Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ευσεβείς πόθοι


Αυτό το blog έχει εξελιχθεί σε τέρας, και πλέον ούτε εγώ δεν μπορώ να βρω αυτά που ψάχνω, και για να τα βρω τα βρίσκω πιο εύκολα μέσω …Google. Βασικά, είναι …blog και όχι οργανωμένο κείμενο (παρά τα tags ή ετικέτες, κάτω δεξιά).

Μεταξύ μας, ποτέ δεν ξεκίνησα (τουλάχιστον ο ένας από εμάς) με τόσο φιλόδοξους σκοπούς. Ξεκίνησα αρχικά να υπερασπιστώ την τιμή του Δεύτερου Νόμου που την προσέβαλε σχολιαστής στο antinews που παριστάνει τον πρασινοφρουρό τοποτηρητή.


Και μετά, έμπλεξα… Οι εναλλακτικοί τρόποι ηλεκτροδότησης, το κόστος των εναλλακτικών μορφών ηλεκτροδότησης, η Νέα Πράσινη Θρησκεία, το follow the money της Νέας Πράσινης Θρησκείας, λίγα γεωπολιτικά, τι κάνουν οι άλλοι στα θέματα αυτά, η Κλιματολογία (που ήταν το ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά τώρα ξεφτίζει), οι Γερμανική κινητήρια δύναμη της Πράσινης Απάτης, η παγίδα στην οποία έπεσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί μετά την Fukushima, οι εξελίξεις που κάποτε έψαχνα μόνος μου και τώρα μου στέλνουν 3-4 αναγνώστες, ο καημός των Ελληνικών βουνών, δηλαδή, και με συγχωρείτε, τα 2,5 κεφαλάκια μας δεν είναι ούτε τόσο έξυπνα, ούτε τόσο συντονισμένα για τόσο πράγμα, ακόμα και εάν πολλά στοιχεία τα έχουν επεξεργαστεί άλλοι, και απλά αντιγράφω ή μεταφράζω.

Θα προσπαθήσω σε δυό-τρεις αναρτήσεις να κάνω μία ανακεφαλαίωση των θεμάτων (που είναι πολλά, δυστυχώς), και αποτύπωση «θεματικών ενοτήτων», με εσωτερικούς συνδέσμους, και ίσως, με λίγη βοήθεια, «συνθέσω» και 2-3 κείμενα που να διαβάζονται από ανθρώπους (και όχι από αρχαιοπτέρυγες)


Έτσι, θα εκμεταλλευτώ τις μέρες για να μαζέψω λίγο τα πράγματα που έχουν γίνει λίγο χαώδη, ακόμα και για τα γούστα μου… Ευσεβείς πόθοι... Και όποιος έχει άποψη στα οργανωτικά και την εμφάνιση, ελεύθερα...

4 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Nα βαλετε αναζητηση σε αυτο το ιστολογιο.

Άγγελος είπε...

Μπορεί να γράψετε και κανένα βιβλίο κάποια στιγμή...

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε, γι' αυτό αρέσεις.
Είσαι αυθεντικός

Ανώνυμος είπε...

Να βγαλεις το mein kampf απο κει περα. Θα σου στειλω μια αφισα της Μerkel, μια 3D φωτο της Μπιρμπιλη, και 2 μινιατουρες ανεμογεννητριες για το γραφειο σου!!!!!!
(μια αναζητηση θα ηταν οντως χρησιμη)
ThW