι και τα όσα έχουν τελευταία δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα σύγχρονα έργα τους. Μου κάνει όμως εντύπωση, που αυτά περνούν στα «ψιλά» από τα παραδοσιακά ΜΜΕ και τους πολιτικούς, διεθνώς. Αν υπήρχε μια κλίμακα μέτρησης της διαφθοράς, ανάλογη με την κλίμακα Ρίχτερ που υπάρχει για τους σεισμούς, και αν στην κλίμακα αυτή η Ελλάδα, ας πούμε, ήταν στο 7, τότε η Γερμανία θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 9, διότι η δική τους διαφθορά προκαλεί τεράστια τσουνάμι. Η διαφθορά της Ελλάδας συγκρινόμενη με αυτή της Γερμανίας φαίνεται αστεία.

Η ασυνειδησία των Γερμανών αγγίζει όρια ρεκόρ. Σκόπιμα χρησιμοποιώ τον όρο «ασυνειδησία», που εμπεριέχει τη «συνείδηση», διότι η λέξη αυτή –με τον τρόπο που όλος ο ελεύθερος κόσμος τουλάχιστον την εννοεί- δεν έχει θέση μέσα στην υλιστική σκέψη που είναι η κυρίαρχη κοσμοθεωρία των Γερμανών. Δεν έχει θέση στον ακραίο ορθολογισμό.

Ο Καρλ Μάρξ, καθώς σκιαγραφεί τη «Γερμανική Ιδεολογία», αναφέρει: «Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις, δηλαδή η τάξη που αποτελεί την κυρίαρχη υλική δύναμη της κοινωνίας είναι ταυτόχρονα η κυρίαρχη πνευματική της δύναμη.»

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι, σύμφωνα με του Γερμανούς, αυτοί πού έχουν τον έλεγχο, αυτοί είναι που καθορίζουν και τα όρια της συνείδησης. Ακόμα ποιο απλά: απόλυτος έλεγχος του νου της ελεγχόμενης μάζας.

Τίποτα κακό λοιπόν από πλευράς των Γερμανών, όταν αυτό απεργάζεται το «καλό» του έθνους ή –για να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα- το «καλό» των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ναι! Της “Νέας Τάξης” (New Order), διότι όσο περνάει ο καιρός τόσο φαίνεται και ποιο καθαρά, ότι οι εμπνευστές αυτού του «σχεδίου» είναι η τάξη αυτή των Γερμανών οι οποίοι δεν έχουν πάψει να φιλοξενούν όνειρα παγκόσμιας κυριαρχίας.

Γι αυτό έγραψα παραπάνω για το τελάρο με τα μήλα. Και άλλη φορά έχω γράψει (βλέπε εδώ), πως δεν είναι όλοι οι Γερμανοί διεστραμμένοι και «ναζιστές», αλλά, αυτό που συμβαίνει είναι, ότι έχουν επηρεαστεί -στο σύνολο- τόσο βαθιά από την ιδέα του υλισμού και την λεγόμενη «προτεσταντική ηθική», που τους έχει κάνει να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα. Έχουν φτάσει να πιστεύουν ότι αποτελούν την ελίτ της ανθρώπινης κοινωνίας, λόγω του ότι έχουν αναπτύξει αυτοπειθαρχία και διότι έχουν μάθει να λειτουργούν αποκλειστικά βάσει προκαθορισμένων κανόνων.

Με αυτήν -την καθαρά μιλιταριστική- παιδεία, έχουν διαμορφώσει την άποψη, ότι αυτό αποτελεί την μόνη σωστή μέθοδο για να λειτουργήσει αρμονικά και αποτελεσματικά η ανθρώπινη κοινωνία. Δεν έχουν όμως παραμείνει μόνο σε αυτό. Μετά την αποτυχία του 3ου Ράιχ να επιβάλει αυτήν την ιδεολογία δια της βίας, αποφάσισε ο σκληρός πυρήνας των Γερμανών ιμπεριαλιστών να την επιβάλει με πλάγια μέσα:

  • Ένας τρόπος ήταν, μέσω των –ελεγχόμενων- ναζιστών επιστημόνων οι οποίοι τέθηκαν στην υπηρεσία των Αμερικανών και των Σοβιετικών αντίστοιχα,
  • ο άλλος τρόπος ήταν, μέσω του οικονομικού ελέγχου της Ευρώπης,
  • και ο τρίτος, μέσω της καθιέρωσης των γερμανικών προϊόντων διεθνώς.
  • Η βασική μέθοδος που επιλέχτηκε για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, ήταν, ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Η δωροδοκία!
Με αυτή τη μέθοδο έχουν καταφέρει να ελέγχουν κυβερνήσεις, πρώτον διότι συνέβαλαν μέσω της δωροδοκίας στη διαφθορά των πολιτικών, και δεύτερον, διότι έχουν πείσει ορισμένους -δήθεν προοδευτικούς- να τους ακολουθήσουν στο φρικιαστικό τους έργο.

Έτσι λοιπόν, τα «σάπια μήλα» του γερμανικού …τελάρου, επειδή δεν έχουν ακόμα απομονωθεί , τείνουν να συνεχίζουν να μολύνουν όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτικών –και όχι μόνο- διεθνώς και να προχωρούν προς την υλοποίηση του «οργουελικού» κόσμου που ονειρεύονται.

Υπάρχει κάποιος ή κάτι που θα καταφέρει να προστατέψει την ανθρωπότητα και να αναχαιτίσει την επέλαση αυτή του 4ου Ράιχ;

Αν όχι, τότε οι λέξεις ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αποτελούν σε λίγο παρελθόν!

Σχετικά άρθρα:

Οι εικόνες είναι από εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ.  Ο οικοφασισμός είναι ο φασισμός, βαμένος πράσινος, και οι εκπρόσωποί του είναι αγορασμένοι μαυραγορίτες. Δείτε και το http://antioligarch.wordpress.com/2011/04/12/the-eco-nazis-now-want-to-rule-facebook/ και τα links που έχει στο τέλος.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, βεβαια , μην χασεις και συ!!!!
Στο εχω ξαναπει (και συμφωνησες) οτι οι Γερμανοι Bussiness κανουν.
Πόσες εταιριες ηρθαν στην ελλαδα να κανουν δουλειες, νομιμα, και τις απορριψατε?? Γιατι? Διότι δεν ειχατε κανενα οφελος. Προτιμησατε την Μιζενς και καθε αλλη που ειχατε να "παιρνετε". Οσο ανεμιζουν τα ευρωπουλα απο ψηλα,παντα βρισκετε τροπους για να τα πιασετε, με οποιο τιμημα και κοστος. Αλλα ξεχνατε οτι το κερινα φτερα λιωνουν στη ζεστη.
-Οσο ζειτε καλα και εχετε να “παιρνετε” ολοι γυρω σας ειναι καλοιιιιιιι. Μολις ερθουν τα σκουρα, ολοι σας φταινε , Γερμανοι, Αγγλοι, Αμερικανοι, Τουρκοι, Κινεζοι κλπ
Ή μηπως οι ελληνες δεν εκαναν τις ιδιες "δουλειες" σε αλλες χωρες? Στην ιδια τους την χωρα?
Καννιβαλιστικες καταστασεις, να δεις!!!
Αντι λοιπον να ριχνετε τις ευθυνες σε αλλους, θα ηταν προτιμοτερο να τις απευθυνετε στα μικροβια που επιταχυνουν το σαπισμα, στην χωρα αυτη. Μιλαω για τους απανταχου πρωην και νυν κυβερνωντες σας.
Περηφανη που εχω αιμα απο μια χωρα προοδου (Γερμανια)
Περηφανη που καταγομαι απο μια χωρα που με διδαξε την δημοκρατια.
Αν και γιατο τελευταιο αρχιζω και εχω τις αμφιβολιες μου.

Ανώνυμος είπε...

(συνεχεια)
Συγχιστηκα με αυτο το αρθρο τόσο πολυ, χθες που το διαβασα. Πολυ ακραιο , να μην το χαρακτηρισω και διαφορετικα.
ThW

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ανάρτηση είναι πετυχημένη, γιατί "τσιγκλάει" εξ ίσου πετυχημένα το θυμικό ενός λαού που είδε και υπέφερε πολλά από τους απόγονους των Βησιγότθων.

Εγώ το προσεγγίζω αλλιώς, επειδή ανέπνευσα τα χνώτα τους αρκετά χρόνια.

Δεν ήταν πάντα έτσι, έστω και αν μεταπολεμικά είχαν προνομιακές σχέσεις με το Ελληνικό κράτος. Μετά την πτώση του Τείχους, ακούγοντας απο το στόμα του πατρός Bush περί "νέας τάξης πραγμάτων", σταδιακά άλλαξαν νοοτροπία, ευθυγραμμιζόμενοι με την νοοτροπία που (βασικά) είχαν και εφάρμοζαν οι Αμερικάνοι στα κράτη που είχαν επιρροή.
(οι γερμανικές εταιρείες γύρω στο 90-92 έκαναν στα στελέχη τους "σεμινάρια προσέγισης" - είχε γραφτεί και στον τύπο της εποχής)

Μόνο που οι Γερμανοί το έκαναν μελετημένα, κόσμια και κεκαλυμμένα με πράσινους μανδύες, κλειστές (και καλά!) τεχνογνωσίες, προσεγγίζοντας ανίδεους ανθρώπους (και - βεβαίως -δεκτικούς στο "λάδι")

Παράδειγμα η επέκταση της σύμβασης της τηλεδιοιίκησης του Μετρό της Αθήνας. Τώρα που έφτασε "το αυγό στον κώλο" με τους συρμούς να περιμένουν στην Κορέα, περιμένοντας να εγκατασταθεί το σύστημα τηλεδιοιίκησης και τις επεκτάσεις των γραμμών να αναμένουν επίσης τον αντίστοιχο εξοπλισμό, τώρα λένε "δεν υπογράφω με τη Siemens".

Μη σώσεις και υπογράψεις κυρία "Αττικό Μετρό"! (και καλά θα κάνεις!)

Πως θα δουλέψει όμως το σύστημα?

1. Αγοράζεις το απαραίτητο hardware (της Siemens) απ΄το εμπόριο (υπάρχει και πουλιέται και σε τρίτους distributors) και το εγκαθιστάς στους συρμούς και στο δίκτυο.
2. Δίνεις το έργο (software και τη λειτουργία) σε κάτι "γατόνια" μηχανικούς και τεχνικούς που σπαταλούν τον ελεύθερο χρόνο της υποαπασχόλησης ή της ανεργίας τους στο open source.
(ξέρετε πόσοι υπάρχουν εκεί έξω?)

Ολα αυτά με το 1/10 των χρημάτων που θα είδε η "Αττικό Μετρό" για την επέκταση της σύμβασης.

Έχετε ρε κώλο? Χέστε τους Γερμανούς!

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

ροθτσαιλντ και ροκεφελλερ ειναι τα κλειδια (γερμανικης καταγωγης)

φαινομενικα η Γερμανια ειναι χωρα υποτελης και κομπλεξικη εναντι της Αμερικης, η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι το βαθυ Αμερικανικο κρατος εχει γερμανικο (γερμανοεβραικο) και ολλανδικο (ολλανδοεβραικο) εσανς

αποδειξη τα εκατομμυρια γερμανικα ονοματα των αμερικανων

η νεα ταξη ηταν βασικη συλληψη του χιτλερ
το πρωτο βιβλιο για τη νεα ταξη εκδοθηκε το 1919 στη Γερμανια

στην Καλιφορνια οι κλινικες ευγονικης των ιδρυματων ροθτσαιλντ η ροκεφελλερ καλεσαν το μεγκελε νεαρο ερευνητη τοτε να τους διδαξει (δεκαετια του 20)

ο καλιφορνεζικος σωματοτυπος και χαρακτηριστικα δεν προεκυψαν τυχαια

ομοιως, ο συγχρονος γερμανικος σωματοτυπος(απο το 1920 και μετα) ειναι προιον ευγονικης στα καμπους των διασταυρωσεων

Ανώνυμος είπε...

οι γερμανοι δεν ηταν παντα πειθαρχημενοι
το μεσαιωνα ηταν μπουλουκια κανιβαλοι και ωμοι

οι κλιματικες αντιξοοτητες τους αναγκασαν να αναπτυξουν τεχνικες δεξιοτητες και τεχνολογια

στρατιωτικως δεν ειναι και τιποτα ευφυιες

η περιφημη γερμανικη πειθαρχια ειναι ομως καθαρο αποτελεσμα της ευγονικης, και αναδειχθηκε ως το βασικο γερμανικο χαρακτηριστικο τον τελευταιο αιωνα (οταν εφαρμοσαν την ευγονικη), εξαλειφοντας απο το dna τους καποια στοιχεια η ψηγματα ρομαντισμου που διεθετε πραγματι αυτος ο λαος

αντιθετα οι ελληνες που δεν περασαν απο το λεπιδι και την πειθαρχια της ευγονικης ανεπτυξαν αναρχικα χαρακτηριστικα

Άγγελος είπε...

Και οι ρώσοι αποζητούν παγκόσμια κυριαρχία αλλά στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν γράφει ενάντια στο καθεστώς, που επικρατεί εκεί. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι συμπαθώ και πολύ τους γερμανούς αλλά μην ξεχνάμε ότι έλληνες πήραν τις μίζες και ότι ποτέ οι μάζες του ελληνικού λαού δεν διαμαρτυρήθηκαν στα προεκλογικά καρναβάλια για έλλειψη αξιοκρατίας. Καλό είναι να τα βάζουμε με τους άλλους όταν μας αδικούν, αλλά να κοιτάξουμε με το ίδιο μένος πως έχουμε καταντήσει και εμείς...

Ανώνυμος είπε...

Spiral Architect, θα συμφωνησω :Οι ελληνες για τους ελληνες. Υπαρχουν εξυπνα μυαλα , λαμπροι επιστημονες και δυνατα χερια. Αλλα εργα να γινουν χωρις σκοπιμοτητες και κουτοπονηριες. ΜΙΑ αφορα επιτελους να γινει κατι σωστο σ΄αυτη τη χωρα, για το γενικο καλο και την αναπτυξη της χωρας.
Το θεμα ειναι οτι μολις ο ελληνας κλεισει μια δουλεια, πρωτα παιρνει την sato καρεκλα για να στρωσει τον κωλο του, και το φικο στη γωνια. Μετα ,για να μην λερωσει τα βουτυρενια χερακια του, προσλαμβανει 5-6 αλβανους - πακιστανους κλπ, για να σκαψουν την τρυπα και αυτος να επιβλεπει και να διαταζει με το τσιγαρο και τον φραπε. Για να μην πω ποσα μετρα δρομου "επιβαλλουν" φτιαχνουν την μερα, και τα νοθευμενα υλικα.
Και για την πανεπιστημου..... διεθνης διαγωνισμος,λενε.
Αν και για αυτη την κρισιμη περιοδο τετοιου ειδους εργα , τα θεωρω ανεπιτρεπτα, και θα επρεπε απο καποια υπουργεια να κοπουν κονδυλια και να μεταφερθουν σε αλλα, οπως απο του ΥΠΕΚΑ σε ΥΓΕΙΑΣ.
Λεω...τωρα......
Οι κινεζοι πανε deutschland σπουδαζουν, μαθαινουν τεχνογνωσια, και τη μεταφερουν στη χωρα τους, ΚΑΙ αυτοι εξελισονται. Οι ελληνες? Απο τουβλα ....ντουβαρια.
ThW

Ανώνυμος είπε...

@ ThW:

Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν και το πρόβλημα εναλλαγής εξουσίας με τον "καταλληλότερο" δεν λύνεται με εκλογές.

Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσουν και οι (παραγωγικοί) Γερμανοί εργάτες, για να απαιτήσουν αυτά που τους χρωστούν.
(και τους χρωστούν πολλά!)

Η κρίση - όπως έχω ξαναπεί εδώ - είναι (παγκόσμια) συστημική και δεν αλλάζει με ευχολόγια, μνημόνια, ΕΛΕ, αναζήτηση εχθρών, φυλών, κλεφτών, εκλογές κλπ.

Πριν μίλησα τεχνικά λόγω ειδικότητας, αλλά η κουβέντα πάει αναπόφευκτα στο πολιτικό ...

spiral architect

Άγγελος είπε...

Ξαναδιαβάζοντας 2η φορά το κείμενο, επειδή μου έκανε εντύπωση μπορώ να πω ότι η ThW έχει δίκιο και θα έπρεπε να αναρτήσετε και το δικό της σχόλιο σε αντιδιαστολή με αυτό το κείμενο. Επίσης δεν κατάλαβα το σχόλιο κάποιου "Αυτή η ανάρτηση είναι πετυχημένη, γιατί "τσιγκλάει" εξ ίσου πετυχημένα το θυμικό ενός λαού..." Διαβάζω πολλά τέτοια τώρα τελευταία στο δίκτυο και αναρωτιέμαι αν είναι καινούργια μόδα να καταντήσουμε σαν τους δημοσιογράφους του CONTRA CHANNEL. Αν η ελληνική κοινωνία είναι στα 4 με κατεβασμένα τα παντελόνια αυτή τη στιγμή αυτό οφείλεται σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό στην ίδια και αν χαίρονται κάποιοι από το εξωτερικό, που καταντήσαμε έτσι αυτό συνέβαινε από πάντα και ισχύει για όλες τις χώρες, που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο (οπότε επιτέλους get the fuck on).

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/04/13/96518/

Γερμανικές προμήθειες για τα Υποβρύχια.

Γερμανικές προμήθειες για τα Leopard.

Γερμανικές προμήθειες για το Μετρό.

Διαχρονικές προμήθειες Σήμενς.

Γερμανικές προμήθειες για τα τρόλεϊ.

Γερμανικές προμήθειες για το λουρί της μάνας.

Και όλη αυτή η φασαρία γιατί;

Για να ξεφύγει ο Ανατολικογερμανός από το Trabant (αυτό το θαύμα της ανατολικογερμανικής τεχνολογίας) και να πάει στο Skoda (μέχρι εκεί και πολύ του είναι).

Διότι αγαπητέ μου γείτων -και ας μην είστε από το κολέγιο του Ήττον- μας δίνατε 100 σας δίναμε πίσω 300 και βάλε. Μας επιστρέφατε κάτι μίζες, είμεθα όλοι ευχαριστημένοι.

Ταΐζατε και τον εξ’ ανατολών ξάδελφο Fritz τσάμπα.

Μέχρι που ήρθε ο θείος απ’ το Αμέρικα.

Και λαδοτύρια “φερμπότεν”.

Τώρα γιατί ο Κ.Κ. ο νεότερος δεν το κατάλαβε και πήγε μες την λίγδα να ξεκινήσει τον πόλεμο στους “νταβατζήδες¨ , ψυχίατρος δεν είμαι.

Μην τα πολυλογούμε και καταντήσουμε γραφικοί.

Το θέμα είναι πως σήμερα υπάρχει “προθυμία” να βγάλουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα, πράγμα που δεν γίνεται καθόλου ανέξοδα.

Ως γνωστόν ο Τσάμπας έχει αποθάνει και το χρέος ολονέν αυξάνει.

Η λύση είναι μόνο μία.

Καταργήστε την παρανομία.

Να καπνίζουμε νόμιμα μαριχουάνα, άσχετα αν απαγορεύονται τα τσιγάρα.

Να παίζουμε ελεύθερα φρουτάκια να ξαναθυμηθούμε και τα φλιπεράκια.

Το εμπόριο οργάνων να διαδοθεί ευρέως, να δώσω στην εξάρτηση του viagra ένα τέλος.

Οι μετανάστες να μην αντιμετωπίζονται με δέος, τα καταπατημένα να τους αποδοθούν αμέσως.

Να μη κλαίνε όλα τ’ αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια.

GS

Ανώνυμος είπε...

Μίζες παντού, και θα συνέχιζε το τροπάριο αν οι Αμερικανοί δεν τους έκοβαν το βήχα.

Είναι δυνατόν τόσες εταιρείς να κέρδιζαν τόσες δουλειές σε τόσες χώρες με μίζες και οι κρατικές υπηρεσίες να μην ήξεραν; Οι τόσο αποτελεσματικοί εμπορικοί ακόλουθοι των πρεσβειών τους δεν πήραν χαμπάρι;

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

spiral architect
"Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν"
Θα μιλησω παλι για τους ελληνες.
Διαφωνω οτι στον ελληνα ταιριαζει ο ηγετης που εχουν. Απλα επειδη ειναι αμορφωτα μορφωμενοι, οταν βλεπουν καποιον με ωραιιιια, ανουσια, εφετζιδικα λογια, και "υποσχεσεις" τον ακολουθειτε.
Πχ Παπαντωνιου = χρηματιστηριο.
Μπιρμπιλη = πρασινα
Κοιταει παντα την τσεπη ΤΟΥ,το εγω ΤΟΥ,το συμφερον ΤΟΥ, το ΤΩΡΑ ,δεν κοιταει τις επιπτωσεις που οι αποφασεις του μπορει να εχουν στην οικογενεια του , στο γειτονα , την πολη,τον φιλο, στο μελλον.
Γενικα η ελλαδα πασχει απο προληψη.
Και στην γερμανια μπορει να κοβουν παροχες, μισθους κλπ, αλλα απο 100 δινουν τα 70 για λαο, φτιαχνουν κατι , βλεπεις την εξελιξη. Εδω απο τα παιρνουν
100+++++,++. Και να ξερεις ο γερμανικος λαος τους αχρηστους τους στελνει σπιτι τους, δεν τους ταιζει και απο πανω.
ThW

archaeopteryx είπε...

Όλοι έχουν δίκιο, αλλά εμείς έχουμε τον λογαριασμό.

Οι Γερμανοί δεν φταίνε που οι Έλληνες λαδώνονται, και εγώ πληρώνω που οι Γερμανοί μεγάλωσαν το ΑΕΠ τους με αυτά που εγώ χρωστάω, και που οι πολιτικοί μου λαδώθηκαν για αυτό.

Ωστόσο, οι "Γερμανοί" δεν είναι αθώοι, δότι:

Mε δικά μας ΜΜΕ παραρτήματα της δικής τους προπαγάνδας και θυγατρικές δικών τους εμπορικών εταιριών φτιάχνεται η κοινή γνώμη που δήθεν ψηφίζει. Ο Έλληνας είναι ανήμπορος στον καταιγισμό των (Γερμανοκαθοδηγούμενων) ΜΚΟ.

Η λίστα από το άρθρο του antinews είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει το Πρασινο Έγκλημα που διατελείται και ΘΑ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ για 30 τουλάχιστον χρόνια, και που πλέον δεν έχω αμφιβολία για την εθνικότητα και την πατρότητα του.

Το ότι και ο ίδιος ο Γερμανικός λαός έχει πέσει στην παγίδα, δεν με παρηγορεί. Made in Germany είναι η παγίδα, και τα περι Rothschild καλοστημένη Γερμανική παραπληροφόρηση. Μας βολεύει να είναι Εβραίοι οι Κακοί.΄Έχει ξανασυμβεί.

Σε ένα φταίμε. Που είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει κυνηγήσει την Ζήμενς και δεν διεκδίκησε αποζημιώσεις. Γιατί; Για να μας έχουν στην ΕΕ; Πληρώνουμε αδρά για να είμαστε στην ΕΕ. Στην ΕΕ θέλουν να είναι οι συνεργάτες των Γερμανών, οι υπάλληλοι των Γερμανών, οι μιζωμένοι των Γερμανών. Δεν θυμάμαι κανένα δημοψήφισμα περί αυτού. Εγώ θα ψήφιζα "όχι", από την αρχή, όπως ήμουν και κατά των Ολυμπιακών. Και κατά του νέου Αεροδρομίου.

Οι Ρώσοι.... 2 φορές έχουν σώσει την χώρα από ολοκληρωτική καταστροφή. Μία το 1917 και μία το 1945. Την δεύτερη κόστισε κάτι παραπάνω.

Και εγώ θα ήμουν υπερήφανος να κατάγομαι από την Γερμανία, ThW και συμμερίζομαι την υπερηφάνειά σου. Όσο δεν με αναγκάζουν ή δεν αγοράζουν τους δήθεν πολιτικούς μου να κάνω κάτι, δεν έχω πρόβλημα. ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Ο καταναγκασμός δημιουργεί αντισταση και έχει δημιουργήσει και δύο παγκοσμίους πολέμους και δεν τους ξεκίνησα εγώ.

Ούτε πήρα ποτέ, ούτε θέλω ευρώπουλα. Τα ευρώπουλα επιδότησαν το ξήλωμα της χώρας μου. Φυσικά, Έλληνες το έκαναν, αλλά Γερμανοί το πλήρωναν, και ήξεραν τι έκαναν. Όταν φώναζα κατά των επιδοτησεων, θεωρήθηκα γραφικός ή φιλελεύθερος. Και όταν φώναζα πιο δυνατά, θεωρήθηκα ..."φιλοαμερικάνος". Και εάν είχα και Εβραϊκό όνομα... εκεί να δεις γέλια.

Φυσικά και να κρατήσεις την υπερηφάνειά σου για την χώρα σου. Και να προσέχεις την δημοκρατία σας... Και αυτή έχει περάσει περιπέτειες...

Ανώνυμος είπε...

(διορθωση στην 1η αναρτηση, τελευταια παραγραφο)
Συγνωμη αρχαιε, τωρα το ειδα, και το διορθωνω.
Περηφανη που εχω αιμα απο μια χωρα προοδου (γερμανια) και
Περηφανη που καταγομαι απο μια χωρα που με διδαξε την δημοκρατια (ελλαδα)
Αν και για το τελευταιο εχω αρχισει να εχω τις αμφιβολιες μου.
ThW

Ανώνυμος είπε...

αρχαιε,
"Ο Έλληνας είναι ανήμπορος"

ΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Το καημεεέεενο!!!
Που το κοροιδεεέεευουνε!!!!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ γιαγια μου ελεγε
Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω.
----------------
Αντε,αντε!!!! τουρμπο με κανατε σημερα!!!!
Δεν λειτουργει και το ΤΑΧΙS.
ελληνες το φτιαξαν?
xaxaxaxa!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι λυκοι μεταμφιεζονται συχνα σε προβατα αλλα προδιδονται οταν αθελα τους χρησιμοποιουν αποστασεις ασφαλειας

Άγγελος είπε...

Έχετε δίκιο για τους ολυμπιακούς αγώνες, για το αεροδρόμιο, για την ΕΕ (εγώ θα ήθελα μια ευρωπαϊκή ένωση αλλά όχι για να προσκυνάμε τη Γερμανία και τη Γαλλία) αλλά τα ΜΜΕ και οι ΜΚΟ τα 20 τελευταία χρόνια δεν ήταν δα και τόσο ισχυρά για να μας πείθουν να κάνουμε ότι θέλουν (μπορεί κάποτε να γίνουν). Δεν είχαν κανένα μαγικό ραβδάκι ούτε μας έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Ο καθένας έχει μια προσωπική ευθύνη και αν υπάρχουν πολιτικοί (ή και καλλιτέχνες) που λαδώνονται τόσο εύκολα ή παίρνουν αποφάσεις χωρίς εμάς για την ενέργεια, το μεταναστευτικό, για οτιδήποτε είναι γιατί η ελληνική κοινωνία τους έδωσε το ελεύθερο, γιατί πολύ απλά δεν δίνει δεκάρα (ταιριαστεί έκφραση ε;) για αυτά τα θέματα. Ο μέσος έλληνας αν έχει μπουζούκια, ποδόσφαιρο, μπάνια και γ@$!#% τα γράφει στα cojones του όλα τα υπόλοιπα. Και γι'αυτό είναι τόσο εύκολο για άτομα σαν την Μπιρμπίλη να κινούνται με τόση άνεση και άνθρωποι σαν τον Τσίπρα, τη Παπαρήγα, τον Παπανδρέου ή το Σαμαρά και τον Καραμανλή να βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο.