Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μια χαρούμενη, πράσινη, αειφόρα παρέα


"ΥΓ1: Ευχόμαστε να μην ακούσουμε για …DEAL του ΟΣΕ με τον «μεγαλοεργολάβο» εργοδότη του Συμβούλου, για να πάρει τσάμπα ακίνητα του ΟΣΕ με το πρόσχημα των φωτοβολταικών

ΥΓ2: Επαναλαμβάνουμε προς τον Κο Παπανδρέου: Αντί να μειώνετε μισθούς & συντάξεις , μειώστε τις αρπαχτές από τους κρατικοδίαιτους συμβούλους του Δημοσίου και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες"

Το ότι πληρώνονται ημέτεροι σε καιρό φτώχειας, είναι για μένα το μικρότερο κακό. Το ότι πληρώνονται για να μεθοδεύσουν κλοπές και καταστροφές, με το πρόσχημα της συμμόρφωσης σε "Ευρωπαϊκές"επιταγές με ζορίζει... Αμειβόμενη συμμορία.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_5412.html
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7003.html
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_3765.html


Δηλαδή, δένει και με τις απόψεις μου περί "ανεξάρτητης" Ρυθμιστικής Αρχής...  Το θέμα είναι ότι οι τύποι είναι αδίστακτοι, και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν μόνιμη ζημιά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπω επιχειρήσεις με κάτι τίτλους ... ΝΑ, του στυλ:

ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΒΕΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

(μαλάκας - σού λέει - είμαι εγώ? γιατι ο γενικός και οχι εγώ?)

τρέχω γραμμή στην τουαλέτα! :p

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Η αγγλοσπουδαγμένη υπουργός δεν ξέρει το νόημα φράσεων όπως conflict of interest. Οϋτε και κόλλησε τίποτε από Αγγλία μεριά για την πάταξη της γραφειοκρατείας και έτσι για την τακτοποίηση των υπαίθριων ζητά το ίδιο χαρτί εις εξαπλούν!

Οικολόγος και καθαρός είναι εντελώς αντίθετες έννοιες. Πάρτε το απόφαση.

Kaymakchalan

George Mantjoros είπε...

Γραψτε αν γνωριζετε και τα ονοματα με τα βιογραφικα των υπολοιπων της ΡΑΕ.
Επισης ας γραψη καποιος τον τροπο που η ΡΑΕ εξασφαλιζει την ανεξαρτησια στην λειτουργια της

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, όλοι αυτοι οι τύποι είναι μια παρέα (συμμορία) που λυμαίνεται δημόσιο χρήμα με τις ΑΠΕ. Με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ το Σεπ 2009 είπαν: "Τώρα είναι η ευκαιρία να βγάλουμε λεφτά-όσο κάτσει ο Γιώργος-ότι προλαβουμε"
΄
Οι διάφορες συμμορίες που λυμαίνονται διάφορους κλάδους της οικονομίας (από γεωργία έως ναυτιλία) έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη χρεωκοπία.

Θυμάμαι αυτές τις αποκαλύψεις από πέρσυ. κανενός το αυτί δεν ίδρωσε, κανείς δεν παραιτήθηκε και κανείς δεν διαμαρτυρηθηκε για συκοφαντία.

Είναι θλιβερό πόσο διεφθαρμένη-τριτοκοσμική έιναι η Ελλάς!

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που δεν μιλάει "κανείς" είναι γιατι η κομπίνα είναι διακοματική. Απλά μοιράζει χαρτιά το πασόκ. Αυτά που εχει βγάλει το καφενείο πέρυσι έριχναν κυβέρνηση και δεν κουνήθηκε φύλο

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΩΡΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΕ (ΥΒΡΙΔΙΚΑ)
ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ